پست قبلیه منو بخونی متوجه میشی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پست قبلیه منو بخونی متوجه میشی
اینا دیگه کی هستن دست شیطون رو بستن
دی:
محتوای مخفی: نگاه کنین
![]()
![]()
Last edited by ali_santori; 24-11-2010 at 02:40.
آقا یک زحمت میکشید به شماره زیر زنگ بزنید:
مثلا منشی مدیرعامل ورمیداره. شما بگو این پشتیبانهاتون درست کار انجام نمیدند سرعت اینترنتم کمه و ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بپرس با کی باید صحبت کنی راجع به قضیه.
احتمالا میگه آقازاده . می خوام بدونم اینها دوتا آقازاده دارند . یا سر کارمون میگذارند آخه مگه میشه مسئول کل پشتیبانها بیاد چت کنه؟
علاقه مندم به اطلاع کلیه مشترکین شاتل برسانم که حجم دانلود بنده دیشب با سرویس ECO2048 به رقم خیره کننده و غیرقابل باور 226 مگ رسیده است.
بدینوسیله نهایت تشکر خود را از کلیه همکاران فنی ، پشتیبانی ، فروش ، پیک ، فضای سبز ، فضای غیر سبز ، تدارکات ، حمل ونقل موتوری و غیر موتوری و بخصوص مدیریت شرکت آریا رسانه تدبیــر (شاتل) اعلام می نمایم.
باشد که خداوند امکان جبران این زحمات را برای ما فراهم کند![]()
حجم پایین دانلود بخاطر سرعت کم هست یا DC بالا ؟ از کجا دانلود می کنید ؟!
من شخصا مشکل سرعت ندارم ولی DC بالاست و وقتی هر 5 دقیقه لینک بپره خوب هر چقدر سرعت بالا باشه نمیشه دانلود کرد.
اینجانب هم با eco 2048 توانستام در ساعات رایگان دیشب به رقم دانلود وحشتناک 30 مگ دست پیدا کنم
با تشکر از زحمات شبانه روزی شاتل برای رفاه حال مشترکین
وقتی ساعت یک شد و دیدید سرعت درست نشده دیگه نگذارید ا صبح دانلود بشه.چون فقط به پی سی فشار میارید و پول برق میدید
قبلا گفتم باز هم میگم.منتظر درست شدن این اوضاع نباشید
یا باید از شاتل برید یا سرویستون رو به ارت تغییر بدید
چند شبه سرعت دانلود تو شب خیلی خراب شده و فقط با چیز پی ان خوب میشه.
ديشب 250 تا گرفتم
اكو 128
همه بياين 128 كمتر ضرر كنيد!
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
رايگانشو ميشه جور كرد؟
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
سرعت كمه
زير 5 كيلو تا ساعت 2 هم تغييري نكرد ديگه بيدار نموندم....
برای ما که با اسمشو نبر هم خوب نشد.![]()
هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)