اگه اورجینال بگیرم خودم میتونم هکش کنم یا باید بدم بیرون؟؟ چقدر بابت ه-ک ازم پول میگیرن؟؟؟
اگه اورجینال بگیرم خودم میتونم هکش کنم یا باید بدم بیرون؟؟ چقدر بابت ه-ک ازم پول میگیرن؟؟؟
1-بله چرا نداره میتونی 400بفروشی 70بزاری روش یکی بخری........ببین شما نمیتونی بازی اصل بخری کار کپی خور شدن سونی هم معلوم نیست.....البته یه خبرایی هست که3-7هم داره حک میشه ولی خب کارش با کرامل کاتبینه(این کاملا سلیقه ای که بفروشی یا نه پس من مثل همیشه توصیه میکنم به بازی ها نگاه کنی....به کینکت و مو این برای خودتم بهتره)
2-نه تو هر دوتاشونو داشته باشی مطمین باش خیلی حال میکینی..........
خوب اگه واسliveهم نمیخوای کارت راحت تر میشه............
من توصیه میکنم به وضعیت -- هر دو نگاه کنید و بازی هاش......حتما موفق میشی.....
یه توضیح در مورد --
(گروه های هکx360دیگه شاخ فیلو شکوندن و هی فرم ور میدن از نظر هکش مشکلی نیست)
(ملps3هم که خودت داری و خودتم میدونی نیازی نیست من بگم)
(بازی های انحصاریps3گرافیک بهتری دارن عموما..ولی این اصلا دلیل این نیست کهx360ضعیفه به خاطر اینه که بازی ساز ها خوب استفاده نکردن از کنسول)
(بازی های که عمومما برای هر دو پلتفرم میاد اکثراx360گرافیک بهتری داره)
(کینکت و مو هم هست که میتونی در نظر بگیری:من یه برتری کینکت رو میگم:اینه که نیازی نیست یه دسته رو با خودت حمل کنه و فقط یه دسته رو نمیشناسه بلکه بدن فرد رو میشناسه)
امیدوارم خوب تصمیم بگیری
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
ببین بعضی درایو ها -- میشی و نوع -- هاشون با بقیه فرق داره من توصیه میکنم تو که اسلیم میگیری کپی خور شده بگیرش..
قیمت -- ها هم متفاوته
حتی اگه 6 ماهه دیگه هم بخوام x360 بخرم ps3 رو باید الان بفروشم چون بعد از تابستون مفد نمیخرن...
من بیشتر از همه واسه کینکت میخوام x360 بگیرم...
راستی با دستگاه های کپی شده X360 میشه به live وصل شد؟؟؟
Last edited by HO3IN-Life; 23-08-2011 at 08:51.
دوست عزیز من دقیقاً 4 ماه پیش همین کارو کردم. PS3 رو با 2 تا بازی اصل فروختم 390 و یک xbox360 arcade jasper دسته 2 تمیز خریدم و یک kinect کلا 480.
من راضیم و مشکلی ندارم اصلاً. تازه لایو هم میزنم با xbox .
اگه kinect و move واست مهم هست بدون kinect بهتره. حالا جدا از اون قضیه که نیازی نیست چیزی دستت بگیری شما اگه move و navigation هم بخری باز بعضی از بازیا هستن که 2 تا move نیاز دارن. اما kinect کامل هست و هزینه اضافی دیگه ای نداره.
بعضی از بازی های PS3 هم دارن میان واسه xbox مثل Metal gear HD collection و metal gear solid Rising.
حتی بعضی از بازی ها که واسه PS میومدن انحصاری xbox360 شدن مثل Ace Combat 6: Fires of Liberation
ه ک PS3 خیلی کند پیش میره و بازی های جدید هم Firmware جدید میخوان اما xbox با فیرم ویر های جدید هم معمولاً مشکلی نداره خیلی زود ه کش میاد.
گذشته از همه اینها واسه PS3 بازی خریدن دردسر داره. هارد ببری کلی بکشه بازی بریزن توش. اما xbox میری DVD میخری میاری بازی می کنی.
Last edited by sony_W810i; 23-08-2011 at 09:16.
بله فقط باید آخرین ورژن فرم ور رو داشته باشی و بازی هات پچ شده باشن
بله درسته کینکت حتی اگه 6 نفر هم بخواد بازی کنه میتونه ...
اما move باید 6 تا move و navigation بگیری که هزینش حدودای 800 تومان میشه !!...
بازی انحصاری مگه فرقی هم داره؟؟؟ بازی انحصاریو که نمیشه گرافیکشو با 360 مقایسه کرد : دی(بازی های انحصاریps3گرافیک بهتری دارن عموما..ولی این اصلا دلیل این نیست کهx360ضعیفه به خاطر اینه که بازی ساز ها خوب استفاده نکردن از کنسول)
توی بازی های مولتی پلتفرم 360 سر تره...
خوبه 400 تومن اما اگه یه کم واسه بازی های کپی هم صبر کنی خوبه ضرر هم نمیکنی
ps3 کنسول خیلی خوبیه ولی اگه میبینی کم ضرر میکنی میتونی یه 360 بخری
سلام
به نظر من شما ps3 رو الان بفروش 400 تومان ...
بعد پولش رو نگه دار وقتی تابستون تموم شد ...
با گذاشتن بودجه اندک روی 400 تومان یه x360 کم ضرر بخر ...
من خودم میخوام این کارو بکنم ... یک ماه آدم صبر کنه چی میشه !!...
چون اگه ps3 رو بخوای بعد تابستون بفروشی خیلی ضرر میکنی!!
اصلا فهمیدی من چی گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میگمgow2رو جلو;illzone3بزاری هیچی نیست از نظر گرافیک میفهمی؟؟؟؟؟؟؟
alan wakeرو جلوی god of war3بزاری کم میاره میفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)