تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 269 از 285 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

من همچنان به حرفای قبلیم اعتقاد دارم !
    و اما جواب این سوال ... راحت و بدون فرمول !
    وقتی حرف از دور به طول 4 می یاد یعنی دوری که توش 4 راس داریم ! پس همین اول کار داریم ترکیب 4 راس از 5 راس که میشه 5 !
    حالا می خوایم ببینیم با 4 راس چند تا دور به طول 4 میشه ساخت ... همون مساله گردنبند سال دوم دبیرستان ! یه راس رو کنار می ذاریم و با 3 راس باقیمونده به 2 / !3 طریق می شه گردنبند ( یا همون مسیر !!! ) رو ساخت که می شه 3 ... در نهایت داریم سه پنج تا ؟! پونزده تا !
    دوستان اگه بد توضیح دادم به بزرگواری خودشون ببخشند !
    تا قسمت اولش رو من قبول دارم. معلومه که برای دور به طول 4 باید 4 راس انتخاب کرد و تعداد حالاتش برابر 5 هست. اما قسمت مهم، قسمت بعدی هست. چرا باید از 2/!3 حساب کرد. از روی گردنبند؟ حالا مسئله گردنبیند از کجا اومده؟ کتاب دوم؟ کجاش؟ حالا اگه قبول کنیم که مسئله گردنبند در کتاب دوم باشه. حالا چطوری ربطش بدیم به تعداد دور؟

منبع مطالعه گسسته شما احتمالاً گاج یا اندیشه‌سازان یا مبتکران نبوده؟ شما دقیقاً تعبیری دیگه از فرمول رو ارائه کردید. در واقع با همین راه سعی در حفظ فرمول داشته‌اید وگرنه کسی که فقط و فقط کتاب را خوانده باشد، هیچ ارتباطی نمی‌تواند بین این دو برقرار کند. البته برای کسی که فقط یک راهنمایی کوچک شده باشد، چنین ارتباطی قابل برقراری است اما کنکور باید بر اساس کتاب درسی باشد اما به گونه‌ای که کسانیکه فقط حفظ کرده‌اند (مثل شما) توانایی پاسخ درست به حداکثر 20 سوال ریاضی را داشته باشند!

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

چرا امسال تعداد سوالات کنکور آزاد اینقدر کم شده ؟
    شیمی 20 زیست20 فیزیک20 ریاضی20 زمین شناسی20
    یک کم مشکوکه ....
    نکنه اینقدر سخت طرح کنند که پوستمون کنده شه..... 100 سوال اختصاصی 100 دقیقه....

ببین کی گفتم.اینا یه خوابی واسمون دیدن...

داره خودمونی میشه miladweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

چرا امسال تعداد سوالات کنکور آزاد اینقدر کم شده ؟
    شیمی 20 زیست20 فیزیک20 ریاضی20 زمین شناسی20
    یک کم مشکوکه ....
    نکنه اینقدر سخت طرح کنند که پوستمون کنده شه..... 100 سوال اختصاصی 100 دقیقه....

ببین کی گفتم.اینا یه خوابی واسمون دیدن...
    سلام بچه ها راست می گه هااااااا
    برای ریاضی ها هم همین طور ریاضی 40 تا ... فیزیک 35 تا .... شیمی 25 تا......واقعا با حاله هااااااا
    یه چیز دیگه به بچه های عزیز توصیه می کنم که اصلا پشت کنکور نمونن واقعا یک سال کابوس باره
    چند تا دلیل داره:
    اول از همه خودتون حسرت می خورید که همه دوستام هر دانشگاهی می شد رفتن و الان راضی هستن ولی من موندم توی خونه همش درس های تکراری و بی مصرف پارسال رو می خونم (اینقدر می مونید توی خونه که بوی مرده می گیرید) هم خودتون از دست خودتون خسته می شید هم خانوادتون. هر کی می یاد می گه تو کنکور قبول نشدی ... در صورتی که تو از همه دوست و آشنا ها هم رتبت بهتر شده بود و می تونستی بری دانشگاه (هرچند دانشگاهتو دوست نداشتی ..... ) بد طوری عذاب وجدان می گیری وقتی درس نخونی هر کاری بهت می گن بکن می گی بعد کنکور انجام می دم .... به احتمال زیاد اگر کنکور یک هفته دیر تر بر گزار می شد من به جای دانشگاه باید می رفتم تیمارستان ... اینقدر که از دادن کنکور و راخت شدن از کنکور خوشحال شدم از درصد هام خوشحال نشدم .... بازم توصیه می کنم تا جایی که می شه پشت کنکور نمو نید واقعا وحشتناکه

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دوستان محترم
    سلام!
    خوب هستید
    ان شا...؟
    خوب نمیدونم سازمان سنجش کی میخواد
    کلید نهایی رو بزاره!
    اخه اینم دیگه کاری داره؟
    در مورد اون دوست عزیزمون پیشی
    ایشون از اولین پستشون در این تاپیک (اون زمان شما تو این تاپیک نبودید!)
    نوشته بودن که میخوان برن برق شریف!
    من یه چیزی بهشون بگم

شریف یک دانشگاه بسیار خوبه!
    ولی اسمش خیلی در رفته!
    یعنی بعضی ها حاضرن هر رشته ای برن ولی شریف باشه( متاسفانه)
    فکر میکنن کلاس داره
    من دانشگاه تهران رفتم
    ازمایشگاه فشار قوی برقش رو هم دیدم
    به نظرم دانشگاه تهران خیلی خوبه
    همین طور امیر کبیر و علم وصنعت...
    البته یه چیزی که هست
    تو شریف اپلای کردن راحت تر از بقیه دانشگاه هاست!

خوب !
    من بعدا میام زمان
    روز باز( روز آزاد -open day)
    دانشگاه های مختلف رو اعلام میکنم
    موفق باشید!

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من سال دیگه فیزیک به احتمال 99.9999999٪ سخت هست! و ریاضی آسون.
    این یه رسم هست که هر سال چندتا از درسها سخت باشند. شما ریاضی‌های سالهای 81، 83، 85، 87 رو با ریاضی‌های 82، 84، 86 با هم مقایسه کن. سالهای فرد، ریاضی‌شون سخت هست اما فیزیک‌شون آسونه. البته این سختی و آسونی نسبت به سالهای زوج هست.

سال 85 هم چنین وضعی را داشتیم. البته نه به صورت گند امسال. یکی از دوستان با ریاضی 60 درصد، رتبش زیر 100 شد و دانشگاه صنعتی شریف رشته برق قبول شد! اما هیچ‌کس سال پیش با ریاضی 60 درصد چنین امکانی رو نداشت.

اصلاً به حرف سازمان سنجش گوش نکن که میگه تا لحظه بعد از کنکور هم کسی بلد نیست چه مجموعه سوالی برای چه رشته‌ای میاد!!!!

چه الگوریتم جالبی

یعنی فیزیک امسال از سال گذشته آسونتر بود ؟؟؟

تا قسمت اولش رو من قبول دارم. معلومه که برای دور به طول 4 باید 4 راس انتخاب کرد و تعداد حالاتش برابر 5 هست. اما قسمت مهم، قسمت بعدی هست. چرا باید از 2/!3 حساب کرد. از روی گردنبند؟ حالا مسئله گردنبیند از کجا اومده؟ کتاب دوم؟ کجاش؟ حالا اگه قبول کنیم که مسئله گردنبند در کتاب دوم باشه. حالا چطوری ربطش بدیم به تعداد دور؟

منبع مطالعه گسسته شما احتمالاً گاج یا اندیشه‌سازان یا مبتکران نبوده؟ شما دقیقاً تعبیری دیگه از فرمول رو ارائه کردید. در واقع با همین راه سعی در حفظ فرمول داشته‌اید وگرنه کسی که فقط و فقط کتاب را خوانده باشد، هیچ ارتباطی نمی‌تواند بین این دو برقرار کند. البته برای کسی که فقط یک راهنمایی کوچک شده باشد، چنین ارتباطی قابل برقراری است اما کنکور باید بر اساس کتاب درسی باشد اما به گونه‌ای که کسانیکه فقط حفظ کرده‌اند (مثل شما) توانایی پاسخ درست به حداکثر 20 سوال ریاضی را داشته باشند!

موفق باشید.
    منم موافقم ،
    چون تعداد محدودی از 55 سوال ریاضی برام قابل حل به نظر میرسید تمرکزم رو بیشتر روی اونها قرار دادم و که این سوال هم جز اونها بود بارها سراغش اومدم ولی تا همون مرحله ی ترکیب 4-5 بیشتر نتونستم پیش برم و کل اطلاعات من از گسسته تا همین مقدار قد میداد ، نمیدونم قضیه ی گردنبند و النگو و اینا رو از کجا اومد
    Last edited by Milikan; 02-07-2008 at 13:49.

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام بچه ها
    در مورد این کلید به اصطلاح نهایی سنجش بگم که وقتتونو برای این کلید نهایی به هدر ندین :
    اگه یادتون باشه در سال 85 وقتی کلید اولیه رو قرار دادن تو سایت نوشته بود که بزودی کلید نهایی رو قرار میدیم اما خبری نشد
    در سال 86 سوالات و کلید اولیه فقط دو سه روز تو سایت بود و وقتی معلوم شد 1 سوال شیمی که مربوط بود به قانون سرعت واکنش ها غلطه دیگه کلا سوالا رو برداشتن و دیگه نه خبری از حذف سوال شد و نه کلید نهایی ! ! !
    من فکر میکنم به احتمال زیاد امسالم همین آشه و همین کاسه. وقتی تو کنکور سراسری 2-3 تا سوال مشکوک به غلط وجود داشته باشه دیگه باید در سازمان سنجش رو تخته کرد ! !

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    در مورد این کلید به اصطلاح نهایی سنجش بگم که وقتتونو برای این کلید نهایی به هدر ندین :
    اگه یادتون باشه در سال 85 وقتی کلید اولیه رو قرار دادن تو سایت نوشته بود که بزودی کلید نهایی رو قرار میدیم اما خبری نشد
    در سال 86 سوالات و کلید اولیه فقط دو سه روز تو سایت بود و وقتی معلوم شد 1 سوال شیمی که مربوط بود به قانون سرعت واکنش ها غلطه دیگه کلا سوالا رو برداشتن و دیگه نه خبری از حذف سوال شد و نه کلید نهایی ! ! !
    من فکر میکنم به احتمال زیاد امسالم همین آشه و همین کاسه. وقتی تو کنکور سراسری 2-3 تا سوال مشکوک به غلط وجود داشته باشه دیگه باید در سازمان سنجش رو تخته کرد ! !

مطمئنی ؟؟؟؟ یعنی از کلید نهایی خبری نیست ؟؟
    اینجوری که خیلی احمقانه س. چطور بفهمیم از رو چی پاسخنامه هامون تصحیح میشه؟

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

مطمئنی ؟؟؟؟ یعنی از کلید نهایی خبری نیست ؟؟
    اینجوری که خیلی احمقانه س. چطور بفهمیم از رو چی پاسخنامه هامون تصحیح میشه؟
    حقیقتش سال 85 و 86 که اینطوری بود ( البته 86 افتضاح تر بود)
    اما امیدوارم امسال اینطوری نباشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

1) ببین رمزینه اموزشش 4 جلد داره 2تا پیش 1 .2 تا پیش 2 که اون 2 تای پیش 1هست ولی اون 2 تای پیش 2 برای نزدیکای شهریور مییاد. اینم بگم نری تست دیفرانسیل رمزینه رو بخری ها فقط اموزش ها رو بخر چون تست های مهم رو تو همون اموزش اورده و کافی هست بیخود وقتت رو تلف نکن . و اینکه رمزینه اموزش ریاضیات پایه نداره ولی میتونی از سبز قلم چی استفاده کنی که بدک نیست. 2) ببین برو انقلاب خیابان 12 فروردین بین دادگستری انقلاب با نمایندگی فروش کتاب های قلم چی یه پاساژ هست برو زیرزمین پاساز اونجا کتاب های اندیشه سازان که امروز با اسم مبتکران چاپ میشه ولی بازم معروفن به اندیشه پیدا میشه یا برو بانک کتاب که مطمئن تره و جدیدترین کتاب ها ی اندیشه رو که چاپ شده بهت میده ( ببین منظور از جدید اخرین چاپش هست حالا یا 85 یا 84 یا....) و برا پیدا کردن فیزیک و بقیه درساش تو خودت بگو اندیشه سازان فلان درسو می خوام اونا خودشون بهت میگن این اسمایی هم که گفتی مال مبتکران که به درد خودش میخوره کتاب فیزیک اندیشهرو گروه موئلفاشون نوشتن وبا اینکه به قول خودت 3 سالی هست چاپ نشده ولی چون کتابا تغییر نکرده(جز یه ذره تو پیش که اصلا"به حساب نمی اد) قابل استفاده هست و اگه میبینی تست های این چند سال رو نداره یه 7 کنکور بخر وقتی اندیشه رو زدی اونم بزن که با تست های جدید اشنا بشی مهم اون مفاهیم فیزیک که تو از رو اندیشه یاد میگیری راستس این 5 تا جلد هم اموزشه وهم تست اموزشی داره وهم تست پایانی داره هر فصلش که تو باید برای دور اول که بهت گفتم فقط امزشش رو بخونی و تست های امو زشیش رو بزنی و 7 کنکور رو استفاده کنی بعد برای دور دوم کتاب سبز یا فرید شهریاری رو بزنی و برای بعد عید کنارخوندن خلاصه هات تست های پایانی اندیشرو بزنی (اینایی که گفتم واسه فیزیک بودها)3) نه منظورم همون اندیشه هایی که با اسم مبتکران چاپ میشه اونایی که بااسم اندیشه چاپ میشه قدیمی هستش و به کتابای ما نمیخوره.4) ببین کتابای اندیشه ترتیب چیدمان فصلاش مثل کتاب درسی نیست بعضی فصلارو که بسیار شبیه هم (مثل حرکت فیزیک 2 با پیش1 ) با هم اورده تو برای اینکه همه ی فصلارو داشته باشی این پک کامل 5 جلد رو بخر بعد خودت می فهمی قضیه از چه قراره. اینم بهت بگم که جلد 1 دیگه چاپ نشده باید تو همون زیرزمین که بهت ادرس دادم پیدا کنی عوضم نشده من سال پیش خوندمش.5) اره منظورم همونه تمام دنیا بازرگان رو میشاسن ( قدیم رو کتاباش مینوشت بازرگان نمیدوند چطور یهو شد بازرگانی.(بازم اگه کارت گیر کرد ازم سوال کن ما کار نداریم شاید تونستیم کار یکی رو راه بندازیم)

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

ممنون عزيزم
    آخه من تهراني نيستم.من گرگانيم
    اينايي هم كه گفتي رو تو گرگان گير نياوردم.
    شما انتگرال و كاربرد مشتق رو از رو چي خوندي؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •