تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2684 از 4751 اولاول ... 1684218425842634267426802681268226832684268526862687268826942734278431843684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,831 به 26,840 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من با چندين برنامه چك كردم و شاتل در هر يك گيگ 200 مگابايت اضافي كم ميكنه . همه برنامه ها هم بين 190 تا 205 مگابايت اختلاف داشتن با چيزي كه شاتل نوشته

ديشب 84 مگابايت توي 6 ساعت دانلود شده

من كه دارم پارس آنلاين رو خط ديگم ميگيرم و اينو قطع ميكنم اگر اوون بهتر بود

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    در رابطه با هديه عيد قربان و غدير اگه 1 گيگ بخريم 1 گيگ هديه ميده يا حتما بايد 3 گيگ بخريم تا هديه بهمون تعلق بگيره ؟

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض خدمات مخابرات و PAP ها تعاملی می‌شود/ قانونمند شدن واگذاری ADSL

گزارش خبری مهر / خدمات مخابرات و PAP ها تعاملی می‌شود/ قانونمند شدن واگذاری ADSL خبرگزاری مهر - گروه فناوریهای نوین: کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، آیین نامه تعاملی واگذاری خدمات شرکتهای مخابراتی و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (PAP) را تصویب کرد و برای اجرا به شرکت مخابرات، شرکتهای ندا و شرکتهای مخابرات ابلاغ کرد. به گزارش خبرنگار مهر، براساس بررسی های به عمل آمده و مطالعات انجام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد وضعیت ارائه خدمات عمومی انتقال داده از طریق خطوط کابلی (ADSL) مشخص شد که عدم وجود رویه ها و دستورالعمل های شفاف در تعاملات بین دارندگان پروانه PAP ، مشکلات عدیده ای را به وجود آورده و عملا روند واگذاری و توسعه خدمات ADSL را با کندی مواجه کرده است.
    از جمله موارد مطرح شده از سوی دارندگان پروانه ندا می توان به عدم تخصیص فضا، عدم تخصیص و افزایش ظرفیت دیتا و اینترنت، عدم موافقت جایگزینی تجهیزات غیر فعال و افزایش ظرفیت، نامشخص بودن وضعیت مشترکان ADSL پس از تغییر بستر ارتباطی و نیز جلوگیری از ورود و حضور این شرکتها در مراکز مخابراتی اشاره کرد.

براین اساس کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در دوم آبان ماه سال جاری و در جلسه شماره 97 خود براساس بند "د" ماده 5 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و قسمت "ت" بند 9 ماده 6 اساسنامه سازمان رگولاتوری آیین نامه تعاملی شرکتهای مخابراتی با شرکتهای ندا را برای ساماندهی و تنظیم روابط بین دارندگان پروانه و هموار کردن مسیر توسعه پورت های پرسرعت اینترنت تصویب کرد تا واگذاری خدمات شرکتهای مخابراتی به PAP ها شکل قانونمند به خود گیرد.

کارشناسان تصویب آیین نامه شماره 97 کمیسیون تنظیم مقررات را جدی ترین اقدام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در جهت شفاف سازی مسائل اولیه واگشایی خدمات سیم مسی (آن باندلینگ) عنوان می کنند.

به اعتقاد آنها پس از گذشت حدود هفت سال از صدور پروانه های PAP، این بار اولی است که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای شفاف سازی و احقاق حقوق فعالان در این حوزه چنین اقدامی انجام داده که بی تردید مردم بیشترین نفع را از چنین اقدامی به دست خواهند آورد.

انحصار مخابرات در عرصه امکانات مخابراتی شکسته می شود

محمدحسن شانه ساز زاده مدیرعامل شرکت شاتل به عنوان یکی از 11 شرکت دارای مجوز ارائه خدمات اینترنت ADSL از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تهیه این آیین نامه را اقدام مثبتی برای کمرنگ کردن تناقض صدور پروانه برای شرکتی که امکانات انحصاری در اختیار دارد، تلقی کرد.

وی با بیان اینکه آیین نامه تعاملی واگذاری خدمات شرکتهای مخابراتی و شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (PAP) یکی از این اقداماتی است که بی تردید با وجود فشارها، تهیه و تصویب آن پیچ و خم های زیادی را پشت سر گذاشته است ادامه داد: متاسفانه براساس پروانه ای که در وزارت وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیریت سابق سازمان تنظیم مقررات به شرکت مخابرات ایران داده شده است، زیرساخت ها و امکانات مورد نیاز برای ارایه سرویس DSL به صورت انحصاری در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار گرفته است و شرکت های PAP برای ارائه سرویس، هم مشتری و هم رقیب مخابرات هستند و حتی شرکت های PAP در دریافت امکانات مخابراتی با 30 شرکت استانی طرف هستند که خود را رقیب شرکت های PAP می دانند.

شانه ساز زاده اضافه کرد: به همین دلیل ضرورت داشت که شرکت های مخابراتی در چارچوب مشخص تری با شرکت های PAP همکاری کنند و اقدامات مبتنی بر سلیقه شخصی یا نگاه صرفا مالی تا حد امکان بهبود یابد.

مشکلات PAP ها بعد از خصوصی سازی مخابرات پررنگ تر شده است

وی با اشاره به خاستگاه تنظیم آیین نامه تعاملی واگذاری خدمات شرکت های مخابراتی و شرکت های ندا گفت: شرکت های PAP برای ارائه سرویس ADSL با مشکلات مختلفی با شرکت های مخابراتی مواجه بوده اند که این مشکلات پس از خصوصی شدن مخابرات ایران، به مراتب بدتر شده است.

مدیرعامل آریا رسانه تدبیر مهم ترین این مشکلات را مربوط به عدم واگذاری یا واگذاری به سبک قطره چکانی فضای پسیو، عدم واگذاری ظرفیت انتقال بین مراکز هم زمان با قیمت شکنی سرویسهای مخابراتی و نیز عدم همکاری برای نصب تجهیزات جایگزین توسط شرکتهای PAP با وجود داشتن مجوز از سازمان تنظیم مقررات عنوان کرد و ادامه داد: فروش اجباری یا درهم فروشی سرویس های مخابراتی، قطع کردن سرویس شرکت های PAP بدون توجه به مصوبات کمیسیون، عدم رعایت قیمت های مصوب کمیسیون، افزایش چندین برابری قیمت خدمات برخلاف مصوبات کمیسیون، عدم اجرای توافق نامه سطح خدمات (SLA)، عدم رعایت قوانین و استانداردهای وزارت امور اقتصادی و دارایی چون مالیات تکلیفی، مالیات بر ارزش افزوده و عدم ارائه فرمت های استاندارد فاکتورها و قبوض پرداختی شرکت های PAP به مخابرات از جمله مشکلات فی مابین مخابرات و PAP ها بود که تصویب این آیین نامه را به ضرورت تبدیل کرد.

رگولاتوری برخوردهای قاطع تری داشته باشد

به گزارش مهر، شانه ساز زاده با اشاره به ضمانت اجرایی این آیین نامه که به شیوه برخورد سازمان تنظیم مقررات با شرکت های مخابراتی بستگی دارد گفت: باید دید که آیا رگولاتوری به آنان مانند شرکت های PAP اخطار می دهد و در صورت لزوم برخوردهای قاطع تری همچون تعلیق پروانه، جریمه نقدی، اجرا گذاشتن ضمانت نامه بانکی و اقدامهای دیگر در این باره صورت می پذیرد یا خیر. اما شواهد حاکی از آن است که این آیین نامه مصمم دنبال خواهد شد.

شانه ساززاده در مورد نقاط قوت و ضعف این آئین نامه نیز گفت: بزرگ ترین نقطه قوت این مصوبه این است که به 80 درصد از مسائل موجود به صراحت اشاره شده و تنها در چند مورد همچون انتقال بین مراکز این صراحت وجود ندارد.

وی گفت: در صورت عدم ایفای تعهدات مشخص شده توسط هریک از طرفین (شرکت مخابرات ایران و شرکتهای ندا) شرکت خاطی متعهد به پرداخت خسارت خواهد بود، همچنین تعهدات هر یک از طرفین کمی شده است و برای انجام کارها زمان بندی مشخصی تعیین شده که انحصار شرکت مخابرات ایران در لایه انتقال کم رنگ تر شده است. این مهم کمک بسزایی در افزایش کیفیت و کاهش قیمت تمام شده سرویس ها خواهد داشت که به طور حتم ذینفع اصلی آن مردم خواهند بود.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خبر ها رو در بخش خبر قرار دهید

ممنون

5. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    در رابطه با هديه عيد قربان و غدير اگه 1 گيگ بخريم 1 گيگ هديه ميده يا حتما بايد 3 گيگ بخريم تا هديه بهمون تعلق بگيره ؟
    تا پارسال و پیرار سال ترافیک هدیه مفتی می دادند بعد کم کم پولی شد الان هم که دندون گرد تر شدند فقط 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر .

کلاً نخرید. تا ادب بشن.

7. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    از متن مصاحبه خبر داری؟
    حالا چی گفته؟

یک کلام کارشکنی مخابرات

9. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خيلي جالب هست آدم دزدي كنه بعد بره بگه دزدي من بخاطر فلان كس يا ... هست

از اين به بعد ميريم دزدي ميگيم چون بابامون پول نداد زياد رفتيم دزدي

11. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سواااااااااال خیلی فنی از دوستان
    آرت 4 دارم امروز خواستم برم ببینم که چقدر از ترافیکمو مصرف کردم یه چیز عجیبی دیدم
    آخرین باری که ترافیکمو چک کردم یه چیری حدود 65% بود اما الان که چک کردم دیدم شده ترافیک مصرفی 5%
    کمتر از 3 هفته هم از اشتراکم نگذشته
    یعنی دوره ام تموم نشده بود که تمدید کرده باشم
    چی شده؟؟؟
    خبریه؟؟؟
    شاتل داره کادو میده؟؟؟
    Last edited by hamid_c; 23-11-2010 at 15:42.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز شاتل خوب شده خدایی

موقت هست دل خوش نکنید همیشه موقع تمدید قرار داد که میرسه همه چیز درست میشه.
    بعد که تمدید کردی روز از روزی ازنو.
    کیفیت میاد پایین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان به نظر من شرکت های دیگه هم مشترک هاش تقریبا مثل اینجا هستند پس زیاد فرقی نمیکنه از این بگیرید یا جای دیگه فقط مخابرات به خاطر قیمتش بهتره .بازم میل خودتونه جاهای دیگه هم اکثرا شبانه سرعت کم میکنند. من که فعلا 6 ماه گذشته و کاملا راضیم از سرعتم و... تو شاتل . شاید مناطق فرق داره.

موقت هست دل خوش نکنید همیشه موقع تمدید قرار داد که میرسه همه چیز درست میشه.
    بعد که تمدید کردی روز از روزی ازنو.
    کیفیت میاد پایین.
    شما خودتون شاتل دارید ؟

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

یه سواااااااااال خیلی فنی از دوستان
    آرت 4 دارم امروز خواستم برم ببینم که چقدر از ترافیکمو مصرف کردم یه چیز عجیبی دیدم
    آخرین باری که ترافیکمو چک کردم یه چیری حدود 65% بود اما الان که چک کردم دیدم شده ترافیک مصرفی 5%
    کمتر از 3 هفته هم از اشتراکم نگذشته
    یعنی دوره ام تموم نشده بود که تمدید کرده باشم
    چی شده؟؟؟
    خبریه؟؟؟
    شاتل داره کادو میده؟؟؟
    سرویس های آرت اول ماه صفر میشند یعنی واسه شما ایندفعه شد 3 هفته چون اواسط ماه نصب کردی از ماه بعدی اول هر ماه میره دوره جدید.
    Last edited by sepehr73; 23-11-2010 at 16:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •