تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2688 از 4105 اولاول ... 1688218825882638267826842685268626872688268926902691269226982738278831883688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,871 به 26,880 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوره کدت چیه دوست عزیز؟
    نوشته دوره کد عملیات فقط

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

نوشته دوره کد عملیات فقط

خب اینطور که معلومه هنوز خودتو به یگان معرفی نکردی.....
    به احتمال 90 درصد دوره کدت تهرانسر نیست یعنی باید یه یه ماهی بری یه شهر دیگه دوره کد و دوباره برگردی همون تهرانسر......
    اگه بهت دوره دیدبانی یا توپخانه بدن خود تهرانسر نیستی و هر دو ماه یه جا باید خدمت کنی تلبته تو حوضه استحفاظی همین تهرانسر که من نمدنم دقیقا شامل چه شهر ها و استان هایی میشه...
    اگرم لیسانس برق داشتی و کد خوردی دورت یا بابلسر یا اصفهان که بعد از اون میری تو مناطق حساس تو قسمت عملیات خدمت میکنی.....
    در هر صورت اینو بدون که سرباز های عملیاتی به ازای هر ماه 3 روز کسر خدمت عملیات داره....

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا 3 ماه نيرو انتظامي خدمت كردم بعد رفتم فوق ليسانس و الان كه درسم تموم شده ميتونم از دانشگاه شهيد ستاري براي تدريس پذيرش بگيرم. اينم بگم كه شهيد ستاري مربوط به ارتش هست.خود مسئولين دانشگاه گفتن كه مداركت رو بيار و درخواست بده. حالا سوالم از دوستان اين هست كه ايا با توجه به اينكه قبلا نيرو انتظاني بودم امكان انتقال وجود داره؟
    دوست عزیز شرایط شما تقریبا مشابه شرایط من و یک سری از دیگر دوستان هست . من هم مثل شما میخواستم بعد از فوق لیسانس امریه بگیرم از سپاه ولی چون قبلا ناجا بودم اصلا و ابدا امکان پذیر نشد. مگر اینکه بند پ فوق العاده قوی داشته باشید. البته اینو هم بگم که اگر بر فرض شما بتونید این کار رو هم انجام بدید احتمال صفر شدن سابقه شما هم وجود داره. خلاصه بدون تحقیق پیش نرید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوست عزیز شرایط شما تقریبا مشابه شرایط من و یک سری از دیگر دوستان هست . من هم مثل شما میخواستم بعد از فوق لیسانس امریه بگیرم از سپاه ولی چون قبلا ناجا بودم اصلا و ابدا امکان پذیر نشد. مگر اینکه بند پ فوق العاده قوی داشته باشید. البته اینو هم بگم که اگر بر فرض شما بتونید این کار رو هم انجام بدید احتمال صفر شدن سابقه شما هم وجود داره. خلاصه بدون تحقیق پیش نرید
    ولي من كسي رو ميشناسم كه نيرو انتظامي بوده و الان امريه خاتم رو گرفته بدون بند پ.

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من تا قبل 22 بهمن اگر خودمو معرفی کنم تاریخ اعزامم حدودآ کی میشه؟اینور سال یا اونور؟
    متولد 68 مدرک دیپلم غیبت هم دارم

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ولي من كسي رو ميشناسم كه نيرو انتظامي بوده و الان امريه خاتم رو گرفته بدون بند پ.
    بله گفتم که نشد نداره. شما کسی رو میشناسین من خودم کسانی رو میشناسم!
    حتی خود اون افراد هنوز مطمئن نیستن که این کارشون ریسکش چقدره. چون آخر سر که کارت پایان خدمت باید بگیرن یا باید ترخیص بشن به نامه اعمالشون رسیدگی میشه.
    بنده شخص خودم طبق تحقیق و جستجو امریه خاتم رو ثبت نام کردم و مرحله اول هم پذیرفته شدم و پروزه هم تعییین شده بود برام ولی اون موقع که به همه پیامک قبولی اومده بود و برای من نیومده بود تماس گرفتم و فرمودن که آقای عزیز شما سایقه خدمت دارید و نمیشه.
    الان دیگه همه چی تو سیستم موجوده، فلفور متوجه میشن.

با این حال پیشنهاد من به شما اینه که این راه رو امتحان کنید.( روال عادی) اگه قبول نکنن که چیزی از دست ندادید

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان سلام بعد دو ماه اموزشی پدافند سمنان. دوره کد خوردیم تهرانسر....کسی میدونه قراره چطور بشه..بعد ظهر ولمون میکنن؟ موهامونو بزنیم بریم فردا؟

سلام میشه از اون دوماهت یکم برامون توضیح بدی من شنیدم اب اشامیدنیش افتضاحه.درسته؟یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام میشه از اون دوماهت یکم برامون توضیح بدی من شنیدم اب اشامیدنیش افتضاحه.درسته؟یا نه.
    در یک کلام افتضاح..اب نخورید..روزی ۶ ساعت خواب..هوا داغون و سرد..بدون مرخصی یه کله ۵۰ روز نگهمون داشتن..قرص ببرید ک مثل من ریه تون از سرفه زیاد عفونت نکنه..الانم معلوم نیس کجا میخام تقسیم بشم..! ):

9. این کاربر از 4umbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام.
    دوستان من تا قبل 22 بهمن اگر خودمو معرفی کنم تاریخ اعزامم حدودآ کی میشه؟اینور سال یا اونور؟
    متولد 68 مدرک دیپلم غیبت هم دارم
    12 روز مرخصی اومدم خداییش ناجا همینش خوبه مرخصیاش خیلی عالیه

دادا بهتره الان اقدام کنی ک به اون ورسال نخوری 24 بشی..22 بهمن پستی کنی 50 پنجاه هست ...الان پست کن

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

12 روز مرخصی اومدم خداییش ناجا همینش خوبه مرخصیاش خیلی عالیه

دادا بهتره الان اقدام کنی ک به اون ورسال نخوری 24 بشی..22 بهمن پستی کنی 50 پنجاه هست ...الان پست کن
    داداش چقدر مدت داشتی 12 تا مرخصی اومدی؟

Sent from my GLX G3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •