تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2687 از 4428 اولاول ... 1687218725872637267726832684268526862687268826892690269126972737278731873687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,861 به 26,870 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کلا 4روزه سرعت تک کانکشن و فیل شکن به خصوص https داغونه داغون ! عجیبه برام کسی اعتراضی نداره ! این مشکلم الان فقط پارس آنلاین داره ...
    البته اعتراض نداشتن بیشتر به خاطر اینه سرعت دانلود فقط ملاک خیلی از دوستانه !!!

2. این کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

کلا 4روزه سرعت تک کانکشن و فیل شکن به خصوص https داغونه داغون ! عجیبه برام کسی اعتراضی نداره ! این مشکلم الان فقط پارس آنلاین داره ...
    البته اعتراض نداشتن بیشتر به خاطر اینه سرعت دانلود فقط ملاک خیلی از دوستانه !!!
    برادر این مشکل سراسری نیست ! همه ی دوستان این مشکلی رو که میگید ندارن ! من به راحتی جیمیل رو در کسری از ثانیه باز میکنم ! با پرا ک سی هم مشکلی ندارم ! ویدئوهای یوتوب رو خیلی سریعتر از یک ماه پیش باز میکنه !اگه مدت طولانی باشه که از ای دی اس ال استفاده میکنید باید عادت کرده باشید که چیزی به نام ثبات در این سرویس در ایران وجود نداره ! حالا هر شرکتی که باشه ! من الان مشکلی ندارم ولی اخرای تابستان از نیم ساعت خطم قطع میشد ! الان یه سری از دوستان همون مشکل من رو دارن ! یعنی مشکل ای دی اس ال نه از بین میرود نه بوجود می اید ! فقط از فردی به فرد دیگر منتقل میشود !!!

4. 3 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستانی که سرویس 1 مگ دارن سرعتشون در روز و در شب (ساعات رایگان) چقدره؟
    اون مسخره بازیهای شاتل مثل محدودیت و ... رو که نداره؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

برادر این مشکل سراسری نیست ! همه ی دوستان این مشکلی رو که میگید ندارن ! من به راحتی جیمیل رو در کسری از ثانیه باز میکنم ! با پرا ک سی هم مشکلی ندارم ! ویدئوهای یوتوب رو خیلی سریعتر از یک ماه پیش باز میکنه !اگه مدت طولانی باشه که از ای دی اس ال استفاده میکنید باید عادت کرده باشید که چیزی به نام ثبات در این سرویس در ایران وجود نداره ! حالا هر شرکتی که باشه ! من الان مشکلی ندارم ولی اخرای تابستان از نیم ساعت خطم قطع میشد ! الان یه سری از دوستان همون مشکل من رو دارن ! یعنی مشکل ای دی اس ال نه از بین میرود نه بوجود می اید ! فقط از فردی به فرد دیگر منتقل میشود !!!
    عجب .. باور کن الان سرعت استریم ویدیو برای من شده حدود 20 ! بعد با 500 400دانلود میکنم ! جریان چیه ؟!

7. 2 کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان 256 سرعت دانلود شبانشون چطوره ؟ روی چقدر محدود شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اینجا کرج اینترنت من از ساعت 5 صب قطع تا حالا زنگم می زنی میگه وصل میشه وصل میشه خدا نگه داره نت گوشیو

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان انگار مشکل سراسری برای تهران و کرج هست درسته چون مخابرات هم یکی داره که الان مشکل داره و دیشب
    کلا 2 ساعتی قطع بوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خدا کنه بعد این قطعیا سرعتا بهتر شه حداقل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

SNR margin Upstream : 20 db
    Line Attenuation Upstream : 29 db
    SNR margin Downstream : 7 db
    Line Attenuation Downstream : 51 db
    این مشخصات مودم منه، اینترنت هم روی 4 مگ هست،ولی پارسآناین میگه خطتون روی 9 مگ جواب نمیده،میه برید از سر خط امتحان کنید ،از اونجا هم امتحان کردم ولی همین بود ،برام تیکت مخابرات هم ثبت شد ولی بعد از پیگیری بازم درست نشد،به پارس آنلاین زنگ زدم میگه دوباره برو سر خط ،ولی بازم همین بود،دیگه نمی دونم چی کارکنم،لطفا یکی رهنماییم بکنه،
    ضمنا می تونه مشکل از مودم باشه؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

SNR margin Upstream : 20 db
    Line Attenuation Upstream : 29 db
    SNR margin Downstream : 7 db
    Line Attenuation Downstream : 51 db
    این مشخصات مودم منه، اینترنت هم روی 4 مگ هست،ولی پارسآناین میگه خطتون روی 9 مگ جواب نمیده،میه برید از سر خط امتحان کنید ،از اونجا هم امتحان کردم ولی همین بود ،برام تیکت مخابرات هم ثبت شد ولی بعد از پیگیری بازم درست نشد،به پارس آنلاین زنگ زدم میگه دوباره برو سر خط ،ولی بازم همین بود،دیگه نمی دونم چی کارکنم،لطفا یکی رهنماییم بکنه،
    ضمنا می تونه مشکل از مودم باشه؟!
    دوست عزیز. در صورتی که مودم مشکلی نداشته باشه و اطلاعاتش قابل اعتماد باشه، با توجه به این که میرایی (Attenuation) داون‌استریم شما 51db اه، یعنی فاصله کابل‌کشی شما تا مرکز مخابراتی بیشتر از 3.5 کیلومتره. با وجود این که نویز خطتون کمه، ولی شما با ADSL2+ حداکثر بتونین 4.5 تا 5 مگابیت در ثانیه نرخ داون‌استریم داشته باشید. اگر هم سرویستون رو بالا ببرن، بیشتر از این نمی‌تونین پهنای باند واقعی داشته باشین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •