تقریبا 3-4 ایستگاه اتوبوسه! فکر کنم در حدود 1000 یا 1500 متر! دقیقش رو باید برم توی گوگل مپ ببینم
ادیت: اوکی دقیقا بین 1500 تا 1600 متره (مستقیم هم نیومدم که کم شه! دقیقا از توی خیابون ها اومدم)
تقریبا 3-4 ایستگاه اتوبوسه! فکر کنم در حدود 1000 یا 1500 متر! دقیقش رو باید برم توی گوگل مپ ببینم
ادیت: اوکی دقیقا بین 1500 تا 1600 متره (مستقیم هم نیومدم که کم شه! دقیقا از توی خیابون ها اومدم)
Last edited by 993; 10-12-2013 at 00:00.
با این فاصله که اصلاً نباید مشکل نویز داشته باشی. یه پیشنهاد: نمیتونی یه خط تلفن دیگه بگیری. شاید رو یه خط دیگه این مشکلات رو نداشته باشی.
با یه مودم دیگه هم تست کن.برو مخابرات بگو نویز گیر خط من که تو سالن دستگاه نصب کردین رو یه بار تعویض کنین ببین درست میشه یا نه.بگو از داخل سالن دستگاه با کامپیوتر نویزخطت رو چک کنن اگه تفره رفتن بدون که احتمالش هست مشکل از مرکز مخابراتی باشه؟؟اگه نشد یعنی ماله تو هم مثل خودم مشکل 100% از پارس هست.ضمنا از شرکتهای دیگه اشتراک داشتی؟اون موقع هم مشکل نویز داشتی یا نه؟
Last edited by l30l30y; 10-12-2013 at 00:26.
چرا تونستن که میتونم قبلا هم میخواستم برم بگیرم ولی پیش خودم گفتم کابل که تا دم خونه با خط جدید مشترکه و از توی یه دسته کابل اومده فقط این جدیدی که بگیرم زوجش فرق میکنه واسه همین گفتم شاید تاثیری نداشته باشه
اخ راستی یادم رفت! الان این مودمی که دارم سومین مودمیه که خریدم! به جز خود اونی که از پارس گرفتم و خراب شد بعدش 3 تا مودم هم خریدم! گفتم شاید از مودم باشه! ولی الان اون دو تا رو هم دادم دست دوست و فامیل و خیلی هم راضین و دارن دعام میکنن) (البته ایشاله که دعا میکنن
)
من یکی دو سال پیش رفتم مخابرات یه ادم ناجوری اونجا بود که هم خیلی بی ادب بود هم خیلی بد اخلاق! حتی سرش رو هم بالا نمیورد! میگفت خطت بوق داره به ما ربطی نداره! انقدر ناراحت و عصبانی شدم که دیگه نرفتم مخابرات! یه بار یه اپراتور پارس بهم گفت ما به مخابرات اعلام میکنیم ولی عصری از شانس بدم وقتی رفتم سر خط درست شده بود (البته روی یه مگ دیگه! کلا وقتی مودم رو خاموش روشن کنم اون اولش یه مقدار اوضاع خوبه! بعد یهو خراب میشه! اپارتمان هم هست نمیتونم 4 ساعت بشینم توی راهرو بالای سر مودمیه بار این کار رو کردم و زنگ زدم به پارس که اونم گفت باشه حالا که اینجوری بیا پروفایلت رو عوض میکنم خوب میشه! والله کلا خسته شدم از این کارها! از مودم خریدن از سیم کشی خونه رو عوض کردن از رفتن نشستن توی راهرو از ورق المومینیوم پیچیدن دور کابل تلفن ساختمون و...! اما دیگه امروز خدایی خیلی لجم گرفت وقتی این ایمیلشون رو دیدم! واسه همین همه ی این کارهایی که کردم و اذیتی که شدم یهو یادم افتاد دوباره
نه از شرکتهای دیگه اشتراک نداشتم تا حالا متاسفانه! یکی از دلایلی که جرات نمیکنم از پارس برم همینه! میگم ممکنه بقیه بدتر باشن!
از همسایه ها کسی اشتراک از شرکتهای به غیر پارس ندارن؟؟؟ساکن کدوم شهری؟
راستی اگه کسی تو مرکز مخابراتی بی احترامی کرد مستقیم برو پیش رئیس مرکز و مشکلت رو باهاش درمیون بذار ببین جیک ثانیه مشکلت رو پیگیری میکنه یا نه(البته اگه آدم منطقی وسالمی بود).اگه نکرد بگو شماره حراست شهرتون رو واست درمیارم تاتماس بگیری که از این اشتباهات نکنن.
Last edited by l30l30y; 10-12-2013 at 00:52.
ببینید دوستان! پارس آنلاین یه شرکت تجاریه! این شرکت قاعدتاً دنبال سوده. پس دلیلی نداره بخواد الکی کسی رو اذیت کنه. اگه مشکل عمومی داشته باشه، یعنی برای همه یا یه گروهی قابل توجهی از کاربراش یه مشکل مشترک پیش بیاد، خوب ضعف از عملکرد پارسآنلاینه و میشه گفت که شرکت مشکلداری هست. مثل آسیاتک که قبلاً من ازش سرویس داشتم. اوائل سرویس رایگانش 1 تا 9 صبح بود و سرعت شبانه رایگانش همون سرعت اسمی بود. بعد از یه مدتی سرویسهاشون رو مثلاً ارتقا دادن و تا 2 -3 هفته خوب بود. اما بعدش هم ساعت شبانه رو کم کردن و هم سرعت شبانه رایگانش شد نصف سرعت اسمی (؟) یعنی عملاً از همون سرعت اسمی هم نمیشد استفاده کرد. خوب این یه مشکل عمومی بود.
اما بعضی وقتها هم مشکل فقط برای تعداد محدودی از کاربرا پیش میآد. مثل همین مورد شماها. خوب پشتیبانی اگه دلسوز نباشن و طرف مقابل هم ساده باشه، میپیچوننش و از این بهانهها که مشکل از سیمکشی خونهاست یا مشکل مخابراته یا موارد مشابه. البته اینها هم میتونه عامل مشکل باشه ولی اغلب ایراد کار یا از مخابراته یا از خود ISP. من چند سال پیش از شهراد سرویس داشتم. سرویسم هر از چند ساعتی یه بار خود به خود قطع میشد. خلاصه کلی اذیت میکرد. البته وقتی وصل بود سرعتش خوب بود. بعد از یه سالی سر و کله زدن و پیگیری از پشتیبانی و اینا درست نشد. بعدش رفتم سراغ آسیاتک. بلافاصله هم سرویسشون وصل شد. حتی لازم نشد که من از شهراد بخوام سرویسم رو جمع کنه. بعداً هم فهمیدم که شهراد نماینده منطقهای (منطقه غرب) آسیاتک بوده. اما بعد از این جابجایی (که فکر کنم باعث تغییر پورت من تو مرکز مخابرات شده بود) این مشکل قطعی گاه و بیگاه اینترنتم حل شد.
حالا تو مورد شما هم همین طوریه. شاید با تعویض پورت تو مرکز مخابراتی مشکلتون حل شه. به نظرم یه فشاری بیارین که پورتتون رو عوض کنن. اگه عوض نکردن اون وقت یا باید رو یه خط دیگه سرویس بگیرین یا برین سراغ یه شرکت دیگه.
امیدوارم که مشکل شما هم حل بشه.
دوستان یه سوال داشتم
من سرویس 512 ده گیگ ماهیانه دارم دانلود شبانه من به صورت رایگان هست؟
در کل چه سرویس هایی از دانلود شبانه به صورت رایگان بهره میبرن؟
با تشکر
بله دوست عزیز همه سرویس های محدود از ۲-۷ رایگانِ(البته اگر تو ساعتش اشتباه نکنم)
سلام
دوستان خط من روی 9 مگ بسته شده حداکثر سرعت به 1.030 MB/S میرسه میخواستم بدونم برای شما حداکثرش تا چند میرسه؟ با تشکر
چیزفایر به شدت کندش کرده پارس آنلاین ! در صورتی من یه شرکت دیگه رو خبر دارم سرعت مناسبه ... کلا دشمن اینجور جیزاست این پارس آنلاین
Last edited by vahooli; 10-12-2013 at 17:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)