میلیونر نمایندگی جدیدشه نمیدونم
ولی احتمال میدم کسی که تلفنو جواب داده اصلا خبر نداشته چون میلیونر تازه دکل و پهنا خریده من پیششون بودم ته توشو در اوردم
با کدوم شماره تماس گرفتی؟
میلیونر نمایندگی جدیدشه نمیدونم
ولی احتمال میدم کسی که تلفنو جواب داده اصلا خبر نداشته چون میلیونر تازه دکل و پهنا خریده من پیششون بودم ته توشو در اوردم
با کدوم شماره تماس گرفتی؟
من دیشب امتحان کردم از ساعت 1 تا 6 صبح 20 مگ ازم کم شده بود که اونم به خاطر اینه که ساعتم دقیق ست نشده(اکانت قبلیم 4تا 10 صبح رایگان 10 مگ اسیاتک بود).سرعت هم از بعضی جاها بالاست مثل سافتگذر من با 425 کیلو دانلود کردم ولی از باقی جاها سرعت به زور 200 کیلو میشد تا 220.
داداش من الان با میلیونر تماس گرفتم میگن حتما اشتباه شده یا تیم دانش ارتباطات اطلاع نداشتن
خودتم یه زنگی به میلیونر و دانش ارتباطات بزن ببین قضیه چیه
33743864
دانش ارتباطات هم 32235656 ئه
بهتره ساعتو 1:10 دقیقه ست کنی
از منم کم کرد
پشتیبانی دیوانه که میگفت از 2 تا 6 ئه![]()
دوست عزیز من صبح با دانش ارتباطات تماس گرفتم. تعرفه هایی که دادن با این که شما گذاشتی متفاوت هست. ضمن اینکه صفحه قبل هم مطلبی گذاشتم که گفتن میلیونر به ما ربطی نداره. میشه بگی جریان چیه؟
کی پرسیدی ؟یه عده میگن ساعتش میخواد تغییر کنه.شاید زمانش رو تغییر دادن شده 2 تا 6 !!!! مخابرات گرون و خیلی مسخرست.اسیاتک گرون بود ولی مسخره نبود.
خیلی ممنون من فردا تماس میگیرم الان که دانش ارتباط نیستن. بعد یه سوال مهم. اینکه با گذاشتن دکل همه گلستان (ولو فقط خیابون اصلی) را بشه پوشش وایرلس داد که با یک روتر فقط بشه دریافت کرد آیا عملی هست؟ اگر به این سادگی هست که فروشگاه ملیونر قراره انجام بده چرا تا حالا این همه شرکت گردن کلفت نتونستن چنین کاری کنند؟ میلیونر میگه تا 2-3 هفته دیگه عملی میشه
- - - Updated - - -
خیلی ممنون من فردا تماس میگیرم الان که دانش ارتباط نیستن. بعد یه سوال مهم. اینکه با گذاشتن دکل همه گلستان (ولو فقط خیابون اصلی) را بشه پوشش وایرلس داد که با یک روتر فقط بشه دریافت کرد آیا عملی هست؟ اگر به این سادگی هست که فروشگاه ملیونر قراره انجام بده چرا تا حالا این همه شرکت گردن کلفت نتونستن چنین کاری کنند؟ میلیونر میگه تا 2-3 هفته دیگه عملی میشه
ببخشید اگر من بعدن بخوام شرکتم را عوض کنم با همین انتن نانو اولی که مثلا از شرکت میلیونر میگیرم میتونم از بقیه شرکتها خدمات وایرلس بگیرم؟
یعنی اگر بعدن از اینا راضی نبودم میتونم از این انتن استفاده کنم و از شرکت دیگه ای وایرلس بگیرم؟
ساعتش از 1 بعضی وقتا میشه از 1:10 دیگه به پشتیبانی در مورد ساعتش چیزی نگید قضیه رو حساسش نکنید پشتیبانی اطلاع نداره میگه از ساعت 2 ولی اینجور نیست
Last edited by farshad0123; 07-11-2015 at 20:26.
ببخشید اگر من بعدن بخوام شرکتم را عوض کنم با همین انتن نانو اولی که مثلا از شرکت میلیونر میگیرم میتونم از بقیه شرکتها خدمات وایرلس بگیرم؟
یعنی اگر بعدن از اینا راضی نبودم میتونم از این انتن استفاده کنم و از شرکت دیگه ای وایرلس بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)