تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 616 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

بعدش چی میشه خوب؟
    الان نمیتونم معافیمو بگیرم؟
    متولد 72 ام

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بعدش چی میشه خوب؟
    الان نمیتونم معافیمو بگیرم؟
    متولد 72 ام
    هنوز نگفتن واسه بعد از 89 قانون چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

سلام

من آخر شهریور فارغ التحصیل شدم و می خوام پاسپورت بگیرم... حالا چندتا سوال:

1) ضمانت نامه بانکی به مبلغ 15 میلیون چیه و فرآیندش چه جوریه؟
    2) اینکه نامه از طرف دانشگاه می خوان چیه؟ در حالیکه دانشگاه هیچ نامه ایی برای فارغ التحصیلان نمی ده

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

دوستان الان من یه مشکلی تو برگه نظام وظیفه که از طرف دانشگاه به من دادن دیم
    اونم اینکه دو تا نتقطه از فامیلی من کم هستش :ی
    یعنی سلیمانی رو سلمانی نوشته باید ببرم دانشگاه ؟ یا اینکه وقتی می خوام برم پلیس + 10 واسه ارسال مدارک سربازی اونجا بگم درست میکن اینا ؟؟؟ چجوریاس ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام.من متولد 1363 ،دیپلم و تک فرزند پسر هستم.تقریبا 7 ساله که مشمولم ولی به خاطر خانوادم نرفتم.2 بار هم برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی معاف از رزم شدم و نرفتم.پدرم امسال 60 سالش شده.می خواستم بدونم که 1- میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ 2-اگه به خاطر غیبت نشه راهی هست که بتونم سنوات رو در بیارم و مثلا با پول حلش کنم؟ البته اینم بگم که پدر من تقریبا 10 سالی هست که مشکل قند داره و جایی هم ثابت کار نمیکرده .یعنی سابقه بیمه و اینجور چیزا رو نداره و تو یه شهر دیگه ای بوده.یعنی تقریبا من سرپرست خانوادم بودم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان الان من یه مشکلی تو برگه نظام وظیفه که از طرف دانشگاه به من دادن دیم
    اونم اینکه دو تا نتقطه از فامیلی من کم هستش :ی
    یعنی سلیمانی رو سلمانی نوشته باید ببرم دانشگاه ؟ یا اینکه وقتی می خوام برم پلیس + 10 واسه ارسال مدارک سربازی اونجا بگم درست میکن اینا ؟؟؟ چجوریاس ؟
    برو دانشگاه بگو درستش کنن
    کار از مهکم کاری عیب نمیکنه

سلام.من متولد 1363 ،دیپلم و تک فرزند پسر هستم.تقریبا 7 ساله که مشمولم ولی به خاطر خانوادم نرفتم.2 بار هم برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی معاف از رزم شدم و نرفتم.پدرم امسال 60 سالش شده.می خواستم بدونم که 1- میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ 2-اگه به خاطر غیبت نشه راهی هست که بتونم سنوات رو در بیارم و مثلا با پول حلش کنم؟ البته اینم بگم که پدر من تقریبا 10 سالی هست که مشکل قند داره و جایی هم ثابت کار نمیکرده .یعنی سابقه بیمه و اینجور چیزا رو نداره و تو یه شهر دیگه ای بوده.یعنی تقریبا من سرپرست خانوادم بودم
    شما از اولشم به علت تک پسر بودن معافیت کفالت میتونستین بگیرین. چرا اقدام نکردین؟؟

الانم معافیت کفالت میتونین بگیرین

7. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

شما از اولشم به علت تک پسر بودن معافیت کفالت میتونستین بگیرین. چرا اقدام نکردین؟؟

الانم معافیت کفالت میتونین بگیرین
    ایشون پدرشان تازه امسال 60 سالشان شده و نمیتوانند معافیت کفالت بگیرند چون اون زمانیکه مشمول بودند شامل کفالت نمیشدند و وارد غیبت شدند

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------

1- نه
    2- تا اونجایی که من دیدم نه
    3- شاید از طریق بهزیستی بتونی یه کاری بکنی ولی خیلی بعید هست

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------

سلام

من آخر شهریور فارغ التحصیل شدم و می خوام پاسپورت بگیرم... حالا چندتا سوال:

1) ضمانت نامه بانکی به مبلغ 15 میلیون چیه و فرآیندش چه جوریه؟
    2) اینکه نامه از طرف دانشگاه می خوان چیه؟ در حالیکه دانشگاه هیچ نامه ایی برای فارغ التحصیلان نمی ده
    1- میری نظام وظیقه اونجا پول یا ضمانت نامه بانکی میدی
    2- منظور از نامه دانشگاه پذیرش بوده، شما فقط یه راه واسه خروج قانونی داری اونم اینکه از یه دانشگاه مورد تایید وزارت علوم در خارج از ایران پذیرش بگیری و بعد از اون بتونی معافیت تحصیلی بگیری

داره خودمونی میشه shadow666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قابل توجه دوستان. من 8.2 مدارکم رو ارسال کردم با مدرک لیسانس. امروز رفتم استعلام گرفتم 12.1 اعزامم شده

10. این کاربر از shadow666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

2- منظور از نامه دانشگاه پذیرش بوده، شما فقط یه راه واسه خروج قانونی داری اونم اینکه از یه دانشگاه مورد تایید وزارت علوم در خارج از ایران پذیرش بگیری و بعد از اون بتونی معافیت تحصیلی بگیری
    حالا من می خوام برم امتحان بدم... چی کار باید بکنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

حالا من می خوام برم امتحان بدم... چی کار باید بکنم؟
    میتونی به صورت زیارتی پاس بیگیری، ولی باید بری سوریه، عراق، عربستان وگرنه موقع برگشتن میگن تو که نرفتی زیارت و 15 تومان رو بر میدارن و پاست هم ضبط میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •