تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2686 از 3347 اولاول ... 168621862586263626762682268326842685268626872688268926902696273627863186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,851 به 26,860 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    لطفا توجه کنید که فقط cat6بودن گوشی یا مودم دلیل بر 4 جی پلاس شدن در شبکه موبایل ایران نیست زیرا تجمیع فرکانس در باندهای مختلف در اپراتورهای کشورها می تونه متفاوت باشه و متاسفانه این اطلاعات ریز را در سایتها و حتی سایت سازنده هم نمی شود یافت و فقط براساس تجربه دیگران از گوشی مورد نظر در شبکه خاص باید فعلا استفاده کرد، تا اونجایی که من تجربه کردم باید بگم که گوشی های هواوی دوسیم از پلاس ایرانسل و هر اوپراتوری که از تجمیع باند 3 و 7 استفاده می کنه پشتیبانی نمی کنه اما همان گوشی تک سیمکارتش جواب می ده. پس اگه تونستیت مطمئن بشید که کوشی یا مودم مورد نظرتان می تواند باند 3 و 7 را باهم تجمیع کند آن را خریداری کنید در غیر اینصورت مثل من حالتون گرفته می شه. ندادن چنین اطلاعاتی توسط سازنده می تونه به ضرر خریدار و به نفع شرکت سازنده باشه و یک نوع حقه است.
    Last edited by MPS882; 05-01-2017 at 13:21.

2. 3 کاربر از MPS882 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    لطفا توجه کنید که فقط cat6بودن گوشی یا مودم دلیل بر 4 جی پلاس شدن در شبکه موبایل ایران نیست زیرا تجمیع فرکانس در باندهای مختلف در اپراتورهای کشورها می تونه متفاوت باشه و متاسفانه این اطلاعات ریز را در سایتها و حتی سایت سازنده هم نمی شود یافت و فقط براساس تجربه دیگران از گوشی مورد نظر در شبکه خواص باید فعلا استفاده کرد، تا اونجایی که من تجربه کردم باید بگم که گوشی های هواوی دوسیم از پلاس ایرانسل و هر اوپراتوری که از تجمیع باند 3 و 7 استفاده می کنه پشتیبانی نمی کنه اما همان گوشی تک سیمکارتش جواب می ده. پس اگه تونستیت مطمئن بشید که کوشی یا مودم مورد نظرتان می تواند باند 3 و 7 را باهم تجمیع کند آن را خریداری کنید در غیر اینصورت مثل من حالتون گرفته می شه. ندادن چنین اطلاعاتی توسط سازنده می تونه به ضرر خریدار و به نفع شرکت سازنده باشه و یک نوع حقه است.
    خوب شما مدلهایی که تست کردید بگید تا دیگران هم در جریان باشن؟ توی تک سیم از کجا فهمیدید پلاس فعال شده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من مودمم 3372 هست که به یه روتر 3220 تی پی لینک وصلش کردم.رو گوشیم(نوت5) با اینترنت ایرانسل سرعتم 28 مگ هست ولی وقتی به وای فای به مودم وصل میشم با همون سیمکارت سرعتم نصف میشه.به نظرتون مشکل از کجاست؟سیم همونه آیا مشکل از روتر هست؟
    احتمال زیاد به ارتباط وای فای با روتر برمی گرده با کابل لن تست کنید. به علاوه احتمالا گوشیتون پلاس هست اما 3372 پلاس نیست

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برنامه lte watch را دانلود کردم وقتی اجرا میکنم خطای no conection میده برنامه ۴ ثانیه بعد بسته و مجدد باز میشه و همژن مراحل همش تکرار میشه کسی مشکل کجاس؟؟؟

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
    توی سوالتون اطلاعات بیشتری بدید تا بهتر بشه کمک کرد الان می خواهید به چه مودمی وصل بشید؟
    اگر با مودم 3372 وصل شدید باید فرم ویر عوض بشه
    این مطلب رو بخونید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

گفتم که:
    دوسیمکارتهای هواوی 4 جی پلاس باند 3 و 7 را تجمیع نمی کنند. اگه دوستان راجع به برندهای دیگه تجربه ای دارن بگن.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب عزیز شما از کجا فهمیدی ؟ مثلا توی پلاس چه علامتی میاد که شما می فهمی پلاس شده؟ از سرعت تشخیص دادی؟

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

احتمال زیاد به ارتباط وای فای با روتر برمی گرده با کابل لن تست کنید. به علاوه احتمالا گوشیتون پلاس هست اما 3372 پلاس نیست
    بله درسته روگوشی4g+مینویسه.کدوم مدل مودم های ایرانسل 4g پلاس هست؟و یا احیانا مودم های دیگر موجود در بازار؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

گفتم که:
    دوسیمکارتهای هواوی 4 جی پلاس باند 3 و 7 را تجمیع نمی کنند. اگه دوستان راجع به برندهای دیگه تجربه ای دارن بگن.
    تو انجمن های اندروید ی سرچ بزن شاید بتونی رام های طرفای اسیا نسخه تک سیم رو روش فلش بکنی ی سری از گوشیا رو من رام تک سیم ریختم
    یبار تست کن البته از اساتید بپرس مشکلی به وجود نیاره گوشیت ب فنا بره اینا ی سری پروفایل های تجمیع CA_3A_7A رو ندارن که تجمیع فعال شه

11. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله درسته روگوشی4g+مینویسه.کدوم مدل مودم های ایرانسل 4g پلاس هست؟و یا احیانا مودم های دیگر موجود در بازار؟
    مدل e5786 توی راستین بازار پلاس هست اونطوری که گفتن

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان من مودمم 3372 هست که به یه روتر 3220 تی پی لینک وصلش کردم.رو گوشیم(نوت5) با اینترنت ایرانسل سرعتم 28 مگ هست ولی وقتی به وای فای به مودم وصل میشم با همون سیمکارت سرعتم نصف میشه.به نظرتون مشکل از کجاست؟سیم همونه آیا مشکل از روتر هست؟
    افت سرعت واي فاي ٣٢٢٠ و ٣٠٢٠ روي ٣٣٧٢ خيلي شايع هست
    دوستان ديگر هم اشاره كردن
    در صورتي كه با كابل اصلا افت سرعتي نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •