تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2686 از 4105 اولاول ... 1686218625862636267626822683268426852686268726882689269026962736278631863686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,851 به 26,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان من این ترم ، ترم اخرمه
    احتمالا مدرک دانشگاه رو تا بیان بدن میشه بهمن ماه
    من میتونم دفترچه رو بگیرم و کاراش رو انجام بدم مثل واکسن و.... و فقط منتظر معرفی نامه دانشگاه بمونم که تا دادن اقدام کنم برا ارسال؟
    این اول کار که میخوام دفترچه رو بگیرم که چیزی نمیخوان؟

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خير مستثنيات ندارم، مهم اين بود كه ناجا نيافتيم اما حالا كه افتاديم بايد خودمون رو براي مواجهه با هر مشكلي آماده كنيم، كاري به جز توكل بر خدا نميتونيم بكنيم. انشاا... بتونيم با سلامتي كامل (از لحاظ فيزيكي و مخصوصا سلامتي رواني) اين دوره رو بگذرونيم

راستي يه سوال ديگه درجه شما چي شد؟ ستوان دومي؟ ميدونم تو ناجا خيلي مهم نيست اما خب ...
    بر خلاف مراحل مسخره دوران آموزشی قبلی که میگفتن برای درجه تاثیر داره. این بار همون افسری که حکم تقسیمات رو میخوند اول حرفاش گفت: فوق دیپلم ها گروهبان، لیسانس ها ستوان 3، فوق لیسانس ها ستوان 2، دکتری هم ستوان 1. به همین سادگی و به همین خوشمزگی . درسته که درجه تو ناجا اهمیت نداره ولی بالاخره بهتر از هیچیه!

3. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز بنده هم 19 ماه خدمت کردم آش خوری به حد کافی دادم،دوست داشتم در ناجا باشم که افتادم ارتش ولی اون جا هم انقدر تلاش کردم تا ارشد قرارگاه شدم در نهایت!
    وقتی برای گزینش پلیس افتخاری به حفا رفتم دو نفر از کادری ها گفتن چرا برای استخدام اقدام نمی کنی که گفتم سنم یه مقدار بالا رفته
    اطمینان دارم در همین پلیس افتخاری کاراییم از خیلی از کادری ها بالاتر خواهد بود چون واقعا علاقه و همت دارم در این کار@
    شما 2 ماه در پادگان بودید و بنده 19 ماه در پادگان،پس خاک پادگان هم خوردم به اندازش
    راستش به کارای بازرسی و اطلاعاتی هم علاقه زیادی دارم و تواناییش هم دارم فقط اون زمان که 18 سالم بود به خاطر مخالفت پدر دنبال استخدام در ناجا نرفتم و گرنه الان باید منتظر درجه سروانیم بودم
    شما که پیگیر مسائل نظامی از نوجوانی بودید پس باید خوب بدونید که فرق نیروی نظامی کشور های جهان اول با جهان سوم چیه

فک کنم شما متوجه نشدید که خدمت وظیفه بنده سال ها پیش تموم شده
    اگه شما هم نصف اذیت هایی که بنده حقیر در طول خدمتم تحمل کردم رو چشیده بودید دیگه اسم کار نظامی رو هر نمی آوردید
    یه نمونش رو برای مثال عرض میکنم:
    آموزشی رو که کلا مرخصی استفاده نکردم و 62 روز در شهری بودم که 1000 کیلومتر از زادگاهم فاصله داشت به یگان هم که اومدم تا 20 روز هیچ گونه مرخصی نداشتم بعد 20 روز یه مرخصی 3 روزه و بعدش هم نزدیک 5 ماه،در هفت روز هفته شش روزش رو نگهبان بودم که اکثرا پاس 2 بودش اونم اواسط پاییز و کل زمستان،یه وقتایی 2 شب که بیدار میشدم برای پست تا فردا 12 شب یه ضرب بیدار بودم،از 6 صبح که می رفتم به ستاد تا 6 غروب اونجا بودم به جز تایم ناهار و نماز و وقتی هم بر می گشتم یا جارو دستم می دادن یا سر نیزه که برم سر پست نگهبانی
    بعضی شبا به جای 9 که خاموشی بود ساعت 10 یا 11 می خوابیدم چون مشغول نظافت آسایشگاه بودم به دستور سربازان قدیمی چون معتقد بودن که من روزها در یگان نیستم باید شبا به جاش کار کنم
    بازم هست ولی بیشتر سر دوستان رو درد نمیارم@
    بله

من یک چیز فهمیدم توی این 7 ماه خدمتی که کردم

اسم خدمت روش هستش وظیفه

به قول همه دوستان ما خدمت اگر نهبانی از جاکفشی خونتون هم باشه اسمش خدمت هستش..............

5. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من میتونم دفترچه رو بگیرم و کاراش رو انجام بدم مثل واکسن و.... و فقط منتظر معرفی نامه دانشگاه بمونم که تا دادن اقدام کنم برا ارسال؟
    تا جایی که میشه مراحل رو انجام بدید؛

عکس 3×4 رنگی زمینه سفید (طبق معمول با رعایت شئونات اسلامی)

حساب بانک سپه اگه ندارید، باز کنید و به مسئول باجه بگید رسید شماره حساب رو برای سربازی میخوام.

دفترچه بگیرید.

در مورد واکسن دفترچه رو باید ببری جایی که پلیس +10 معرفی میکنه. (معرفی نامه نمیخواد! فقط آدرس رو بهت میگه)
    دفترچه + مدرک شناسایی (کارت ملی و...) رو با خودت ببر.

در مورد معاینه بدون نامه نظام وظیفه دانشگاه فکر نکنم انجام بدن. یعنی +10 اول برگه رو میبینه و بعد معرفیت میکنه به پزشک. (این رو بپرس)
    برای معاینه هم +10 به من یه برگه داد که پزشک رو معرفی کرده بود؛ منم رفتم همونجا انجام دادم.

گروه خون رو باید بدونی. من آزمایش خون ندادم، فقط گواهینامه رانندگی رو نشون دادم که پشتش نوشته بود. (برای گواهینامه هم آزمایش ندادم، از قبل گروه خونم رو میدونستم)
    Last edited by hamed29; 27-12-2014 at 10:49.

7. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    ازدوستان عزیز دوره8/01 کسی توی نهاجا نبوده؟؟یا دوره های قبلش؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    ازدوستان عزیز دوره8/01 کسی توی نهاجا نبوده؟؟یا دوره های قبلش؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به هر حال خدمت وظیفه هر چه قدر هم راحت باشه بازم حس خوبی به آدم نمیده،یه حقیقتی است اونم اینه که دیواری کوتاه تر از دیوار سرباز وجود نداره
    سعی کنید به هیچ وجه در طول خدمت با هیچ کس فرقی نداره کادر یا وظیفه به هیچ وجه درگیر نشید و حتی اگه کسی هم حرفی به شما زد به روی خودتون نیارید و نشنیده بگیرید چون واقعا یه دعوای ساده تو خدمت خیلی گرون تموم میشه برای هر دو طرف!تو آموزشی که منجر به تجدید دوره و در یگان هم به اضافه خدمت های سنگین و بازداشتگاه ختم میشه و بدتر از همه اینه که از چشم فرمانده میوفتید که ممکنه تا آخر خدمت تاثیرش رو بذاره

11. 4 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

کلا شما به می تونید حساب باز کنید و گروه خونی که نیازی نیست، کلا همه اینها یک روز وقت میگیره.

اولا به شما مدرک نمیدن، مدرک می مونه برای بعد خدمت، فقط برگه ای میدن که معافیت تحصیلی را باطل میکنه، اون را باید بدین پلیس +10 و بعد باقی کارها.

13. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ولی من هم بعضا حدس میزنم وضعشون خراب بشه میگن بیاین احتیاط را هم انجام بدین.

طبق قانون سربازی، خدمت سربازی در ایران 30 سال هست.

ماده چهارم قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال ۱۳۶۳ بیان می‌کند که خدمت وظیفه عمومی در ایران ۳۰ سال است که به چهار دوره تقسیم می‌شود. خدمت دوره ضرورت (۲ سال)، دوره احتیاط (۸ سال)، دوره ذخیره اول (۱۰ سال) و دوره ذخیره دوم (۱۰ سال).
    همچنین:
    قانون به حکومت اجازه می‌دهد تا طبقاتی از کارکنان وظیفه‌ای که خدمت دوره ضرورت را به پایان برده‌اند برای تجدید یا تکمیل آموزش نظامی فراخوان کند. این فراخوانده‌شدگان، حقوقی معادل حقوق نفرات پایور هم‌درجهٔ خود دریافت خواهند کرد.
    فراخوان پیامکی گردان‌های احتیاط
    در دومین روز رزمایش بزرگ «محمد رسول‌الله»، نیروی زمینی از انواع سامانه‌ها و ادوات خود در جهت نمایش قدرت نیروهای مسلح بهره برد که برخی از آنها برای اولین بار در صحنه عملیاتی به نمایش درآمده بود.

یکی دیگر از نکات مهمی که امروز در رزمایش صورت گرفت، شرکت گردان‌های احتیاط در رزمایش بود.

با فراخوانی که امروز به صورت پیامکی صورت گرفت، سربازانی که 4 ماه از پایان خدمت آنها گذشته بود در قالب دو گردان در منطقه عمومی رزمایش حاضر و به اجرای ماموریت پرداختند.

- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

امروز رفتم مدارکم رو تحویل دادم؛ تاریخ اعزام شد: 2 اردیبهشت 94
    فردا هم میرم درخواست تعجیل پر میکنم.
    الان سؤالم اینه که اصل مدارک رو باید چکار کنیم؟ وقتی اعزام شدیم، در محل اعزام از ما میگیرن؟
    اینکه بعضی ها میگن دفترچه پست میکنیم یعنی چی؟ مگه چیزی باید پست کنیم؟

کد سخا رو در سامانه نظام وظیفه وارد میکنم، سایتش باز نمیشه! همیشه اینطوریه یا فقط برای من اینطوری شد؟
    Last edited by hamed29; 27-12-2014 at 12:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •