اینطوری باشه که عالی میشه ولی متاسفانه از خط دیگه که اینترنت مخابراته باز نمیشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اینطوری باشه که عالی میشه ولی متاسفانه از خط دیگه که اینترنت مخابراته باز نمیشه
توی تعرفه ش خورده که شبانه فقط 1200 گیگ
نمیدونم بعد دانلود کردن این 1200 گیگ چی میشه، احتمالا سرعت بیاد روی 2 کیلو !
خب اگه اینجوری باشه که من نهایت توی 4 ماه این 1200 گیگ رو دانلود میکنم ! بعدش قرار چیکار کنم ؟!
اول از همه که دو تا خط دلیلی نداره کیفیت یکسانی داشته باشن حتی اگه تو فاصله 200 متری از مرکز مخابراتی باشید.
دوم اینکه با تماس شما نهایت کاری که اپراتورها میتونن بکنن ریست کردن پورت DSLAM هست. اما چرا این ریست کردن پورت باعث رفع مشکل میشه ؟ دلیلش سادست. این ریست کردن باعث نمیشه نویز یا هر پدیده فیزیکی دیگه از بین بره اما dslam ها در طول زمان یاد میگیرن که وضعیت خط شما چطوره و سرعتشون رو با وضعیت خط شما به اصطلاح sync میکنن. این یادگیری همیشه درست درنمیاد و بعضی وقت ها نتایج افتضاح میشه. با ریست کردن پورت، این یادگیری هم ریست میشه ولی در بیش از نیمی از موارد دوباره بعد یک هفته یا یک ماه وضعیت به حالت قبل کم کم برمیگرده و بازهم ریست لازم میشه !
البته این رو هم باید گفت که برند DSLAM خیلی در نحوه کارکرد این مورد مهمه. به عنوان مثال همین الان شرکتهای ADSL که پورت رو روی حداکثر میذارن (24مگابیت) اگر DSLAM های داغون داشته باشن آخرش مجبور میشن یک ماکزیمم سرعت پایین برای پورتت ست کنن. متاسفانه خیلی شرکت ها تو ایران برندهایی مثل corecess و iTas و ... استفاده میکنن که حتی اسمشونو تو اینترنت سرچ میکنی یه سایت انگلیسی زبان نمیاد !
سلام
یه سوال داشتم
من قبلا وضعیت خطم روی مود معمولی این بود:
محدود کردن از سمت isp روی 2048
نهایت ظرفیت خط حدودا بین 1800 تا 2300
Sync نهایی معمولا بین 1800 تا 2048
بعدا مد مودم رو روی g.dmt گذاشتم شد این:
نهایت ظرفیت خط حدودا بین 2800 تا 3300
وقتی این ها رو دیدم زنگ زدم isp و گفتم خط رو بالاتر ببندید و اونا هم خط رو 3072 بستن
بعد از اینکه خط رو بستن این شد :
محدود کردن از سمت isp روی 3072
نهایت ظرفیت خط حدودا بین 2800 تا 3300
Sync نهایی معمولا بین 2800 تا 3072
بعد از مدتی رمز مودم گم شد و مجبور به ریست کردن مودم شدم
بعد از ریست کردن دیگه مود مودم رو روی g.dmt نذاشتم
ولی نکته جالب این هست که مود معمولی حال حاضر با مود g.dmt فرق خاصی نداره
در صورتی قبلا مود معمولی خیلی بدتر بود
چرا؟
خیلی واسم جالب بوده
شاید یه مقدار خیلی کم روی SNR تاثیر گذاشه باشه
ولی خط تا 3 مگ می کشه و نهایت ظرفیت تا 3100 هم میره و در صورتی که قبلا فکر کنم اینجور نبود روی مود معمولی
این عدد های رو هم که گفتم شاید دقیق نباشه و بیشتر کهات روشن شدن قضیه گفتم
Last edited by Armin.Computer; 19-01-2016 at 22:41.
یو تیوب چرا فیلتر نیست؟؟؟؟؟؟؟ دارم خاب میبینم؟؟؟؟![]()
من سرویس کیمیا نامحدود برنزی 2048 رو دارم الان چند سال استفاده میکنم ولی از دیشب سر ساعت 12 شب سرعتش ریست نشد و همون سرعت پایین موندش, منم بیخیالش شدم با همون دانلود کردم
ولی امشب باز سر ساعت دوازده هیچ تغییری نکرد و سرعتش همون 70 تا 80 تا مونده (سرعت دانلود) چون باید سر ساعت 12 سرعت به 250 و اینا برسه
کسی این مشکل رو داره
مودم رو هم خاموش روشن کردم ولی تاثییری نداره
برای من فقط با اپلیکیشن خودش باز میشه
و توییتر
احتمالا به زودی مثل قبل میشه
سلام
یه جا خوندم بعضی از سرویس دهنده ها یوتیوب از فیلتر خارج کردن !!!!
آسیاتک اینجوریه؟
سلام
G.DMT محدوده فرکانسیش مثل ADSL2 هست که نصف ADSL2+ هستش. بنابراین برای خطوطی که وضع خوبی ندارند همیشه G.DMT پایداری بیشتری داره چون محدوده فرکانسی کمتر = تداخل سیگنال ها کمتر = اعوجاج کمتر و SNR بیشتر
شما این سرویس رو دارید سرعت دانلوتون بعد از اتمام ترافیم هدیه چقد میشه؟ چند کیلوبایت با IDM ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)