تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2684 از 4428 اولاول ... 1684218425842634267426802681268226832684268526862687268826942734278431843684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,831 به 26,840 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خدایی به جز دزدی توی زور روشن چه اسمی میشه روش گذاشت؟ اوایل من سرویس 128 محدود با 14 گیگ حجم میگیرفتم 20 و خورده ای! این سرویس رو که خدا رو شکر حذف کردن و بعدش 8 گیگ رو جاش گذاشتن بعدش اینم حذف کردن و 2 و 4 گذاشتن که دیگه کلا قابل استفاده نبود! رفتم روی 256 با حجم 20 گیگ (زمانی که 128 حجم 8 گیگ رو داشت) اینم که خدا رو شکر حذف کردن و شد 8 گیگ!
    رفتم روی نامحدود 256 به امید 40 گیگ با پولی تقریبا دو برابر سرویسهای قبلیم حالا بدون حتی یه قرون کم کردن قیمت اومده جوری با افتخار داره میگه 20 گیگ هدیه که هر کی ندونه فکر میکنه قبلا 5 گیگ بوده الان کردنش 20 گیگ!

کیفیت سرویسی هم که دارم بحثش جدا! خط روی یک مگ بسته شده و حتی توی همین وضعیت هم نصف فایلهای دانلودیم خرابه! اسمش رو نبر هم که کلا توی منطقه ی ما یا حداقل توی سرویس من سرعت میرسه به 10-20 کیلوبایت یا اینکه خیلی از سرویس ها کلهم اجمعین کار نمیکنن!
    به خدا الان چند ساعته دارم توی تاپیک های دیگه میگردم ببینم بعد از چند سال مشترک پارس انلاین بودن کدوم شرکت برم که حداقل یهو نیاد با یه نامه همه چی رو نصف کنه و وقتی به پشتیبانیش زنگ میزنم نگه snr ت کمه برو دم جعبه از اونجا مودم رو وصل کن و من بهش نگم که اقااااا من الان دم جعبه ی اصلیم این وضعیت snr مه!
    بابا خیلی دلت پره!

ولی از من یه نصیحت! زیاد دنبالش نگرد. باز به نظر من سرویس‌های پارس‌آنلاین نسبت به خیلی از شرکت‌های دیگه قابل تحمل‌تره.

من کمتر از یک ماهه که از پارس‌آنلاین گرفتم. قبلش آسیاتک داشتم. بعد کلی بررسی دیدم بازم گلی به گوشه جمال این پارس‌آنلاین.

ولی اگه کیفیت خطت پایینه، بحثش جداست. چون اینجا هستن کسایی که با 128 محدود سرعت 7 تا 8 مگابیت می‌گیرن اونم تو ساعت رایگان شبانه.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

993

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آره دمت گرم راست میگی منم هربار به خاطر نویز خطم بهشون زنگ میزنم سریع فرتی میگه الان میذارم رو 4 مگ درست میشه اما از اونا گفتن و از من اصرار که نه نمیخوام بذار همینطوری که هست بمونه
    اره دیگه فقط بشون یاد دادن قدم اول کاهش سرعت پروفایل . بعدم که کم میکنن باید خودتو بکشی تا برگردونن حالت اول

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینم وضع سرعت . منت میذارن 9 مگ میدن 9 مگ فقط برای اینترنت داخلیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خدایی به جز دزدی توی زور روشن چه اسمی میشه روش گذاشت؟ اوایل من سرویس 128 محدود با 14 گیگ حجم میگیرفتم 20 و خورده ای! این سرویس رو که خدا رو شکر حذف کردن و بعدش 8 گیگ رو جاش گذاشتن بعدش اینم حذف کردن و 2 و 4 گذاشتن که دیگه کلا قابل استفاده نبود! رفتم روی 256 با حجم 20 گیگ (زمانی که 128 حجم 8 گیگ رو داشت) اینم که خدا رو شکر حذف کردن و شد 8 گیگ!
    رفتم روی نامحدود 256 به امید 40 گیگ با پولی تقریبا دو برابر سرویسهای قبلیم حالا بدون حتی یه قرون کم کردن قیمت اومده جوری با افتخار داره میگه 20 گیگ هدیه که هر کی ندونه فکر میکنه قبلا 5 گیگ بوده الان کردنش 20 گیگ!

کیفیت سرویسی هم که دارم بحثش جدا! خط روی یک مگ بسته شده و حتی توی همین وضعیت هم نصف فایلهای دانلودیم خرابه! اسمش رو نبر هم که کلا توی منطقه ی ما یا حداقل توی سرویس من سرعت میرسه به 10-20 کیلوبایت یا اینکه خیلی از سرویس ها کلهم اجمعین کار نمیکنن!
    به خدا الان چند ساعته دارم توی تاپیک های دیگه میگردم ببینم بعد از چند سال مشترک پارس انلاین بودن کدوم شرکت برم که حداقل یهو نیاد با یه نامه همه چی رو نصف کنه و وقتی به پشتیبانیش زنگ میزنم نگه snr ت کمه برو دم جعبه از اونجا مودم رو وصل کن و من بهش نگم که اقااااا من الان دم جعبه ی اصلیم این وضعیت snr مه!
    ناراحت نباش از این چرت و پرت ها واسه منم زیاد گفتن که مشکل از سیم کشی و مخابراته اما چون من آشنا داشتم تو مخابرات مودمم رو همه جا تست کردم و در همه حالتها :دم در /پست سر کوچه/کافو /جالبش اینجاست که تا خود سالن دستگاه(MDF) هم رفتم اما نویزم درست نشد و رو همون 8 تا 11.5 موندزنگ زدم پشتیبانی مرکزی میگم من ازهمه جا تست کردم یارو کوپ کرده بود گفت والا نمیدونم چی بگم خخخخخخ همیشه همین اوضاعست تا با مشت عمل نزنی تو دهنشون هی آسمون ریسمون به هم میبافن

6. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

993

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ناراحت نباش از این چرت و پرت ها واسه منم زیاد گفتن که مشکل از سیم کشی و مخابراته اما چون من آشنا داشتم تو مخابرات مودمم رو همه جا تست کردم و در همه حالتها :دم در /پست سر کوچه/کافو /جالبش اینجاست که تا خود سالن دستگاه(MDF) هم رفتم اما نویزم درست نشد و رو همون 8 تا 11.5 موندزنگ زدم پشتیبانی مرکزی میگم من ازهمه جا تست کردم یارو کوپ کرده بود گفت والا نمیدونم چی بگم خخخخخخ همیشه همین اوضاعست تا با مشت عمل نزنی تو دهنشون هی آسمون ریسمون به هم میبافن
    یعنی آخرسر تونستی درستش کنی؟
    آیا همسایه ها و هم محلی های شما مشکل نویز نداشتن و فقط شما مشکل داشتی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا جدا الان شما مشکل ندارین ؟ نت من دو روزه افتضاح شده ....

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا این وضع ما هست مال کیا اینجوریه؟؟؟

10. این کاربر از tranceyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من از 87 مشترک پارسم! هیچ وقت هم نتونستم لذت این سرعتهایی رو که بچه ها اینجا میان حرفشو میزنن بچشم! حتی خط روی 2 مگ هم تعطیل میشه! چه برسه به 4 و دیگه چه برسه به 9 !
    والله تا جایی که در توانم بود هم پیگیری کردم توی این چند سال! و 3 بار هم سیم کشی خونه رو عوض کردم! جدی 3 بار ها! وقتی ادم دستش به جایی بند نیست تنها کارهایی رو میتونه بکنه که خودش میتونه انجام بده! مخابرات که میگه مشکل از ما نیست نویز به ما ربط نداره خط شما بوق داره پس از نظر ما درسته! پارس هم که توی این چند سال چیزی جز مشکل از سیم کشی داخلی برای گفتن نداشت! هر چقدر هم میگم عوض کردم یا الان دم جعبه ام ولی هنوز مشکل دارم هی میگه مشکل از ما نیست! میگم خوب من چی کار کنم پیش کی برم مسئولش کیه میگه خطت رو پایینتر میبندم درست میشه! باشه قبول! من که توی این چند سال حرفی نزدم! ولی دیگه اخه منی که ته سرعتم 100 کیلوبایته و دارم این همه هم پول میدم واسه همچین سرویسی یهو میل میزنی میگی 20 گیگ هدیه کم شد به خاطر رضایت مشتریان؟!! لوووول! والله من که راضی نیستم! فقط ترسم اینه که شرکتهای دیگه هم چندان تعریفی نداشته باشه وگرنه من الان با پارس انلاین چیزی واسه از دست دادن ندارم! سرعت که پایین! اسمشو نبر که کار نمیکنه! خدا تومن هم که دارم واسه همچین سرویسی پول میدم! فکر نکنم شرکتهای دیگه بدتر باشن ولی خوب بازم میترسم دردسر شه و یهو پورت اینم پر شه و دیگه خر بیار باقالی بار کن!

12. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مال من پشت سر هم قطع میشه از ساعت 9شما هم این مشکل رو دارید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من از 87 مشترک پارسم! هیچ وقت هم نتونستم لذت این سرعتهایی رو که بچه ها اینجا میان حرفشو میزنن بچشم! حتی خط روی 2 مگ هم تعطیل میشه! چه برسه به 4 و دیگه چه برسه به 9 !
    والله تا جایی که در توانم بود هم پیگیری کردم توی این چند سال! و 3 بار هم سیم کشی خونه رو عوض کردم! جدی 3 بار ها! وقتی ادم دستش به جایی بند نیست تنها کارهایی رو میتونه بکنه که خودش میتونه انجام بده! مخابرات که میگه مشکل از ما نیست نویز به ما ربط نداره خط شما بوق داره پس از نظر ما درسته! پارس هم که توی این چند سال چیزی جز مشکل از سیم کشی داخلی برای گفتن نداشت! هر چقدر هم میگم عوض کردم یا الان دم جعبه ام ولی هنوز مشکل دارم هی میگه مشکل از ما نیست! میگم خوب من چی کار کنم پیش کی برم مسئولش کیه میگه خطت رو پایینتر میبندم درست میشه! باشه قبول! من که توی این چند سال حرفی نزدم! ولی دیگه اخه منی که ته سرعتم 100 کیلوبایته و دارم این همه هم پول میدم واسه همچین سرویسی یهو میل میزنی میگی 20 گیگ هدیه کم شد به خاطر رضایت مشتریان؟!! لوووول! والله من که راضی نیستم! فقط ترسم اینه که شرکتهای دیگه هم چندان تعریفی نداشته باشه وگرنه من الان با پارس انلاین چیزی واسه از دست دادن ندارم! سرعت که پایین! اسمشو نبر که کار نمیکنه! خدا تومن هم که دارم واسه همچین سرویسی پول میدم! فکر نکنم شرکتهای دیگه بدتر باشن ولی خوب بازم میترسم دردسر شه و یهو پورت اینم پر شه و دیگه خر بیار باقالی بار کن!
    یه سؤال: شما فاصله‌ات تا مرکز مخابراتیت زیاده یا کمه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •