خواهش میکنم
فکر کنم قابو عوض کنی درست شه
ولی مال من بعضیی موقع اینجوری میشه
اون زبونه که از پایین سیم کارت زده هوا رو پیچ گوشتی بنداز زیرش بدش بالا درست میشه
اگه درست شد بگو.... مال من که درست میشه
خواهش میکنم
فکر کنم قابو عوض کنی درست شه
ولی مال من بعضیی موقع اینجوری میشه
اون زبونه که از پایین سیم کارت زده هوا رو پیچ گوشتی بنداز زیرش بدش بالا درست میشه
اگه درست شد بگو.... مال من که درست میشه
چجوری فارسیش کنم.... قبل آپدیت یه برنامه داشتم که تو مسیج Enable farsi داشت همونو میخوام پیداش نمیکنم
Last edited by s_paliz; 21-03-2009 at 15:49.
اون برنامه کریستال فارسی هست که دردسرهای نصب خاص خودشو داره به نظر من از این برنامه استفاده کن فقط کار کردن باهاش یه کم حوصله می خواد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون همون کریستال فارسی رو پیدا کردم
farsi sms هم داشتم زیاد باهاش حال نکردم پاکش کردم ..... مسنجر خودش یه چیز دیگس...
روی فیلمبرداری که میرم پیغام HardWare failure :restart camera میده و حتی نمیشه رفت روی عکاسی
مموری رو که در میارم درست میشه ..... مموری رو فرمت کردم درست شد ، فیلم برداری کردم ذخیره کرد اما بعد از ذخیره دوباره همونجوری شد و پیغام HardWare failure :restart camera رو میده ...
من گوشیم رو آپگرید کردم پند وقت پیش و نرم افزارش آپدیت شدست
چیکار کنم ؟؟؟؟؟ n73 V 4.0839.42.0.1 25-09-2008
داداش دستت درد نکنه درست شده
خیلی رو اعصاب بود
خدا یک در دنیا صد در آخرت بهت بده
خیلی خیلی خیلی ممنون![]()
خوب با يك مموري كارت ديگه امتحان كن ببين چي ميشه........
سلام
می خواستم بپرسم چرا وقتی با گوشی n82 فیلمی گرفته شده و روی n73 می ریزی تصویرش را نشون نمی ده
فقط صدای فیلم می یاد ضمنا پسوندشون هم Mp4 هست
ممنون
چون سايزش منظورم پيكسلشه بزرگه,نشون نميده(از برنامه هاي جانبي پخش ويديو استفاده كن)........
مثلآ اگر با n73 شما فيلم بگيري روي w810 همينطور ميشه,موقع پخش فقط صداش پخش ميشه.......
با سلام
وقتی در قسمت applications گزینه LifeBlog رو انتخاب می کنم تا وارد شوم با پیغام زیر روبرو میشم ...
و وارد این بخش نمیشه ...
cannot access lifeblog database
برای حل مشکل چکاری باید کرد ؟
Last edited by mohan21; 01-04-2009 at 15:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)