در مورد بحث نویز خط که من متوجه نمیشم وقتی به خاطر نویز تماس گرفتن با پشتیبانی و پشتیبانی هم با ریست پورت تونسته مشکل رو حل کنه، شما چرا اصرار داری بگی تناقض و پشتیبانی نمیتونه با ریست پورت (نرمافزاری) نویز رو کم کنه. حالا که به گفته خود این دوستمون تونسته. شما بگو به نظر شما پشتیبانی که چند ده کیلومتر دورتر از مرکز مخابراتی و اون پورت فیزیکی نشسته تونسته از راده دور کاری بکنه که نویز این دوستمون کم بشه. مگه غیر از دسترسی نرمافزاری کار دیگهای میتونه بکنه. نکته در این که تجهیزات سختافزاری استفاده شده سیستمهای نرمافزاری کنترلی برای خودشون دارن که اشکالات رو نشون میده یا ممکنه حتی بتونه خودش رو اصلاح کنه. اما مطمئنن این اصلاح سختافزاری نیست.
در مورد بحث اشتراک هم بنده به سؤ استفاده شرکتها از این قاعده مسخره ضریب اشتراک 1 به 8 واقفم. شما تو نوشتهات گفتی:
من هم عرض کردم چرا. تو همه جای دنیا سرعت اسمی یه سرویس 1مگابیت اشتراکی اگه کاربرا همزمان آنلاین بشن و استفاده کنن حتمن بینشون تقسیم میشه. البته این تقسیم رو ISP مستقیم خودش انجام نمیده، بلکه مصرف خود اون کاربرا و کیفیت خطشون تعیین کننده میشه. تو ایران هم خیلی از جاها این جوری نیست که شما سروی 1مگابیت بگیری دقیقن 1/8ش رو بهت بده ISP. خیلی جاها که تو سرویسهای حجمی سرعتهای بالاتر از اسمی رو دارن میدن. اما مواقع شلوغی یا جاهایی که به قول شما کمبود پهنای باند دارن سرعتها از سرعت اسمی کمتر میشه و وقتی شما بخوای اعتراض کنی و پیگیر بشی به اون قانون مسخره 1 به 8 استناد میکنن میگن ما داریم تعهدمون رو انجام میدیم. منم با این تیکه احمقانه این قاعده با شما موافقم.
اتفاقن تو کشورهای دیگه روش دیگهای برای در رفتن از زیر بالا و پایین شدن سرعت دارن. اکثر سرویسهای اون به صورت Up to فروخته میشه. یعنی حداکثر تا یه سرعت مشخصی. حتمن هم در قرارداد ذکر میکنن که سرعت عملی سرویس بستگی به شرایط و عوامل مختلفی داره و لزومن به این معنا نیست که شما حتمن اون سرعت رو داشته باشین.