الان دو هفتس منطقه 5 تو خونه 3g وصل نمیشه در صورتی که قبل 2 هفته با 3 انتن میگرفتمش![]()
الان دو هفتس منطقه 5 تو خونه 3g وصل نمیشه در صورتی که قبل 2 هفته با 3 انتن میگرفتمش![]()
سلام خدمت دوستان من با نرم افزار LTEWatchH فرکانس مودم E3372 را تغییر دادم یک گزینه داشت در عکس هست در قسمت باند میخواستم ببینم همون 4G+ یا نه میشه عزیزان بیشتر توضیح بدهند ممنون میشم
.
باز ایرانسل زنگ زدن طرف میخواد بزور بیاد خونه که بگن یه کاری کردن! چون شکایت کرده بودم ۱۹۵ ، میگم نمیخوام قبلا اومدین بدتر شد ، هنوز نیومده سرعت شدیدا کاهش پیدا کرده وای به حال اینکه بخواد بیاد، دو ساعت تو خونه با مرکز حرف میزنه اخرشم بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه و میره بدون اینکه بپرسه بهتر شده یا نه! اینطور که معلومه و دوستان گفتن سرعت اومده پایین واسه بعضی ها برای منم هر روز داره میاد پایینتر ، چون اگر بخاطر کاربر زیاد بود دو سه روزه نمیومد ۲۰ مگابیت پایینتر! رشد کاربر و کمبود پهنای باند هر دو موثره به نظرم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.
دوستان مودم TP-Link M7350 دارم میخواستم بدونم چطوری باید LTE-A روی این مودم فعال کنم؟
چند هفته ست روی حالت 4G سرعتش افتضاح شده، در حد 2-3 کیلوبایت سرعت دانلود دارم
ظاهرا این فرکانس ها رو پشتیبانی میکنه:4G: FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 (2100/1800/2600/900/800MHz
سلام
بله گزینه پلاس هستش اما چون مودم شما پشتیبانی نمیکنه از پلاس فرقی نداره رو این گزینه بزارید.
سلام پشتيباني نميكنه
دوستان گوشی تو رنجه 1200 هست که LTA-A باشه ؟
من امروز از ساعت 4:50 تا 7:50 تونستم 26 گیگ دانلود کنم ولی از ساعت 7:30 به بعد با سرعتای بالای 100 مگ روبرو شدم![]()
حتی روی 120 مگ هم رفت. عکسا الان آ/لود نمیشه بعدا قرار میدم.
برنامه lte watch را دانلود کردم وقتی اجرا میکنم خطای no conection میده برنامه ۴ ثانیه بعد بسته و مجدد باز میشه و همژن مراحل همش تکرار میشه کسی مشکل کجاس؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
دوستان من مودمم 3372 هست که به یه روتر 3220 تی پی لینک وصلش کردم.رو گوشیم(نوت5) با اینترنت ایرانسل سرعتم 28 مگ هست ولی وقتی به وای فای به مودم وصل میشم با همون سیمکارت سرعتم نصف میشه.به نظرتون مشکل از کجاست؟سیم همونه آیا مشکل از روتر هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)