کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا کی مسئول این سایته که این طوری پست بچه هارو پاک می کنه؟
بچه ها تو پستاتون الکی هم که شده چند بار بنویسین شاتل که پاک نشید!!!
راستی بعضی شبا این سایت 1 تا 3 اصلا باز نمیشه
گاهی با قیلتر شکن یا ویپی ان باز میشه بعضی شبا هم که به هیچ شکلی باز نمیشه
واسه بقیه هم این مشکل پیش اومده؟
Last edited by SaeedEminem2; 24-11-2010 at 16:52.
سرویس آرت هم همینه. تا اونجایی که تاپیک رو خوندم حدس میزنم محدودیتش هم بیشتر از اکو باشه .
من با اینکه در کل ماه دانلود زیادی ندارم اما شبها بطور غیر منتظره ای سرعت افت میکنه . دقیقا مثل همه.بخصوص اینکه در روز هم پهنای باند رو باز نگذاشتند و حتما باید با idm رو 8 کانکشن دانلود کنم تا پر بشه . با چیز پی ان هم سرعت وحشتناک افت میکنه .
![]()
متوجه نشدم ، چی شده؟
خب گاهی بحث از شاتل و عملکردش به مخابرات و زیر ساخت و حتی یارانه و ویپی ان و بنزین سرما خوردگی و آمپول کشیده میشه که اگه بست هارو از قبل تر بخونن معلوم میشه که زیاد بی ربط نبوده ؛ اما پاک میشه
یا خبری که از مصاحبه ی مدیر شاتل بوده رو میگن اینجا نزارین
در حالی که خب ما هم نمی تونیم دائم از این تاپیک به اون تاپیک بریم که ببینیم آیا خبری اضافه شده یا نه
تعداد تاپیک ها هم که یکی و دوتا نیست
تأیید می شود از چاله که نباید رفت توی چاه !
اگر بهانه شاتل برای سرعت پایین Eco ها در شبها اشتراکی بودن است برای آرت که کل 24 ساعت می توانند این بهانه را بیاورند.
امروز رفتم سراغ پارس آنلاین و آسیا تک منتظرم ببینم کدامشان روی خط تلفن جدید زودتر رانژه می شود.
من میخواستم برم پارس آنلاین ولی 20 تومن هزینه اولیه داره ( یکم زورم اومد)
فعلا آرت 1 میرم ببینم تا ماه دیگه چی میشه
کدوم نمایندگی تو اهواز این حرف رو زد؟
کارشکنی زیاد میکنند تو خود سایتش نوشته اگر خودتون نصب کنید 5000 تومان فقط بابت رانژه میگیرند:
چنانچه نمایندگی یا عامل فروش در شهر شما خارج از تعرفه های فوق اقدام به ارائه خدمات نموده است، مراتب را از طریق شماره تلفن 021-82208222 و یا ارسال ایمیل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاع رسانی و پیگیری فرمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که یه مودم پلانت گرفتم بعدشرفتم نمایندگی گفتش امکان داره کانفیگ نشه منم بهش گفتم خر خودتی کانفیگ نمیشه پولو بده میرم از جایی بگیرم که کانفیگ میشه! دهنش سرویس شد فکر کرد ما پپه هستیم سریع تو اینترنت ثبت نام کرد!
راستی من شنبه وصل میشه ترافیکی یا چیزی به خاطر عید بهم تعلق نمی گیره؟
اشتباه شما همین جاست ضریب اشتراک اسماً ده هست گاهی وقتها تا بیست هم می رسه
بعدش هم : همه کاربر ها که در آن واحد از تمام پهنای باندشون استفاده نمی کنند.
این امار تعداد کاربرهای سال 1388 هست:
کلاً 1406427 کاربر adsl داشتیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------
این امار تعداد پورتهای adsl تا 31 تیرماه 1389
432,002کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعداد کل پورتهای دایری
یعنی پورتهایی که ازش استفاده میشه .
-------------------
در مود پهنای باند کل کشور طبق خبر رسمی سایت سیتنا
خود رییس شرکت زیر ساخت گفته که :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پهنای باند کل کشور 45 گیگابیت بر ثانیه هست نه 30 گیگابیت
که میشه حدود307 stm1
پس هیچ توجیهی برای محدودیت 128 کیلوبیتی نیست.
-------------------------------------
در مورد قیمت پهنای باند نمی دونم این 140 درصد چه جوری در اومد بیرون اما این رو می دونم اینقدر سود داره که اگر به ازای بیست درصد تخفیف پهنای باند ده درصد تخفیف بده باز هم سود خواهد کرد.
چون وقتی قیمت پاینن بیاد فروش هم بیشتر میشه ولی الان چون فضا رقابتی نیست هرشرکتی فقط به فکر سود بیشتر هست.
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)