تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 641 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان :من برنامه منیجر مسیج را دانلود کردم ولی کار کردن باهاش را بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

رامین جان فکر کنم اشتباه کردی باید برنامه هاش برای Symbian v9.1 UIQ 3.0 باشه
    تا جایی که اطلاعات من می کشه، میدونم که اشتباه نکردم.
    1- گفتم S90 یعنی سری 90، اگه منظورم ورژن بود حتما V9.1 می گفتم.
    2- UIQ یه رابط گرافیکی هست. در واقع به زبان عامیانه می تونیم به برنامه هایی که توسط قلم کار می کنن بگیم.
    هر برنامه ای که یکی از این دو تا رو ساپورت کنه کار می کنه رو این گوشی.
    اگه بازم اشتباه هست بگو.

دوست عزیز مدت استفاده از این برنامه گذشته البته با تغییر در تاریخ گوشی میتونی از این برنامه استفاده کنی
    اینو اشتباه گفتم. ببخشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

تا جایی که اطلاعات من می کشه، میدونم که اشتباه نکردم.
    1- گفتم S90 یعنی سری 90، اگه منظورم ورژن بود حتما V9.1 می گفتم.
    2- UIQ یه رابط گرافیکی هست. در واقع به زبان عامیانه می تونیم به برنامه هایی که توسط قلم کار می کنن بگیم.
    هر برنامه ای که یکی از این دو تا رو ساپورت کنه کار می کنه رو این گوشی.
    اگه بازم اشتباه هست بگو.

اینو اشتباه گفتم. ببخشید.
    این چه حرفی عزیز ما میاییم اینجا که تبادل اطلاعات کنیم، مگه غیر اینه؟؟
    اینا رو هم نمیگفتی از اطلاعاتت مطمئن بودم
    من برام سوء تفاهم شد بابت پستت که برداشت مناسب نکردم، و خیلی تعجب کردم چون جز افراد فعال و با اطلاعات این تاپیکی عزیز

بابت برداشت نا مناسبم معذرت میخوام
    Last edited by hamed1987; 14-10-2007 at 01:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این چه حرفی عزیز ما میاییم اینجا که تبادل اطلاعات کنیم، مگه غیر اینه؟؟
    اینا رو هم نمیگفتی از اطلاعاتت مطمئن بودم
    من برام سوء تفاهم شد بابت پستت که برداشت مناسب نکردم، و خیلی تعجب کردم چون جز افراد فعال و با اطلاعات این تاپیکی عزیز

بابت برداشت نا مناسبم معذرت میخوام
    100% واسه تبادل اطلاعاته. منم واسه این آخرش گفتم اگه اشتباهه به من بگو که اگه واقعا اشتباهه از گمراهی در بیام. منم که همه چیزو نمیدونم، ممکنه اشتباه کنم.
    معذرت چیه!! آقایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

metapex عزيز يه سوال داشتم. گوشي شما الان دقيقا چيه؟
    ضمنا منظور شما رو از "هر كسي نميخره" نفهميدم. من خودم n93i داشتم ولي اومدم و اين گوشي رو خريدم. نه به خاطر اين كه قيمتش افتاده (اگه 500 تمن هم بود ميخريدم) بلكه به اين خاطر كه شنيده بودم با اين كه پردازندش پايينه ولي تو فايلهاي آفيس بهتر جواب ميده و همون طور كه خودت هم گفتي سيستم عاملش منطقي تره و به نظر خودم هم دوربينش خيلي بهتر از دوربين n93i هست. در حالي كه ميتونستم مثلا a1200 از موتورولا (با پردازنده اينتل 400 مگاهرتزي) يا n73 و يا حتي n95 بخرم. ولي به نظر من تركيبي شامل يك دوربين نسبتا عالي، صفحه نمايش با كيفيت و بزرگ و البته تاچ اسكرين، صفحه كليد كامل و فليپ، سيستم عامل UIQ3 به همراه بلوتوث نگارش دو، كارت شبكه بيسيم، شارژ با USB و اينفرارد در كمتر گوشي اي جمع شده. آيا گوشي اي كه شما به جاي P990 خريدي همه اين ويژگي هارو داره؟ در GSM شماره 3 امتياز اين گوشي تنها 2 واحد كمتر از n95 است. (كه N95 آن دو امتياز را به خاطر نو آوري داده بود نه كارايي).

به نظر من N73 پرفروشتر از P990 بود. اگه شما درباره N73 اين حرف رو ميزدي قابل قبول تر بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

4 با سلام و صبح بخير

اميد وارم حال همه شما دوستان عزيز خوب باشه.

از همه دوستاني كه من را راهنمايي كردند تا برنامه هاي مناسب را پيدا كنم ممنونم

در رابطه با:
    عزيز يه سوال داشتم. گوشي شما الان دقيقا چيه؟
    ضمنا منظور شما رو از "هر كسي نميخره" نفهميدم. من خودم n93i داشتم ولي اومدم و اين گوشي رو خريدم. نه به خاطر اين كه قيمتش افتاده (اگه 500 تمن هم بود ميخريدم) بلكه به اين خاطر كه شنيده بودم با اين كه پردازندش پايينه ولي تو فايلهاي آفيس بهتر جواب ميده و همون طور كه خودت هم گفتي سيستم عاملش منطقي تره و به نظر خودم هم دوربينش خيلي بهتر از دوربين n93i هست. در حالي كه ميتونستم مثلا a1200 از موتورولا (با پردازنده اينتل 400 مگاهرتزي) يا n73 و يا حتي n95 بخرم. ولي به نظر من تركيبي شامل يك دوربين نسبتا عالي، صفحه نمايش با كيفيت و بزرگ و البته تاچ اسكرين، صفحه كليد كامل و فليپ، سيستم عامل UIQ3 به همراه بلوتوث نگارش دو، كارت شبكه بيسيم، شارژ با USB و اينفرارد در كمتر گوشي اي جمع شده. آيا گوشي اي كه شما به جاي P990 خريدي همه اين ويژگي هارو داره؟ در GSM شماره 3 امتياز اين گوشي تنها 2 واحد كمتر از n95 است. (كه N95 آن دو امتياز را به خاطر نو آوري داده بود نه كارايي).

به نظر من N73 پرفروشتر از P990 بود. اگه شما درباره N73 اين حرف رو ميزدي قابل قبول تر بود.
    من n95 را ول كردم اومدم اينو گرفتم مي دونيد چرا چون من عاشق sonyericson هستم از قديم به نظرم خيلي سريع تر از nokia هست و در ايران هم بهتر جواب مي دهد وگرنه كاري به اين كه قيمتش افتاده نداشتم چون n95 هم چينيش 275000 هست . a1200 هم كه از وقتي سه تاش تو گوش دارندش منفجر شده حسابي افت قيمت داشته من ترجيح مي دهم بگن گوشيم جواد شده اما تو گوشم نتركه

راستي با چه كمپايلر و IDE مي شه براي اين مدل از گوشي برنامه نوشت؟
    Last edited by Arman_1367; 14-10-2007 at 07:12. دليل: يادم رفت اصل سوالم را بپرسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان من درمورد اصل بودن گوشی p990 سوال دارم
    من از استد عزیزمون مصططفی خان پرسیدم ایشون فرمودن از روی IMEI گوشی می شه فهمید گوشی مال فرانسه هست یا نه....حالا من می خواستم ببینم شماره مربو به کشور فرانسه چند هست؟
    کسی جواب نمیده؟!!!

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من این پیام و این مشکل رو چند بار در گوشی خود و فامیلمون در استفاده با برنامه magic message manager دیده بودم احیانا از این برنامه استفاده نمکنید؟
    البته با آپدیت درست شده بود
    نه دوست عزیز.من فقط میخواستم وارد اینباکس خود گوشی بشم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نه دوست عزیز.من فقط میخواستم وارد اینباکس خود گوشی بشم
    diego جان منظورم اینه اصلا از این برنامه استفاده نمی کنی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض آموزش کامل magic message manager

سلام دوستان :من برنامه منیجر مسیج را دانلود کردم ولی کار کردن باهاش را بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید متشکرم
    دوست من این لینک رو بخون کاملا توضیح داده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا اگه sms براتون بیاد اول تو inbox میره هر وقت اونو خوندید از inbox میره تو read

البته این برنامه یه اشکالی هم داره و اینه که هر وقت گوشیتونو خاموش و روشن کردید(reset) باید دوباره enable کنید با اینکه enable تیک خورده ولی دوباره باید save رو بزنید ( در قسمت preferences)

بدین صورت واسه هر نفر ، واسه یه پیام خاص ،...میتونید فولدر مخصوص داشته باشید
    من واسه فایل های بلوتوثم هم اینو ساختم
    اگه خواستید میگم

امیدوارم مفید بوده باشه
    Last edited by hamed1987; 17-11-2007 at 01:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •