مطمئنی این سرعت لحظه ای نبوده یا به خاطر کش idm ؟ چون 870 مگ باقی مونده رو زده 2 دقیقه طول میکشه که میانگین سرعتش میشه حدود 7 مگابایت
مطمئنی این سرعت لحظه ای نبوده یا به خاطر کش idm ؟ چون 870 مگ باقی مونده رو زده 2 دقیقه طول میکشه که میانگین سرعتش میشه حدود 7 مگابایت
باید تو اون تاپیک بپرسی ..
فعلا پوشش ایرانسل قوی تر هست تقریبا من خیلی جاها ک رفتم فورجی داشته
ولی همراه اینطوری نیست و کیفیت جالبی هم نداره
اره. پستمو ویرایش کرده بودم.. ولی نقل کردی تابلو شد.. خخخخ ایرانسل برای من کلن خوب بوده ولی جدیدن پوشش کم شده منظقه ما..![]()
اقا جان عزیزم همراه اول چی داره؟ چه چیز کاربر پسند داره؟؟؟؟ بسته های گرون انتن دهی مزخرف کیفیت پایین شبکه دانش فنی سطح خیلی پایین اپراتور پیگری نکردن قطعو وصلی مکرر
ایرانسل هزار درجه از همه سرویس دهنده ها بهتره ایرانسل از وقتی فورجی رو فعال کرد دیگه شبکه اش رو تقویت کرده بعضی جاها نت ایرانسل جالب نیست چون هنوز شبکه تکمیل نیست الان ۶۰ درصد تکمیل شده که اکثر شهر ها فورجی پلاس دارن
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
من با 3g ببسیارضیف هستم همه نقاط مین وضعیته پینگ که روی 700 به باللا هست همش هم تایم اوت میده با مودم همراهم تست کردم همین بساطه بسته 5 گیگ ماهیانم دارن
احساس میکنم سیم کارتمو یکی محدود کرده روی 54 kb
کسی نظری نداره؟ایا تا دوسال دیگه مودم های 4gپلاس مثل همین e3372توبازار ارزون میشه یا نه؟
سلام
دکل دست کاری شده،یا داره میشه،یا دارن td lte میزنن یا 4g ،خودم تجربه کردم یکی دو ماه پیش،نگران نباش فقط زنگ بزن ایرانسل بگو سریع کارشونو انجام بدن
نه اکثر جاها همینجوری هست مثلا طرف بغل دست من نتش خوبه مال من ریده
خوب پس دیگه باید حتما زنگ بزنین ایرانسل
این مودم 3372 فورجی پلاس نیست تا دوسال دیگه هم مودم بهتر هم فراونی بیشتری از مودم های cat6 هست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)