تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2684 از 4105 اولاول ... 1684218425842634267426802681268226832684268526862687268826942734278431843684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,831 به 26,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام.
    دوستان یه سوال داشتم.گفتن که مشمولان غایب اگه خودشونو معرفی کنن همون 21 ماه خدمت میکنن.تا چه تاریخی مهلت دارن؟ بعضیا میگن تا 22 بهمن بعضیا هم میگن تا پایان سال 93.
    میشه راهنماییم کنین.
    و یه سوال دیگه اینکه بعد از ارسال دفترچه معمولا چند روز طول میکشه که به دستشون برسه و تاریخ اعزام مشخص بشه؟
    ممنون پیشاپیش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خدمت کرده های بالای 60 روز اعزامی دی ماه رو پادگان مالک اشتر برگردوند.
    یه روز نگهمون داشتن و تقسیمات رو گفتن. خیلی ها افتادن همون استان خدمت قبلی خودشون. خیلی ها هم افتادن استان خودشون. به بعضی ها هم گفتن بعدا زنگ بزنید بپرسید.
    روز جمعه رو هم مرخصی دادن.
    سلام دوست عزيز، ممنون كه اطلاع رساني كردين. قبلا هم گفتم كه شرايط من تقريبا مشابه شرايط شماست و 1 اسفند اعزامم. به همين خاطر پست هاي شما براي من خيلي مهم و مفيده، چند تا سوال داشتم

1- به شما مجددا استحقاقي دادن؟ اون زمان كه من و دوستام ميخواستيم تسويه كنيم پتوهامون رو ازمون گرفتن. ميخواستم بدونم موقع اعزام پتو تهيه كنيم يا نه خودشون ميدن؟

2- از پادگان هاي ديگه خبر دارين كه آيا اونها هم خدمت كرده هاي بالاي 60 روز رو مرخص كردن يا نه؟

3- اگه فضولي نباشه ميخواستم بدونم شما استان خودتون افتادين؟

ممنون از اين كه اطلاعات و تجربيات تون رو در اختيار ديگران ميزاريد، منتظر پست هاي بعدي شما هستم

موفق باشين.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام.
    دوستان یه سوال داشتم.گفتن که مشمولان غایب اگه خودشونو معرفی کنن همون 21 ماه خدمت میکنن.تا چه تاریخی مهلت دارن؟ بعضیا میگن تا 22 بهمن بعضیا هم میگن تا پایان سال 93.
    میشه راهنماییم کنین.
    و یه سوال دیگه اینکه بعد از ارسال دفترچه معمولا چند روز طول میکشه که به دستشون برسه و تاریخ اعزام مشخص بشه؟
    ممنون پیشاپیش
    با توجه به گفته هاي خودشون اگه شما تا 22 بهمن اقدام كنين و دفترچه رو بفرستين، اضافه خدمت شما بخشيده ميشه

شما همون موقع كه مدارك رو تحويل پليس + 10 ميدين، تو سيستم ثبت ميشه و تاريخ اعزام شما مشخص ميشه

موفق باشيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با توجه به گفته هاي خودشون اگه شما تا 22 بهمن اقدام كنين و دفترچه رو بفرستين، اضافه خدمت شما بخشيده ميشه

شما همون موقع كه مدارك رو تحويل پليس + 10 ميدين، تو سيستم ثبت ميشه و تاريخ اعزام شما مشخص ميشه

موفق باشيد
    من الان میخوام دفترچه بگیرم میشه مراحلشو توضیح بدین؟ باید چیکار کنم؟ چه مدارکی لازمه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من الان میخوام دفترچه بگیرم میشه مراحلشو توضیح بدین؟ باید چیکار کنم؟ چه مدارکی لازمه؟
    شما به پليس + 10 مراجعه كنين خودشون مدارك لازم رو ميگن، اونجا آدرس محلي رو كه بايد واكسن بزنين رو ميگن و معمولا دكتر رو هم خودشون معرفي ميكنن (البته نميدونم دكتر ديگه اي ميشه رفت يا نه)، بعد از زدن واكسن و مراجعه به دكتر (در اين دو محل برگ هايي از دفترچه كه مربوط به اين دو محل هست توسط دكتر و اون كسي كه واكسن رو ميزنه پر شده و مهر زده ميشود) شما مداركتون رو تحويل پليس + 10 ميدين و اونا كاراشو انجام ميدن و برگه اي رو كه تاريخ اعزام رو نوشته به شما تحويل ميدن

مدارك رو همونطور كه گفتم از پليس + 10 بپرسين، اما معمولا مدارك اينا هستن: كپي شناسنامه و كارت ملي (به همراه اصل كارت ملي) و عكس و برگه اي كه از مدرسه يا دانشگاهتون جهت معرفي به نظام وظيفه گرفتين و شماره حساب بانك سپه

يه نكته ديگه اين كه گروه خوني تون رو هم مي پرسن اگه نميدونين بايد آزمايش بدين و اگه تو بانك سپه سپرده نداشته باشين بايد تو يكي از شعب بانك سپه حساب باز كنين

موفق باشيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شما به پليس + 10 مراجعه كنين خودشون مدارك لازم رو ميگن، اونجا آدرس محلي رو كه بايد واكسن بزنين رو ميگن و معمولا دكتر رو هم خودشون معرفي ميكنن (البته نميدونم دكتر ديگه اي ميشه رفت يا نه)، بعد از زدن واكسن و مراجعه به دكتر (در اين دو محل برگ هايي از دفترچه كه مربوط به اين دو محل هست توسط دكتر و اون كسي كه واكسن رو ميزنه پر شده و مهر زده ميشود) شما مداركتون رو تحويل پليس + 10 ميدين و اونا كاراشو انجام ميدن و برگه اي رو كه تاريخ اعزام رو نوشته به شما تحويل ميدن

مدارك رو همونطور كه گفتم از پليس + 10 بپرسين، اما معمولا مدارك اينا هستن: كپي شناسنامه و كارت ملي (به همراه اصل كارت ملي) و عكس و برگه اي كه از مدرسه يا دانشگاهتون جهت معرفي به نظام وظيفه گرفتين و شماره حساب بانك سپه

يه نكته ديگه اين كه گروه خوني تون رو هم مي پرسن اگه نميدونين بايد آزمايش بدين و اگه تو بانك سپه سپرده نداشته باشين بايد تو يكي از شعب بانك سپه حساب باز كنين

موفق باشيد
    ممنون از راهنماییتون فقط دو سه تا دیگه سوال برام پیش اومد.
    همه این مراحلی که گفتین چند روز طول میکشه؟
    و اینکه من متولد 69 هستم و دیپلمه.مثلا اگه الان مدارکم رو به پلیس +10 بدم حدودا چه تاریخی اعزامم میکنن؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون فقط دو سه تا دیگه سوال برام پیش اومد.
    همه این مراحلی که گفتین چند روز طول میکشه؟
    و اینکه من متولد 69 هستم و دیپلمه.مثلا اگه الان مدارکم رو به پلیس +10 بدم حدودا چه تاریخی اعزامم میکنن؟
    شما اگه میخوای بری خدمت سریع اقدام کن کار نداشته باش کی اعزام میخوری!
    فقط به خودت بستگی نداره! مثلاً من همه مدارکم کامل بود فقط واکسن مونده بود. 4شنبه رفتم انجام بدم، گفتن آمپول زن رفته مرخصی، شنبه میاد! همینطوری 2 روز عقب افتادم.
    سر گرفتن نامه نظام وظیفه دانشگاه هم 1 ماه معطل شدم. در حالیکه میتونست زودتر انجام بشه.
    در کل اگه مشکلی ایجاد نشه، اصلاً زیاد طول نمیکشه! در 2 یا 3 روز همه مراحل رو میتونی انجام بدی. ولی معمولاً همیشه یه جای کار میلنگه!

الان مشمولین با مدارک دانشگاهی میفتن اردیبهشت 94. دیپلمه ها رو ولی نمیدونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چندروزپیشم پرسیدم کسی ج نداد
    امروزبایدبرم 02 ارتش آموزشی
    بردن ماشین ریش تراش شارژی(موزر) مجازهس یانه؟؟؟
    ژیلت استفاده نکردم تاحالا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چندروزپیشم پرسیدم کسی ج نداد
    امروزبایدبرم 02 ارتش آموزشی
    بردن ماشین ریش تراش شارژی(موزر) مجازهس یانه؟؟؟
    ژیلت استفاده نکردم تاحالا
    دژبانی ازتون بگیره داستان میشه، اگه بتونی یه جوری ببری داخل که دژبانی نبینه مشکل نداره و داخل دیگه کاری ندارن. چون فردا هم روزه اول هست نبری بهتره، مرخصی اومدی ببر.

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز، ممنون كه اطلاع رساني كردين. قبلا هم گفتم كه شرايط من تقريبا مشابه شرايط شماست و 1 اسفند اعزامم. به همين خاطر پست هاي شما براي من خيلي مهم و مفيده، چند تا سوال داشتم

1- به شما مجددا استحقاقي دادن؟ اون زمان كه من و دوستام ميخواستيم تسويه كنيم پتوهامون رو ازمون گرفتن. ميخواستم بدونم موقع اعزام پتو تهيه كنيم يا نه خودشون ميدن؟

2- از پادگان هاي ديگه خبر دارين كه آيا اونها هم خدمت كرده هاي بالاي 60 روز رو مرخص كردن يا نه؟

3- اگه فضولي نباشه ميخواستم بدونم شما استان خودتون افتادين؟

ممنون از اين كه اطلاعات و تجربيات تون رو در اختيار ديگران ميزاريد، منتظر پست هاي بعدي شما هستم

موفق باشين.
    سلام. خواهش میکنم . بالاخره همه ما اینجا هستیم که از تجربیات همدیگه استفاده کنیم. خوشحال میشم که این اطلاعات به شما هم کمک کنه
    من از روز اعزام به طور خلاصه تعریف می کنم.
    ببینید من هم قبل از اعزام به خیلی از جاها سر زدم و از افراد زیادی پرس و جو کردم در مورد آموزش مجدد. آخر سر به این نتیجه رسیدم که طبق روال قبل ، اکثر قریب به اتفاق فوق لیسانس ها و حتی لیسانس های خدمت کرده رو میفرستن مالک. از طرف دیگه در سه دوره اخیر ( شهریور، آبان و خود دی) خدمت کرده های بالای 60 روز بدون آموزش مجدد یه راس برستاده یگان خدمتی. این از این
    روز اعزام که همه ما تو نظام وظیفه جمع شدیم با همدیگه همونجا آشنا شدیم و میتونم بگم که تقریبا 90% کسایی که اعزامی اراک بودن خدمت کرده بودند( 1 روز هم بود 15 ماه هم بود!). و اینکه قبلا هر جایی آموزش دیده بودند( اراک، ولیعصر تبریز، مشکین شهر و...) الان مالک اشتر بودند. بعد همه ما رو اعزام کردم اراک .
    تو خود اراک صبح روز بعد مشخصات و برگ آبی های ما رو گرفتن و بعد از یه سری جنقولک بازی و علافی، سر ظهر تقسیمات رو اعلام کردند( با همون مقدمه نخ نمای قدیمی که تقسیمات از طرفه تهرانه و ما هیچ کاره ایم!) اخلاق و رفتار کادر ها و دژبانی خوب بود انصافا ولی تو کار تحویل سرباز جدید و کار تقسیم بی نظم بودند.
    یه ایرادی که تقسیم اینجوری و هول هولکی داره اینکه برای ارائه مدارک مستثنیات فرصت نبود. یعنی کسی نبود که به حساب بیاره اونا رو! مگر اینکه قبلا تو پرونده و سیستم بوده باشه مثل تاهلی

1. آره استحقاقی دادن ولی به صورت رندوم! یعنی چند تا سرباز آموزشی اونجا وسایل رو همینجوری دیمی تقسیم میکردن که سایز هیشکی اندازش نبود. حتی به بعضی ها دو سری لباس داده بودن ولی به خیلی ها هم فقط یه دست. اورکت ها که اکثرا شماره 4 بودند و به درد نخور. پتو که اصلا ندادن! خیلی از بچه ها موقع تسویه قبلی وسایل رو تحویل داده بودند حالا نمیدونم این قضیه پتو چی میشه. شاید اگه رفتیم یگان اونجا از پشتیبانی بشه گرفت.

2. من پرس و جویی که کرده بودم فقط شنیده بودم اراک خدمت کرده ها رو برمیگردونه ولی از پادگان های دیگه خبری ندارم. الان هم به نظرم به خاطر ازدیاد سرباز و یا نیاز به نیرو هست که این کار رو میکنن. بالاخره 1 ماه خدمت تو یگان خودش کم نیست برای نظام. از یه طرف در مورد اعزامی اسفند تحلیل خود من اینه که به دو دلیل احتمال برگردوندن خدمت کرده ها بالاست. یک اینکه تو اسفند اعزامی خیلی زیاده ( به خاطر قانون 24 ماهه شدن و دوران طلایی بودن) و دوم اینکه یگان هایی مانند راهنمایی رانندگی و کلانتری ها در ایام سال نو به سرباز نیاز دارند. ولی نهایتا توصیه من اینه که شما ذهنیت خودتون رو برای 20 یا 25 روز آموزش مجدد آماده کنید که اگه احیانا برنگشتین دچار مشکلات روحی نشید. خیلی از بچه های خدمت کرده روز اعزام رو همین حساب آماده و حاضر اومده بودند و سرشونو هم کچل کرده بودند!

3. من یگان خدمت قبلیم تو استان همجوار محل سکونتم بود . بر حسب تحقیق قبلی احتمال میدادم که شاید دوباره از نو تقسیم کنند و بیفوتم استان خودم ولی متاسفانه یا خوشبختانه همون استان خدمت قبلی افتادم. غیر از خدا نه پارتی داشتم نه چیزی. توکل بر خدا.
    البته بودند از بچه ها که مثلا قبلا تو جای خوب تهران خدمت میکردند ولی الان افتادن کردستان! کلا تقسیمات هیچ معادله ای جور در نمیاد.

انشاا... که این اطلاعات بتونه به شما و بقیه دوستان کمک ناچیزی کنه. ما خودمون هم قبل اعزام در به در دنبال همین اطلاعات بودیم.
    باز اگه چیزی از قلم بیوفته تو پست های بعدی جواب میدم.

11. 4 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •