تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2687 از 3745 اولاول ... 1687218725872637267726832684268526862687268826892690269126972737278731873687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,861 به 26,870 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اینم شاهکار اسیاتک
    اینجا میزارم خودتون قضاوت کنید
    من 1394/10/25 ساعت 10:20 صبح سرویس خودم رو که شهاب 10 مگ با 10 گیگ ترافیک 4 تا 10 صبح رایگان بود تمدید کردم
    همون روز یک ساعتی وب گردی داشتم بعدش حجم رو چک کردم دیدم حدود 200 مگ مصرف داشتم و هنوز 10050 مگ ترافیک داشتم
    فرداساعت 8:15 صبح تو ساعت رایگان چند تا فایل گذاشتم واسه دانلود تا ساعت 10 صبح که دانلود رو قطع کردم حدود 6700 مگ دانلود داشتم بعد ازظهر حجم رو چک کرم و در کمال ناباوری دیدم 3493 مگ مصرف واسم زده
    حالا شما از رو عکسی که میزارم حساب کنید

همونطور که میبینید از ساعت 10:19 دقیقه 1394/10/25 تا22 1394/10/26 واسه من 7272 مگ حجم دریافتی زده که 3493 مگ حجم مصرفی زده و 3779 مگ رو رایگان زده در حالی که کلا من شاید تو ابن مدت 400 مگ مصرف داشتم
    بعد که تماس گرفتم بعد از کلی‌ صحبت و دلیل که آوردم میگه شاید مودم شما هک شده

میگم بابا من مودم دلینک ۲۷۵۰ دارم وقتی‌ استفاده ندارم کلید قطع وای‌فای رو میزنم در ضمن داخل تنظیمات مودم وای‌فای رو invise کردم و اصلا کسی‌ نمیتونه دسترسی داشته باشه

بعد دوباره میگه شاید آپدیت ویندوز فعال باشه منم میگم همه اونا هم غیر فعال هست اونا رو هم الان دوباره چک کردم و فعال نیست

خلاصه هر چی‌ ما گفتیم اون آقا انکار کرد دوباره تماس گرفتم با پشتیبانی‌ که با یه نفر دیگه صحبت کنم با اون بنده خدا هم که صحبت کردم همه چیز رو گفتم اونم همین رو جواب داد
    گفتم ببینید توی این بازه زمانی‌ که تو سایت سایت شما ثبت شده ۷۲۷۲ مگ‌ حجم دریافتی من هست
    منم اینجا از اینترنت دانلود منیجر خودم عکس میزارم که از ساعت حدود ۸ تا ۱۰ صبح ۱۳۹۴/۱۰/۲۶ ۶۷۰۰ مگ‌ دانلود داشتم حالا شما حساب کنید طبق سایت خودتون من ۷۲۷۲ مگ‌ حجم دریافتی داشتم منم عکس میزارم که ۶۷۰۰ مگ‌ رایگان داشتم که از حجم دریافتی من کم بشه یه چیزی حدود ۵۵۰ مگ‌ مصرف من می‌شه حالا چطور ۳۴۹۳ مگ‌ مصرف واسه من زده ؟

خلاصه طرف گفت عکس بگیر ارسال کن ما چک می‌کنیم

الان بعد از ۳ روز که ایمیل زدم جواب دادن ما چک کردیم مشکلی‌ نیست
    حالا شماها ببینید یه بچه ۱۰ ساله هم اینا رو ببین متوجه می‌شه

خلاصه حدود ۳/۵ گیگ راحت پرید

2. 3 کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در مورد بحث نویز خط که من متوجه نمی‌شم وقتی به خاطر نویز تماس گرفتن با پشتیبانی و پشتیبانی هم با ریست پورت تونسته مشکل رو حل کنه، شما چرا اصرار داری بگی تناقض و پشتیبانی نمی‌تونه با ریست پورت (نرم‌افزاری) نویز رو کم کنه. حالا که به گفته خود این دوستمون تونسته. شما بگو به نظر شما پشتیبانی که چند ده کیلومتر دورتر از مرکز مخابراتی و اون پورت فیزیکی نشسته تونسته از راده دور کاری بکنه که نویز این دوستمون کم بشه. مگه غیر از دسترسی نرم‌افزاری کار دیگه‌ای می‌تونه بکنه. نکته در این که تجهیزات سخت‌افزاری استفاده شده سیستم‌های نرم‌افزاری کنترلی برای خودشون دارن که اشکالات رو نشون می‌ده یا ممکنه حتی بتونه خودش رو اصلاح کنه. اما مطمئنن این اصلاح سخت‌افزاری نیست.

در مورد بحث اشتراک هم بنده به سؤ استفاده شرکت‌ها از این قاعده مسخره ضریب اشتراک 1 به 8 واقفم. شما تو نوشته‌ات گفتی:

من هم عرض کردم چرا. تو همه جای دنیا سرعت اسمی یه سرویس 1مگابیت اشتراکی اگه کاربرا هم‌زمان آنلاین بشن و استفاده کنن حتمن بینشون تقسیم می‌شه. البته این تقسیم رو ISP مستقیم خودش انجام نمی‌ده، بلکه مصرف خود اون کاربرا و کیفیت خطشون تعیین کننده می‌شه. تو ایران هم خیلی از جاها این جوری نیست که شما سروی 1مگابیت بگیری دقیقن 1/8ش رو بهت بده ISP. خیلی جاها که تو سرویس‌های حجمی سرعت‌های بالاتر از اسمی رو دارن می‌دن. اما مواقع شلوغی یا جاهایی که به قول شما کمبود پهنای باند دارن سرعت‌ها از سرعت اسمی کمتر می‌شه و وقتی شما بخوای اعتراض کنی و پیگیر بشی به اون قانون مسخره 1 به 8 استناد می‌کنن می‌گن ما داریم تعهدمون رو انجام می‌دیم. منم با این تیکه احمقانه این قاعده با شما موافقم.

اتفاقن تو کشورهای دیگه روش دیگه‌ای برای در رفتن از زیر بالا و پایین شدن سرعت دارن. اکثر سرویس‌های اون به صورت Up to فروخته می‌شه. یعنی حداکثر تا یه سرعت مشخصی. حتمن هم در قرارداد ذکر می‌کنن که سرعت عملی سرویس بستگی به شرایط و عوامل مختلفی داره و لزومن به این معنا نیست که شما حتمن اون سرعت رو داشته باشین.
    من نه بحثی دارم نه کلکلی فقط از شما که اینهمه اصطلاحات انگلیسی بکار میبرید دیگه بعید هست نویزخط سیمی رو به نرم ازفرار و به قول خودتون اکانتینگ و فردی که دسترسی نرم افزاری داره در پشتیبانی و با دسترسی نرم افزاری برای ایشون مشکل حل شده با هم مرتبط بدونید! و نویز همیشه از سخت افزار نامناسب پدید میاد رو میتونیم تاثیراتش رو روی نرم افزار و مشکلات سخت افزاری مشاهده کنیم شاید با تنظیمات نرم افزاری میشه نوع ارتباط رو عوض کرد که قطعی مداوم خط پایدار بشه اما نمیشه نویزی که وجود داشته رو رفع کرد مگر با رفع سخت افزاری اون مشکل.
    بگذریم...
    در ضمن هیچ وقت نمیان یک خط رو در بیارن بهش اشکال بگیرن بلکه قصد و منظور نویسنده مهم هست از کلیت اون بحث که الان هم میگم هیچ کشوری اینطور نیست که شما بری پول بدی برای مثلا 1 مگا بیت و بعد به شما تقسیم بر 8 کنن و 128 تحویل بدهند و با تماس پشتیبانی هم بگن قانون تقسیم بر 8 روی خط لینک پهنای خریداری شما برقرار هست حداقل بنده ندیدم در هیچ کشوری حتی همه ما بخوبی میدونیم که اینترنت کشوری های جنگ زده ای مثل افغانستان و عراق بهتر از کشور ماست چه برسه کشورهای دیگه که امنیت پایداری دارند.

موفق باشید.
    Last edited by amin885; 19-01-2016 at 10:44.

4. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[SIZE=2][B]اینم شاهکار اسیاتک
    من 1394/10/25 ساعت 10:20 صبح سرویس خودم رو که شهاب 10 مگ با 10 گیگ ترافیک 4 تا 10 صبح رایگان بود تمدید کردم
    همون روز یک ساعتی وب گردی داشتم بعدش حجم رو چک کردم دیدم حدود 200 مگ مصرف داشتم و هنوز 10050 مگ ترافیک داشتم
    فرداساعت 8:15 صبح تو ساعت رایگان چند تا فایل گذاشتم واسه دانلود تا ساعت 10 صبح که دانلود رو قطع کردم حدود 6700 مگ دانلود داشتم بعد ازظهر حجم رو چک کرم و در کمال ناباوری دیدم 3493 مگ مصرف واسم زده
    ......
    دوست عزیز

بر اساس مطالبی که دوستان تو این تاپیک قبلن هم مطرح کردن، به نظر می‌رسه نرم‌افزار اکانتینگ آسیاتک مشکلاتی داره که بعضن در محاسبه حجم مصرفی و اختصاص اون به بازه‌های رایگان و غیررایگان دچار خط می‌شه. تو این جور موارد هم اثباتش خیلی سخته.

بهترین کار اینه که مودم رو در حوالی زمان‌های شروع و پایان ساعت رایگان حتمن ریستارت کنید تا تو سیستم اکانتینگ لاگش ثبت بشه و دیگه این باگ به وجود نیاد براتون.

من اگه باشم این کار رو می‌کنم:
    1. ساعت مودم یا سیستم رو حتمن با ساعت سرور اکانتینگ آسیاتک با تقریب حداکثر 1 دقیقه تنظیم می‌کنم.
    2. در یه بازه 10 دقیقه حول زمان شروع و خاتمه ساعت رایگان هیچ دانلودی انجام نمی‌دم. مثلن بین 03:55 تا 04:05 و 09:55 تا 10:05.
    3. رأس زمان‌های شروع و خاتمه ساعت رایگان حتمن لینک DSL مودم رو قطع و وصل می‌کنم تا در سیستم اکانتینگ لاگ بشه.

این جوری مطمئن می‌شم که لاگ دیگه نمی‌تونه دانلودی رو از بازه رایگان تو بازه غیررایگان حساب کنه و بالعکس

به هر حال، ظاهر قضیه اینه که اون حجم از دستتون رفته. البته می‌تونید به 195 هم شکایت کنین. ولی ممکنه نتیجه‌ای نگیرین.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این سایت فیلتر نیست که..
    الان خیلی وقته باز شده
    فقط در مورد پخش فیلم های ناجور فیلتر اعمال میشه
    فیلترینگ هوشمند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من نه بحثی دارم نه کلکلی فقط از شما که اینهمه اصطلاحات انگلیسی بکار میبرید دیگه بعید هست نویزخط سیمی رو به نرم ازفرار و به قول خودتون اکانتینگ و فردی که دسترسی نرم افزاری داره در پشتیبانی و با دسترسی نرم افزاری برای ایشون مشکل حل شده با هم مرتبط بدونید! و نویز همیشه از سخت افزار نامناسب پدید میاد رو میتونیم تاثیراتش رو روی نرم افزار و مشکلات سخت افزاری مشاهده کنیم شاید با تنظیمات نرم افزاری میشه نوع ارتباط رو عوض کرد که قطعی مداوم خط پایدار بشه اما نمیشه نویزی که وجود داشته رو رفع کرد مگر با رفع سخت افزاری اون مشکل.
    بگذریم...
    در ضمن هیچ وقت نمیان یک خط رو در بیارن بهش اشکال بگیرن بلکه قصد و منظور نویسنده مهم هست از کلیت اون بحث که الان هم میگم هیچ کشوری اینطور نیست که شما بری پول بدی برای مثلا 1 مگا بیت و بعد به شما تقسیم بر 8 کنن و 128 تحویل بدهند و با تماس پشتیبانی هم بگن قانون تقسیم بر 8 روی خط لینک پهنای خریداری شما برقرار هست حداقل بنده ندیدم در هیچ کشوری حتی همه ما بخوبی میدونیم که اینترنت کشوری های جنگ زده ای مثل افغانستان و عراق بهتر از کشور ماست چه برسه کشورهای دیگه که امنیت پایداری دارند.

موفق باشید.
    دوست عزیز بحث که با هم داریم. شما یه حرفی می‌زنید یا نظری مطرح می‌کنید، دیگران هم نظرشون رو در اون باره مطرح می‌کنن. بحث کردن که اشکالی نداره. ولی درباره کل‌کل با شما موافقم. با هم کل‌کل نمی‌کنیم. فقط داریم تلاش می‌کنیم جوانب یه موضوع رو بیشتر روشن کنیم.

-----------------------------------------
    در مورد مشکل نویز:
    این دوستمون گفتن به خاطر مشکل نویز زنگ زدن. اما نگفتن که از روی چه نشانه‌هایی فهمیدن که مشکل نویز دارن. شاید به خاطر پرش لینک یا تایم اوت و این جور مسائل، به نظرشون رسیده مشکل نویزه. گر چه تو مطلب خودشون یه جا به «پینگ بالا» اشاره کرده بودن ولی مشخص نیست که مشکل نویز خودشون هم همین بوده یا چیز دیگه‌ای. ولی به هر حال یه مشکلی داشتن که به زعم خودشون مشکل نویز بوده، تماس گرفتن با پشتیبانی و با انجام یه سری از کارها مثل تعویض پروفایل، ریست پورت و کارهای دیگه‌ای که به قول خودشون به ایشون هم نگفتن چیه ولی مطمئنن رفع اشکال سخت‌افزاری نبوده، اون مشکلشون (هر چی بوده) حل شده.

مشکلاتی مثل پینگ بالا، تایم‌اوت، پرش لینک و ... یا به طور کل کیفیت ارتباط تحت تأثیر عوامل مختلفیه که یکیش نویزه. یکیش هم همونیه شما گفتی: کمبود پهنای باند. عوامل دیگه‌ای هم می‌تونه باشه مثل کیفیت پایین قطعات و تجهیزات و ...

اما حتی اگه واقعن مشکل از جنس نویز روی خط باشه، باید در نظر داشت که در کل مسیر ارتباطی بین مودم تا DSLAM‌ داخل مرکز مخابرات هر قطعه یا تجهیزی که باشه (یعنی حتی خود مودم کاربر و DSLAM) می‌تونه روش نویز بیافته یا خودش عامل نویز باشه. درسته که همه این تجهیزات فیزیکی هستن اما بعضی از اینا جنبه نرم‌افزاری هم دارن. خود مودم یه سر قضیه است. اون طرف هم تو مرکز مخابراتی DSLAM که پورت روش قرار داره. اینا علاوه بر جنبه فیزیکی و نویزی که ممکنه در اثر عوامل فیزیکی روشون ایجاد بشه به دلیل اشکال تو قطعات داخلی خودشون ممکنه دچار خطاهایی بشن که به تدریج نتیجه‌اش مثل افزایش نویز یا همون اثرات اون باشه. مثلن میدان الکترومغناطیسی ایجاد شده حول کابل‌های ارتباطی یا حتی داخل مدارهای الکتریکی می‌تونه اثر نویزی داشته باشه.

مثلن بعضی مودم‌های سمت کاربر که کیفیت قطعاتشون خوب نیست بعد از یه مدت کار کردن و گرم شدن یا تراکم خطا تو لاگ داخلیشون، عملکردشون دچار اشکال می‌شه و به نظر می‌رسه نویز خط یا پرشش یا تایم اوت و پینگ بالا ایجاد شده که با ریست مودم تا یه مدتی درست می‌شه.

سمت مرکز مخابراتی و DSLAM هم همین وضعیت با شدت بیشتری وجود داره و ممکنه به دلایل مختلف روی عملکرد برخی از پورت‌ها اشکالاتی به وجود بیاد که ممکنه ناشی از عوامل فیزیکی بیرونی هم نباشه اما به هر حال اثر مشابه نویز روی ارتباط می‌ذاره و باعث پایین اومدن کیفیت ارتباط می‌شه. ریست پورت هم به همین دلیله که اگه خطا یا اشکالی از این جنس روی اون پورت باعث ضعف عملکردش شده حل بشه.

صد البته که اگه اشکال سخت‌افزاری جدی باشه با ریست کردن پورت هم ممکنه درست نشه و نیاز به تعویض پورت باشه.

حرف شما این بود که نویز روی پورت که یک قطعه سخت‌افزاری با ریست پورت حل نمی‌شه. به نظر من چرا. امکان داره حل بشه.

-----------------------------
    در مورد حرف دوم شما درباره ضریب اشتراک و تقسیم بر 8. شما یه مثال از شرکت‌های ایرانی بیار که سرویس 1مگابیت بفروشه ولی پهنای باند تخصیص داده شده به کاربر رو به طور رسمی و دائمی روی 128کیلوبیت بسته باشه.

من منکر این نیستم که خیلی از شرکت‌ها تو ساعت‌های شلوغی یا ساعت‌های رایگان شبانه سرعتشون از سرعت اسمی سرویس کمتره و حتی بعضن ممکنه به همون حدود 1/8 هم برسه. اما این جور نیست که تو این شرایط هم سرعت کاربر رو روی یه عدد خاصی فیکس کنن. مگر در مورد شبانه رایگان تو بعضی از شرکت‌ها که بعد از اعمال محدودیت. مثلن شاتل اگه زیاد دانلود کنی بر اساس قانون مصرف منصفانه‌اش سرعتت رو محدود می‌کنه. یا آسیاتک که تو شبانه رایگانش سرعت رو روی سرعت اسمی یا نصف اسمی محدود می‌کنه.

ولی شرایط مشابه این تو کشورهای دیگه هم هست. فقط ممکنه به شدت ایران نباشه. برای همینه که عرض کردم اون سرویس‌ها رو مثلن به صورت «حداکثر تا 10مگابیت بر ثانیه» می‌فروشن. این جوری اگه کسی با این سرویس به دلایل مختلف سرعتش تو یه زمان‌هایی به 1مگابیت هم برسه، بازم اون شرکت شرایط قراردادیش نقض نشده. البته حتمن پیگیر مشکل می‌شن تا مشکل سرعت کاربر حل بشه و اگه امکانش نباشه به کاربر پیشنهاد استفاده از سرویس با پهنای باند پایین‌تر و هزینه کمتر یا استفاده از روش‌های دیگه دسترسی به اینترنت رو می‌دن.

------------------------------
    به هر حال فکر می‌کنم چون این موضوع خارج از بحث تاپیکه، بهتره بیشتر از این تو اینجا ادامه پیدا نکنه.
    Last edited by bilmazlar; 19-01-2016 at 11:47.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این سایت فیلتر نیست که..
    الان خیلی وقته باز شده
    فقط در مورد پخش فیلم های ناجور فیلتر اعمال میشه
    فیلترینگ هوشمند
    امروز روی اینترنت یه شرکت دیگه هم تا یه مدتی باز بود. ولی دوباره فیلتر شد.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم شاهکار اسیاتک
    حالا شما از رو عکسی که میزارم حساب کنید

همونطور که میبینید از ساعت 10:19 دقیقه 1394/10/25 تا22 1394/10/26 واسه من 7272 مگ حجم دریافتی زده که 3493 مگ حجم مصرفی زده و 3779 مگ رو رایگان زده در حالی که کلا من شاید تو ابن مدت 400 مگ مصرف داشتم
    بعد که تماس گرفتم بعد از کلی‌ صحبت و دلیل که آوردم میگه شاید مودم شما هک شده

میگم بابا من مودم دلینک ۲۷۵۰ دارم وقتی‌ استفاده ندارم کلید قطع وای‌فای رو میزنم در ضمن داخل تنظیمات مودم وای‌فای رو invise کردم و اصلا کسی‌ نمیتونه دسترسی داشته باشه

بعد دوباره میگه شاید آپدیت ویندوز فعال باشه منم میگم همه اونا هم غیر فعال هست اونا رو هم الان دوباره چک کردم و فعال نیست

خلاصه هر چی‌ ما گفتیم اون آقا انکار کرد دوباره تماس گرفتم با پشتیبانی‌ که با یه نفر دیگه صحبت کنم با اون بنده خدا هم که صحبت کردم همه چیز رو گفتم اونم همین رو جواب داد
    گفتم ببینید توی این بازه زمانی‌ که تو سایت سایت شما ثبت شده ۷۲۷۲ مگ‌ حجم دریافتی من هست
    منم اینجا از اینترنت دانلود منیجر خودم عکس میزارم که از ساعت حدود ۸ تا ۱۰ صبح ۱۳۹۴/۱۰/۲۶ ۶۷۰۰ مگ‌ دانلود داشتم حالا شما حساب کنید طبق سایت خودتون من ۷۲۷۲ مگ‌ حجم دریافتی داشتم منم عکس میزارم که ۶۷۰۰ مگ‌ رایگان داشتم که از حجم دریافتی من کم بشه یه چیزی حدود ۵۵۰ مگ‌ مصرف من می‌شه حالا چطور ۳۴۹۳ مگ‌ مصرف واسه من زده ؟
    خلاصه طرف گفت عکس بگیر ارسال کن ما چک می‌کنیم

الان بعد از ۳ روز که ایمیل زدم جواب دادن ما چک کردیم مشکلی‌ نیست
    حالا شماها ببینید یه بچه ۱۰ ساله هم اینا رو ببین متوجه می‌شه

خلاصه حدود ۳/۵ گیگ راحت پرید
    حتما حتما ، در سایت 195 شکایت کن و در مستندات ، همین عکسا و اگه برنامه ای که حجم مصرفیتو مانیتور میکنه ، عکسشو بفرست! اگه از این برنامه ها نداری ، کارت سخت میشه ولی عب نداره ، حتما تو 195 شکایت کن ازشون ، پیگیری میکنن!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اره میگه عین همین سرویسی هست که الان داری

شبانه 4 تا 10 که البته 1200 گیگه
    یعنی چی 1200 گیگه؟؟ در دوسال 1200 گیگ؟

اینطور باشه که میشه ماهی 60 گیگ فقط! و این با سرویس فعلی که 400-500 گیگ هم میتونه دانلود ماهانه کنه خیلی فرق داره

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب الان یک سوال ما دوتا خط داریم.از یک مرکز مخابراتی اومده رو یکی پارس انلاین رو دومی اسیاتک الان واسم عجیبه من تا حالا تو این مدت مثلا 6 ماه پارس انلاینم دارم اصلا نویز نبوده ولی در اسیاتک نویز بود؟ اسیاتک جیکار کرد که با تماس من اون نویز یا هرچی که باعث اختلال اینترنت من میشد بر طرف شد؟ چرا در پارس آنلاین این مشکلات نیست و نبوده؟

Sent from my LT25i

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب الان یک سوال ما دوتا خط داریم.از یک مرکز مخابراتی اومده رو یکی پارس انلاین رو دومی اسیاتک الان واسم عجیبه من تا حالا تو این مدت مثلا 6 ماه پارس انلاینم دارم اصلا نویز نبوده ولی در اسیاتک نویز بود؟ اسیاتک جیکار کرد که با تماس من اون نویز یا هرچی که باعث اختلال اینترنت من میشد بر طرف شد؟ چرا در پارس آنلاین این مشکلات نیست و نبوده؟

Sent from my LT25i
    من هم آسیاتک داشتم و هم پارس‌آنلاین. البته مثل شما روی دو تا خط مجزا نبودن. روی یک خط 2 سال از آسیاتک و بعدش بلافاصله 2 سال از پارس‌آنلاین. برای من هم کیفیت اینترنت و ارتباطم با پارس‌آنلاین به مراتب بهتر از آسیاتک بود. این ممکنه به تفاوت تو کیفیت تجهیزات isp تو مرکز مخابراتی مربوط باشه یا به تعداد کاربراش (که نتیجه‌اش می‌شه در بعضی ساعت‌ها کمبود پهنای باند و بعضی مشکلات مثل پینگ بالا، احتمال پرش بیشتر لینک، تایم‌اوتی و ...)

شما تو مطلب قبلیتون یه اشاره‌ای به تغییر پروفایل کردین. تغییر پروفایل یعنی این که ISP دیتاریت خط رو از طریق اکانتینگ کم یا زیاد کنه. یعنی پهنای باند مجاز رو تغییر بده. برای این که کاربر پهنای باند بالاتری داشته باشه باید بازه فرکانسی بزرگتری براش به عنوان بازه مجاز تعریف بشه تا لینک برقرار شده ظرفیت انتقال دیتای بیشتری داشته باشه. اما این مزیت بدون هزینه نیست. چون فرکانس‌های بالاتر وارد لینک شدن، نویز و کیفیت خط ارتباطی بیشتر روی اونا خودش رو نشون می‌ده. و باعث می‌شه در بعضی مواردی که پروفایل تخصیص داده شده با حداکثر کشش خط نزدیک به هم باشن، مودم نتونه روی یه دیتاریت ثابت سینک بشه. تو ساعت‌های شلوغی یا شب‌ها به خاطر افزایش نویز الکترومغناطیسی، این مسأله باعث ناپایداری خط می‌شه و ممکنه خودش رو به صورت پرش لینک یا افزایش پینگ یا تایم‌اوت نشون بده.

این جور وقتا، ISP با تغییر پروفایل و کم کردن دیتاریت خط، اون رو در شرایط پایدارتری قرار می‌ده.

شما اگه از صفحه Status مودمت قبل و بعد از این تغییراتی که می‌گی پشتیبانی آسیاتک ایجاد کرده عکس داشتی بهتر می‌شد این رو تحلیل کرد.

الآن هم اگه بتونی عکس از صفحه Status مودم از روی هر دو تا خطت آسیاتک و پارس‌آنلاینت اینجا بذاری می‌شه بهتر نظر داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •