کدوم تعرفه رو انتخاب کردی. سه گیگ دانلود خیلی خووبه ...وجدانن سه گیگ دانلود کردی
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
کدوم تعرفه رو انتخاب کردی. سه گیگ دانلود خیلی خووبه ...وجدانن سه گیگ دانلود کردی
مال من شبی 8.5گیگ دان میکنه با سرویس 2مگ ولی هاردام پرن نمیتونم چیزی دانلود کنم
نمیدونم.من الان دارم از اکانت قبلی استفاده میکنم از اسیاتک 22 روز مونده.بچه ها که تمدید کردن باید بپرسید
بی زحمت کدشو درمیاری؟
بابا مارو حوسی نکنید ..من تعرفه ده مگ میگرفتم از اسیاتک .شبانه میشد 30/40
من که شب و روز سرعت 500k ثابته بغیر از این 2روزه که دارن کاربرا رو جابه جا میکنن سرعت تک کانکشن ضعیف شده وگرنه در حالت عادی ویدئو از یوتیوب پخش میکنه با سرعت 500k الان هم با دانلود منیجر رو 8کانکشن 500k رو کامل میده
ببین دان استریمت رو چنده؟چه سرویسی الان از مخابرات برات فعاله؟چه رنج ipهایی برات میاد؟تا بهت بگم
Last edited by farshad0123; 07-11-2015 at 15:15.
من از مخابرات تمدید نکردم هنوز .چون مدام لینک قطع وصل میشه..واتس اپ داری فرشاد جان
دوستان مثل اینکه توجه نکردید .بنده تمدید نکردم فقط 1 گیگ شارژ کردم.نت بنده اسما 10 مگ هستش.ولی اندازه خطم که 4 مگ هست میشه دانلود کرد.اگر از سافگذر دانلود میکردم بیشتر 3 گیگ میشد شاید 6 یا 7 گیگ میشد.باید ببینیم مخابرات سرعت رو کدوم هاست ها بیشتر هست از اونجا دانلود کنیم.
فرشاد جان .محمد حسین جان. کلا من یک سال نیم هست که ADSL گرفتم تو اش هم از اسیاتک بوده ولی خوب سه گیگ دانلود نکردم شبانه.تو یک شب و..حالا که تغییراتی انجام شده حداقل بتونیم .این کار رو انجام بدیم
نه ندارم
مخابرات رنج ipخیلی مهمه اگه رنج ip های خود مخابرات باشه که با 2.185شروع میشه سرعت با همه لینکای داخلی و خارجی یکیه حتی بدون دانلود منیجر ببین چه رنج ipهایی برات میاد بعد از اون 2.189 و 2.183هم مال مخابراتن خوبن
Last edited by farshad0123; 07-11-2015 at 15:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)