ایشون گفتن نویز داشته خطشون وتماس گرفتن پشتبانی بخونید اول چی گفتم .. تناقض وجود داره بعد جواب منو ببینید وپاسخ بدید. چون وقتی ارتباط نرم افزاری و سخت افزاری برقرار هست و هنوز هم ارتباط وجود داشته باشه که به قول ایشون میگن نویز داشته خطشون !! اونها با ریست پورت نرم افزاری مشکل (نویز)رو حل کنند !! مشکلشون نویز بوده و تماس گرفتن و حل شده نویز چه ربطی به پورت نرم افزاری dslam داره! یه به قول شما قفل پورت ! اینها هر کدومش مبحث جداست و ربطی به نویز نداره دوست گلم
باز هم شما در توضیحات بنده دقت نکردید بنده گفتم در هیچ کشوری اشتراک یک به هشت روی یک خط به این شکل الان ایران ما نیست. نه اینکه پهنای باند عظیمی باشه و تقسیم بر حتی 100 بشه مشخصه وقتی پهنای باند بسیار زیاد باشه حتی بر 100 هم تقسیم بشه باز هم مشکلی پیش نمیاد که وقتی تماس میگیری پشتیبانی بگن مثلا شما لینک 1 مگا بیت گرفتی نقسیم به هشت میشه!! شما یک کشور نام ببر اینگونه باشه حتی اگرم اشتراکی باشه shared باز هم اینقدر پهنای باند دارند که مشترک از مشکل کمبود پهنای باند با تقسیم بر هر تعداد کاربر مشکلی پیش نیاد و یه قانون من دربیاری از خودشون در بیارن و بجای پذیرفتن کمبود پهنای باند بگن بطور مثال که شما خط یک مگا بیت گرفتی باید تقسیم بر 8 بشه!! واقعا این کجای دنیا هست که یک مشترک وقتی میره یک خط adsl با سرعت اسمی 1 مگا بیت میگیره و هزینشو پرداخت میشه بعد با مشکل کندی مواجه بشه و با تماس بهش بگن این 1 مگا بیت فقط اسمی هست چون تقسیم بر 8 میشه!! خب از همون اول بگن 128 داریم بهت میدیم نه 1 مگا بیت.
موفق باشید.