تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2685 از 3745 اولاول ... 1685218525852635267526812682268326842685268626872688268926952735278531853685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,841 به 26,850 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ایشون گفتن نویز داشته خطشون وتماس گرفتن پشتبانی بخونید اول چی گفتم .. تناقض وجود داره بعد جواب منو ببینید وپاسخ بدید. چون وقتی ارتباط نرم افزاری و سخت افزاری برقرار هست و هنوز هم ارتباط وجود داشته باشه که به قول ایشون میگن نویز داشته خطشون !! اونها با ریست پورت نرم افزاری مشکل (نویز)رو حل کنند !! مشکلشون نویز بوده و تماس گرفتن و حل شده نویز چه ربطی به پورت نرم افزاری dslam داره! یه به قول شما قفل پورت ! اینها هر کدومش مبحث جداست و ربطی به نویز نداره دوست گلم

باز هم شما در توضیحات بنده دقت نکردید بنده گفتم در هیچ کشوری اشتراک یک به هشت روی یک خط به این شکل الان ایران ما نیست. نه اینکه پهنای باند عظیمی باشه و تقسیم بر حتی 100 بشه مشخصه وقتی پهنای باند بسیار زیاد باشه حتی بر 100 هم تقسیم بشه باز هم مشکلی پیش نمیاد که وقتی تماس میگیری پشتیبانی بگن مثلا شما لینک 1 مگا بیت گرفتی نقسیم به هشت میشه!! شما یک کشور نام ببر اینگونه باشه حتی اگرم اشتراکی باشه shared باز هم اینقدر پهنای باند دارند که مشترک از مشکل کمبود پهنای باند با تقسیم بر هر تعداد کاربر مشکلی پیش نیاد و یه قانون من دربیاری از خودشون در بیارن و بجای پذیرفتن کمبود پهنای باند بگن بطور مثال که شما خط یک مگا بیت گرفتی باید تقسیم بر 8 بشه!! واقعا این کجای دنیا هست که یک مشترک وقتی میره یک خط adsl با سرعت اسمی 1 مگا بیت میگیره و هزینشو پرداخت میشه بعد با مشکل کندی مواجه بشه و با تماس بهش بگن این 1 مگا بیت فقط اسمی هست چون تقسیم بر 8 میشه!! خب از همون اول بگن 128 داریم بهت میدیم نه 1 مگا بیت.

موفق باشید.
    در مورد بحث نویز خط که من متوجه نمی‌شم وقتی به خاطر نویز تماس گرفتن با پشتیبانی و پشتیبانی هم با ریست پورت تونسته مشکل رو حل کنه، شما چرا اصرار داری بگی تناقض و پشتیبانی نمی‌تونه با ریست پورت (نرم‌افزاری) نویز رو کم کنه. حالا که به گفته خود این دوستمون تونسته. شما بگو به نظر شما پشتیبانی که چند ده کیلومتر دورتر از مرکز مخابراتی و اون پورت فیزیکی نشسته تونسته از راده دور کاری بکنه که نویز این دوستمون کم بشه. مگه غیر از دسترسی نرم‌افزاری کار دیگه‌ای می‌تونه بکنه. نکته در این که تجهیزات سخت‌افزاری استفاده شده سیستم‌های نرم‌افزاری کنترلی برای خودشون دارن که اشکالات رو نشون می‌ده یا ممکنه حتی بتونه خودش رو اصلاح کنه. اما مطمئنن این اصلاح سخت‌افزاری نیست.

در مورد بحث اشتراک هم بنده به سؤ استفاده شرکت‌ها از این قاعده مسخره ضریب اشتراک 1 به 8 واقفم. شما تو نوشته‌ات گفتی:
    استاندارد ایران اصلا قابل قبول هیچ کشوری نیست. دلایلش هم زیاده.... از جمله توی هیچ کشوری یک خط لینک با سرعت اسمی مابین 8 مشترک تقسیم نمیشه جز در ایران.
    من هم عرض کردم چرا. تو همه جای دنیا سرعت اسمی یه سرویس 1مگابیت اشتراکی اگه کاربرا هم‌زمان آنلاین بشن و استفاده کنن حتمن بینشون تقسیم می‌شه. البته این تقسیم رو ISP مستقیم خودش انجام نمی‌ده، بلکه مصرف خود اون کاربرا و کیفیت خطشون تعیین کننده می‌شه. تو ایران هم خیلی از جاها این جوری نیست که شما سروی 1مگابیت بگیری دقیقن 1/8ش رو بهت بده ISP. خیلی جاها که تو سرویس‌های حجمی سرعت‌های بالاتر از اسمی رو دارن می‌دن. اما مواقع شلوغی یا جاهایی که به قول شما کمبود پهنای باند دارن سرعت‌ها از سرعت اسمی کمتر می‌شه و وقتی شما بخوای اعتراض کنی و پیگیر بشی به اون قانون مسخره 1 به 8 استناد می‌کنن می‌گن ما داریم تعهدمون رو انجام می‌دیم. منم با این تیکه احمقانه این قاعده با شما موافقم.

اتفاقن تو کشورهای دیگه روش دیگه‌ای برای در رفتن از زیر بالا و پایین شدن سرعت دارن. اکثر سرویس‌های اون به صورت Up to فروخته می‌شه. یعنی حداکثر تا یه سرعت مشخصی. حتمن هم در قرارداد ذکر می‌کنن که سرعت عملی سرویس بستگی به شرایط و عوامل مختلفی داره و لزومن به این معنا نیست که شما حتمن اون سرعت رو داشته باشین.
    Last edited by bilmazlar; 18-01-2016 at 13:27.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان هنوز برای سریال شهرزاد بن تخفیف دارند یا نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این خبر تو تلگرام اومده :

‏همزمان با آغاز اجرای ⁧برجام ⁩ برخی خدمات دهنده‌های اینترنت از جمله شاتل و آسیاتک فـیلتر یوتیوب را برداشتند.

راسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ایشون گفتن نویز داشته خطشون وتماس گرفتن پشتبانی بخونید اول چی گفتم .. تناقض وجود داره بعد جواب منو ببینید وپاسخ بدید. چون وقتی ارتباط نرم افزاری و سخت افزاری برقرار هست و هنوز هم ارتباط وجود داشته باشه که به قول ایشون میگن نویز داشته خطشون !! اونها با ریست پورت نرم افزاری مشکل (نویز)رو حل کنند !! مشکلشون نویز بوده و تماس گرفتن و حل شده نویز چه ربطی به پورت نرم افزاری dslam داره! یه به قول شما قفل پورت ! اینها هر کدومش مبحث جداست و ربطی به نویز نداره دوست گلم

باز هم شما در توضیحات بنده دقت نکردید بنده گفتم در هیچ کشوری اشتراک یک به هشت روی یک خط به این شکل الان ایران ما نیست. نه اینکه پهنای باند عظیمی باشه و تقسیم بر حتی 100 بشه مشخصه وقتی پهنای باند بسیار زیاد باشه حتی بر 100 هم تقسیم بشه باز هم مشکلی پیش نمیاد که وقتی تماس میگیری پشتیبانی بگن مثلا شما لینک 1 مگا بیت گرفتی نقسیم به هشت میشه!! شما یک کشور نام ببر اینگونه باشه حتی اگرم اشتراکی باشه shared باز هم اینقدر پهنای باند دارند که مشترک از مشکل کمبود پهنای باند با تقسیم بر هر تعداد کاربر مشکلی پیش نیاد و یه قانون من دربیاری از خودشون در بیارن و بجای پذیرفتن کمبود پهنای باند بگن بطور مثال که شما خط یک مگا بیت گرفتی باید تقسیم بر 8 بشه!! واقعا این کجای دنیا هست که یک مشترک وقتی میره یک خط adsl با سرعت اسمی 1 مگا بیت میگیره و هزینشو پرداخت میشه بعد با مشکل کندی مواجه بشه و با تماس بهش بگن این 1 مگا بیت فقط اسمی هست چون تقسیم بر 8 میشه!! خب از همون اول بگن 128 داریم بهت میدیم نه 1 مگا بیت.

موفق باشید.
    سلام یع چیزی که هست در واقع شما هر سرعتی که بگیرین باید بر 64 تقسیم کنید میگین چرا؟چون سرعت ها به بیت هست و برای به بایت تبدیل کردن باید بر 8تقسیم بشه که دیگه شما از من بهتر بلدید و دوباره حاصل تقسیم قبلی بر 8 تقسیم بشه که همون قانون مسخره است پس کسی که سرعت 128 خریده باید تو اوج شلوغی 2 کیلوبایت بر ثانیه سرعت داشته باشه

6. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

یه مشورت میخواستم ازتون بگیرم

این سرویس 2 ساله 24 گیگ 169 تومن رو به من پیشنهاد دادن، گفتن به جای اینکه هر ماه داری 50 تومن شارژ میکنی، بیا این سرویس رو بگیر که دقیقا مثل همونه بعد هر موقع حجمت تموم شد، ترافیک اضافه بخیر که ارزون ترم برات در میاد؛ حالا نظر شما چیه؟ بصرفه هست این کار رو بکنم؟

اگه این سرویس رو بگیرم نهایت تا 3 ماه برام دووم میاره برای همین میخوام بدونم ارزش داره بگیرم یا نه
    سرویسهای بلند مدت معمولا شرایط مشابه ندارن با سرویهای کوتاه مدت!
    این سرویس دو ساله ایا شبانه ساعت 4-10 رایگان داره برای دانلود؟؟
    اصولا سیاست اسیاتک بر اینه که کسایی که سرویسهای جشواره ای یا ویژه یا حتی سرویس ماهانه با حجم کم میگیرند از دانلود رایگان کمتر بهره می برن!

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان هنوز برای سریال شهرزاد بن تخفیف دارند یا نه
    اگر کسی از دوستان خبر داره سریعتر بگه که میخوام حجم بخرم

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگر کسی از دوستان خبر داره سریعتر بگه که میخوام حجم بخرم
    2تومن پول بده مشخص میشه دیگه.
    من دو هفته پیش خریدم بهم داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من دیگه کلافه شدم . میخوام جمع آوری کنم آسیاتک رو برم یه ISP دیگه . شبا سرعت خیلی افت میکنه !

حالا دوستان بنظرتون این کار رو بکنم یا شاید در آینده وضعیت آسیا تک بهتر بشه ؟

دانلود شبانه زیاد برام مهم نیست .

- - - Updated - - -

دوستان من دیگه کلافه شدم . میخوام جمع آوری کنم آسیاتک رو برم یه ISP دیگه . شبا سرعت خیلی افت میکنه !

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد وضعیت افت سرعت و کیفیت اسیاتک در شبها خیلی وقته همین وضعه و با توجه به اینکه هرچقدر افزایش پهنای باند بدن باز مشترک اضافه میشه، تغییری در کیفیت ساعات شلوغی پیش نخواهد اومد...

12. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

- - - Updated - - -

اگه دانلود شبانه زیاد برات مهم نیست حتما این کارو بکن.منهم به علت مشابه اسياتک تخلیه کردم.صبا نت گرفتم که سرعت روز و شبم هیچ تفاوتی نداره (سرعتی هم که بهم میده سه چهار برابر سرعتی هست که اسياتک با سرویس مشابه بهم میداد) شبش نیم بها هست یعنی نهایتش دوبرابر ترافيکم میتونم در شب دانلود داشته باشم که برام کافیه در عوض سرعت و کیفیت عالی در روز و شب دارم.بنظرم اسياتک مزيتي جز دانلود شبانه نداره

14. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •