نوشته دوره کد عملیات فقط
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
نوشته دوره کد عملیات فقط
خب اینطور که معلومه هنوز خودتو به یگان معرفی نکردی.....
به احتمال 90 درصد دوره کدت تهرانسر نیست یعنی باید یه یه ماهی بری یه شهر دیگه دوره کد و دوباره برگردی همون تهرانسر......
اگه بهت دوره دیدبانی یا توپخانه بدن خود تهرانسر نیستی و هر دو ماه یه جا باید خدمت کنی تلبته تو حوضه استحفاظی همین تهرانسر که من نمدنم دقیقا شامل چه شهر ها و استان هایی میشه...
اگرم لیسانس برق داشتی و کد خوردی دورت یا بابلسر یا اصفهان که بعد از اون میری تو مناطق حساس تو قسمت عملیات خدمت میکنی.....
در هر صورت اینو بدون که سرباز های عملیاتی به ازای هر ماه 3 روز کسر خدمت عملیات داره....
دوست عزیز شرایط شما تقریبا مشابه شرایط من و یک سری از دیگر دوستان هست . من هم مثل شما میخواستم بعد از فوق لیسانس امریه بگیرم از سپاه ولی چون قبلا ناجا بودم اصلا و ابدا امکان پذیر نشد. مگر اینکه بند پ فوق العاده قوی داشته باشید. البته اینو هم بگم که اگر بر فرض شما بتونید این کار رو هم انجام بدید احتمال صفر شدن سابقه شما هم وجود داره. خلاصه بدون تحقیق پیش نرید
ولي من كسي رو ميشناسم كه نيرو انتظامي بوده و الان امريه خاتم رو گرفته بدون بند پ.
سلام.
دوستان من تا قبل 22 بهمن اگر خودمو معرفی کنم تاریخ اعزامم حدودآ کی میشه؟اینور سال یا اونور؟
متولد 68 مدرک دیپلم غیبت هم دارم
بله گفتم که نشد نداره. شما کسی رو میشناسین من خودم کسانی رو میشناسم!
حتی خود اون افراد هنوز مطمئن نیستن که این کارشون ریسکش چقدره. چون آخر سر که کارت پایان خدمت باید بگیرن یا باید ترخیص بشن به نامه اعمالشون رسیدگی میشه.
بنده شخص خودم طبق تحقیق و جستجو امریه خاتم رو ثبت نام کردم و مرحله اول هم پذیرفته شدم و پروزه هم تعییین شده بود برام ولی اون موقع که به همه پیامک قبولی اومده بود و برای من نیومده بود تماس گرفتم و فرمودن که آقای عزیز شما سایقه خدمت دارید و نمیشه.
الان دیگه همه چی تو سیستم موجوده، فلفور متوجه میشن.
با این حال پیشنهاد من به شما اینه که این راه رو امتحان کنید.( روال عادی) اگه قبول نکنن که چیزی از دست ندادید
سلام میشه از اون دوماهت یکم برامون توضیح بدیمن شنیدم اب اشامیدنیش افتضاحه.درسته؟یا نه.
در یک کلام افتضاح..اب نخورید..روزی ۶ ساعت خواب..هوا داغون و سرد..بدون مرخصی یه کله ۵۰ روز نگهمون داشتن..قرص ببرید ک مثل من ریه تون از سرفه زیاد عفونت نکنه..الانم معلوم نیس کجا میخام تقسیم بشم..! ):
12 روز مرخصی اومدمخداییش ناجا همینش خوبه مرخصیاش خیلی عالیه
دادا بهتره الان اقدام کنی ک به اون ورسال نخوری 24 بشی..22 بهمن پستی کنی 50 پنجاه هست ...الان پست کن
داداش چقدر مدت داشتی 12 تا مرخصی اومدی؟
Sent from my GLX G3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)