سلام
من دفترچمو ارسال کردم و حالا میخوام بدونم برای گرفتن کسری جبهه چیکار کنم و کجا برم؟؟
سلام
من دفترچمو ارسال کردم و حالا میخوام بدونم برای گرفتن کسری جبهه چیکار کنم و کجا برم؟؟
خبررسی طرح خرید سربازی غایبین خدمت وظیفه در برنامه مناظره شبکه یک همین الان
سوال پیامکی برنامه:
در صورت موافق طرح هستید عدد 1 و در صورتی که مخالف طرح هستید عددد 2 را به شماره 300001 ارسال نمایید
خيلي خيلي ممنون بابت توضيحات جامع و كاملي كه دادين و وقت گذاشتين واسه اين كار
از بابت آموزش مجدد مشكلي ندارم، گرچه سختي هايي داره اما جنبه مثبتش اينه كه چون سربازاي ناجا تو آموزشي مسئوليتي ندارن راحت ترن.
اميدوارم بقيه خدمت تون رو تو يه جاي خوب بگذرونيد، گرچه تو ناجا جاي خوب، بسيار بسيار نادره اما انشاا... كه به خوبي و خوشي اين دوران رو تموم كنيد
موفق باشيد
ظاهراً ماشین رو نمیتونی ببری؛ تیغ هم که نمیزنی
من میخوام یه قیچی کوچیک با خودم ببرم که فقط اضافات ریش مبارکم رو بزنم. زیر حلق رو هم با تیغ میزنم!
قیچی کوچیک هم نمیشه برد؟ نگید که این رو هم میگیرن!
![]()
Last edited by hamed29; 26-12-2014 at 19:10.
ممنونم. بالاخره باید این دوران بگذره. یه جمله معروفی هست که اگه تو خونه خودتم خدمت کنی بازم سربازی!
شما اعزامی اراک هستید دیگه؟
در مورد تیغ و ژیلت و ماشین ریش تراش قانون پادگان ها تقریبا سلیقه ای هست. من خودم یک بار که آموزشی ولیعصر رفته بودم دم در همه چی حتی ماشین ریش تراش رو هم گرفتن ولی دژبانی خود مالک اشتر اراک می گفت که تیغ نه ولی ژیلت میتونید بیارید.
قبلا عرض كردم 1 اسفند اعزام ميشم، قبلا هم آموزشي رو تو پادگان وليعصر تبريز گذروندم و كلا سه و نيم ماه خدمت كردم، بعد آموزشي هم تهران بودم و خودم هم تبريز هستم (فكر كنم همشهري باشيم)
به به چه حسن تصادفی. اصلا خاطرم نبود. یاشا همشهری. بزرگترین بعد قوطی کبریت ولیعصر تقریبا برابر یکی از خیابون های مالک اشتره!
من آذربایجان غربی بودم بازم که همونجا افتادم.
مستثنیاتی چیزی دارید؟
خير مستثنيات ندارم، مهم اين بود كه ناجا نيافتيم اما حالا كه افتاديم بايد خودمون رو براي مواجهه با هر مشكلي آماده كنيم، كاري به جز توكل بر خدا نميتونيم بكنيم. انشاا... بتونيم با سلامتي كامل (از لحاظ فيزيكي و مخصوصا سلامتي رواني) اين دوره رو بگذرونيم
راستي يه سوال ديگه درجه شما چي شد؟ ستوان دومي؟ ميدونم تو ناجا خيلي مهم نيست اما خب ...
Last edited by s-james; 26-12-2014 at 19:08.
اگه تا 22 بهمن ارسال کنید 21 ماه خدمت میکنید + اضافه های شما پاک میشه.
اگه تا 29 اسفند اقدام کنید 21 ماه خدمت میکنید + اضافه هایی که خواهید داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)