بعدش چی میشه خوب؟
الان نمیتونم معافیمو بگیرم؟
متولد 72 ام
بعدش چی میشه خوب؟
الان نمیتونم معافیمو بگیرم؟
متولد 72 ام
هنوز نگفتن واسه بعد از 89 قانون چیه
سلام
من آخر شهریور فارغ التحصیل شدم و می خوام پاسپورت بگیرم... حالا چندتا سوال:
1) ضمانت نامه بانکی به مبلغ 15 میلیون چیه و فرآیندش چه جوریه؟
2) اینکه نامه از طرف دانشگاه می خوان چیه؟ در حالیکه دانشگاه هیچ نامه ایی برای فارغ التحصیلان نمی ده
دوستان الان من یه مشکلی تو برگه نظام وظیفه که از طرف دانشگاه به من دادن دیم
اونم اینکه دو تا نتقطه از فامیلی من کم هستش :ی
یعنی سلیمانی رو سلمانی نوشته باید ببرم دانشگاه ؟ یا اینکه وقتی می خوام برم پلیس + 10 واسه ارسال مدارک سربازی اونجا بگم درست میکن اینا ؟؟؟ چجوریاس ؟![]()
سلام.من متولد 1363 ،دیپلم و تک فرزند پسر هستم.تقریبا 7 ساله که مشمولم ولی به خاطر خانوادم نرفتم.2 بار هم برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی معاف از رزم شدم و نرفتم.پدرم امسال 60 سالش شده.می خواستم بدونم که 1- میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ 2-اگه به خاطر غیبت نشه راهی هست که بتونم سنوات رو در بیارم و مثلا با پول حلش کنم؟ البته اینم بگم که پدر من تقریبا 10 سالی هست که مشکل قند داره و جایی هم ثابت کار نمیکرده .یعنی سابقه بیمه و اینجور چیزا رو نداره و تو یه شهر دیگه ای بوده.یعنی تقریبا من سرپرست خانوادم بودم
برو دانشگاه بگو درستش کنن
کار از مهکم کاری عیب نمیکنه
شما از اولشم به علت تک پسر بودن معافیت کفالت میتونستین بگیرین. چرا اقدام نکردین؟؟
الانم معافیت کفالت میتونین بگیرین
ایشون پدرشان تازه امسال 60 سالشان شده و نمیتوانند معافیت کفالت بگیرند چون اون زمانیکه مشمول بودند شامل کفالت نمیشدند و وارد غیبت شدند
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
1- نه
2- تا اونجایی که من دیدم نه
3- شاید از طریق بهزیستی بتونی یه کاری بکنی ولی خیلی بعید هست
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
1- میری نظام وظیقه اونجا پول یا ضمانت نامه بانکی میدی
2- منظور از نامه دانشگاه پذیرش بوده، شما فقط یه راه واسه خروج قانونی داری اونم اینکه از یه دانشگاه مورد تایید وزارت علوم در خارج از ایران پذیرش بگیری و بعد از اون بتونی معافیت تحصیلی بگیری
قابل توجه دوستان. من 8.2 مدارکم رو ارسال کردم با مدرک لیسانس. امروز رفتم استعلام گرفتم 12.1 اعزامم شده
حالا من می خوام برم امتحان بدم... چی کار باید بکنم؟
میتونی به صورت زیارتی پاس بیگیری، ولی باید بری سوریه، عراق، عربستان وگرنه موقع برگشتن میگن تو که نرفتی زیارت و 15 تومان رو بر میدارن و پاست هم ضبط میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)