دوستان کسی شماره پشتیبانی پارس آنلاین تو مشهد رو نداره؟
دوستان کسی شماره پشتیبانی پارس آنلاین تو مشهد رو نداره؟
نه الزاماً. نمونهاش همین پست دوستمون:
الان با نماینده فروشش تماس گرفتم
میگه شبانه میره رو سرعت اسمیش!!
واسه شماها هم همینطوره؟
زیاد هم ربطی به شلوغ بودن مرکز نداره کلا مفت حال کردن واسه تهرانی ها و عده محدودی از شهرستاناست که اینطوری میان تبعیض قائل میشن، مرکز هم شلوع باشه دلیل نمیشه یه جا سرعتش رو یه مگ باشه یه جا از جمله شهر خودمون صفحه هم بزور باز میشه من خودم دو مگ محدود رو امتحان کردم بزور شبی دو گیگ باش دانلود میشه روزا هم که سرعت همش رو 200 300 هست خط هم رو 9 مگ بسته شده بماند بعضی موقع ها سرعت زیر دیال آپ هم میاد. اینا عمدا از اکانتینگ سرعتا رو محدود میکنن یه جونورایی هستن که نظیر ندارن به فرض مرکز مشکل پهنای باند هم داشته باشه باید از تهران پهنای باندو اضافه کنن از جاهای دیگه کم کنن. نمیدونم چرا اینقد همه چی تو مملکت بی در و پیکره !!
دوستان فکر نکنن الان رفتن پارس انلاین گرفتن ماهی دو ترا دی ال میکنن. زهی خیال باطل !!!
128 نامحدود دارید یا محدود؟
در نامحدود بعد از ترافیک 10 گیگ به سرعت اسمی بر میگرده که حالا سرعت اسمی دانلود از سرور های ایرانی برای شما چند است؟ و اگه محدود هستید که باز هم سرعت دانلود از سرور های ایرانی چند است؟
سپاس
Last edited by master2014; 11-12-2013 at 18:48.
حرفت درسته بعضی جاها مثل اینجا من با سرویس 2 مگ محدود که داشتم شبی زیر 10 گیگ نمیشد دانلود شبانم اما بعضی جاها هم بیشتر از 2 3 گیگ نمیتونن بگیرناینم سرعت دانلود شبانه من با سرویس 2 مگ محدود پارس انلاین که قبلا داشتم
![]()
Last edited by abolfazlwest72; 11-12-2013 at 18:58.
محدود هستم.
سرعت داخل و خارج برا من فرقی نمیکنه.
بیشتر برمیگرده به سروری که ازش دانلود میکنم که خوب باشه یا نه.
بسته به سرور 200 کیلو تا 1 مگ
Last edited by M.Sadegh.M; 11-12-2013 at 19:09.
تو مشهد شماره 8444418 هست
8444418 هر چند تا 5 بیشتر نیست و بعد از اون به پشتیبانی مرکزی وصل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)