تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2684 از 3745 اولاول ... 1684218425842634267426802681268226832684268526862687268826942734278431843684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,831 به 26,840 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز

کلن گرفتن سرویس‌هایی با حجم پایین و مدت زمان بلندتر و جبران حجم مورد نیاز با خرید یکجا از نظر ریالی به‌صرفه‌تره. اما مشکلی که داره اینه که اولن پول‌ها رو یکجا می‌دی و در ثانی قراردادت بلندمدته که اگه از نظر کیفیت مشکلی داشته باشه، یا باید صبر کنی قراردادت تموم بشه که پولت از دست نره یا حجمت رو سریع تموم کنی و بیخیال بقیه قراردادت بشی یا کلی دوندگی و پیگیری کنی تا شاید بتونی با فسخ قرارداد یه بخشی از پولت رو زنده کنی.

مثلن همین شهاب 10 گیگ رو ماهیانه اگه بخری برای یکسال حدود 600 هزارتومن باید بدی و کل سال 120 گیگ استفاده کنی. اما با طرحی که شما می‌گی (و من نتونستم تو سایت آسیاتک ببینم کجاست) شما تو همین یک‌سال 85 هزارتومن می‌دی سرویست رو با 12 گیگ داری. نهایتش حدود 100 گیگ هم حجم اضافه می‌خری که تقریبن یکجا بخری میشه 210 هزارتومن. سرجمعش کمتر از 300 هزار تومن می‌شه. قیمت تقریبن نصف حالت ماهیانه است.

مرسی از راهنماییت

آره توی سایت شون نیس، همین دیشب بهم زنگ زدنو گفتن که آخرین آفرهاشون هست و داره تموم میشه که از روی سایت هم ورداشتن و اگه بگردین نیس

بهم یه مهلتی داد گفت این کار بصرفه اس، که خب راستم میگه، من دیگه فقط ترافیک اضافه میخرم، دیگه برای یک سرویس کامل هزینه نمیکنم !

من خداروشکر توی این 4-5 ماهی که داشتم مشکلی با اسیاتک نداشتم، فقط مشکل یکجا دادن هزینه اس که اگه بدونم 100% این حرکت بصرفه اس میرم تهیه میکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

یه مشورت میخواستم ازتون بگیرم

این سرویس 2 ساله 24 گیگ 169 تومن رو به من پیشنهاد دادن، گفتن به جای اینکه هر ماه داری 50 تومن شارژ میکنی، بیا این سرویس رو بگیر که دقیقا مثل همونه بعد هر موقع حجمت تموم شد، ترافیک اضافه بخیر که ارزون ترم برات در میاد؛ حالا نظر شما چیه؟ بصرفه هست این کار رو بکنم؟

اگه این سرویس رو بگیرم نهایت تا 3 ماه برام دووم میاره برای همین میخوام بدونم ارزش داره بگیرم یا نه
    منطق میگه اگر اونها تماس گرفتند و پیشنهاد دادند اونها بفکر منافع خودشون هستند.تصور نمیکنم نگران این باشند که شما ماهی پنجاه تومن بدید!کلا این طرح های بلند مدت کم حجم برای کسی خوبه که پر مصرف نیست چون درسته اولش بنظر به ازاي هر گيگ پول کمتری میدی اما فردا باید دائم هر گيگ حدود چهار تومن رو بخري.بهترین حالت خرید طرح بلند مدتی هست که به مصرفتون هم بخوره.اینطوری که میگید حدود صد گيگ درسال مصرف دارید.اگرهم سرعت خیلی بالا نیاز ندارید با این پول یه طرح نا محدود با سرعت پايين تر بگیرید مثلا 512نامحدود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منطق میگه اگر اونها تماس گرفتند و پیشنهاد دادند اونها بفکر منافع خودشون هستند.تصور نمیکنم نگران این باشند که شما ماهی پنجاه تومن بدید!کلا این طرح های بلند مدت کم حجم برای کسی خوبه که پر مصرف نیست چون درسته اولش بنظر به ازاي هر گيگ پول کمتری میدی اما فردا باید دائم هر گيگ حدود چهار تومن رو بخري.بهترین حالت خرید طرح بلند مدتی هست که به مصرفتون هم بخوره.اینطوری که میگید حدود صد گيگ درسال مصرف دارید.اگرهم سرعت خیلی بالا نیاز ندارید با این پول یه طرح نا محدود با سرعت پايين تر بگیرید مثلا 512نامحدود.
    نه دیگه. اگه بخواد گیگ گیگ بخره که هزینه‌اش سر به فلک می‌ذاره. برای کسی که می‌دونه مثلن هر 6 ماه یا 1 سال 100 گیگ مصرفشه خرید یه سرویس بلندمدت با حجم کم و خرید یک‌جای حجم اضافه به‌صرفه‌تره است. و گر نه که گیگی با VAT و عوارض حدود 4000 تومن که کلن غیراقتصادیه.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من امروز مشکل نویز داشتم زنگ زدم شرکت برام پروفایل عوض کردن پورتم رو هم ریست کردن درست شد و یک سری کارا که به من نگفتن ولی این افرادی که میگن نویز رو خطه پینگ بالاس یا هرچی اینجا میان خودشون خسته میکننن علکی تاپیک میزنن اخرشم هیچی؟ مثل من زنگ بزنین شرکت بهاشون فنی برخورد کنین اگر غیر این باشه به تعداد مشترکای ناراضی اسیاتک اضافه میشه اینو برای خودتون گفتم دوستانه من صنمی با اسیاتک دارم و نه بازاریابشم و نه هیچی دیگه شرکت وظیفشه در قبال پولی که میگیره خدمات تحت استاندارد لازمه بده به این مورد که گفتم توجه کنین حالا اگر بخواد از زیر کار در بره نهاد ها و سازمان های مربوطه هستند که پیگیری کنن شکایت شماها رو !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

لیست سایت های دانلودی که تو هاست آسیاتکه رو میگین ؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من امروز مشکل نویز داشتم زنگ زدم شرکت برام پروفایل عوض کردن پورتم رو هم ریست کردن درست شد و یک سری کارا که به من نگفتن ولی این افرادی که میگن نویز رو خطه پینگ بالاس یا هرچی اینجا میان خودشون خسته میکننن علکی تاپیک میزنن اخرشم هیچی؟ مثل من زنگ بزنین شرکت بهاشون فنی برخورد کنین اگر غیر این باشه به تعداد مشترکای ناراضی اسیاتک اضافه میشه اینو برای خودتون گفتم دوستانه من صنمی با اسیاتک دارم و نه بازاریابشم و نه هیچی دیگه شرکت وظیفشه در قبال پولی که میگیره خدمات تحت استاندارد لازمه بده به این مورد که گفتم توجه کنین حالا اگر بخواد از زیر کار در بره نهاد ها و سازمان های مربوطه هستند که پیگیری کنن شکایت شماها رو !
    حرفهای شما کاملا تناقض درش هست اولا پورت مخابراتی که به شما داده میشه در صورت اشکال دوباره از مخابرات خط سوکت زده میشه و یا اسپلیتر متصل به خط شما در داخل اتاق mdf عوض میشه و در حقیقت پورتی که شما میگید ریست شده وجود سخت افزاری داره از لحاظ ارتباط و برقراری لینک مودم وبدون نویز... و در نرم افزار اکانتینگ مک ریست میشه نه پورت.

در کل شما سعی کنید کمی به اطلاعات خودتون اضافه کنید و مطمئن باشید بنده با خود کارشناس فنی اسیاتک صحبت کردم و خود کارشناس قبول کردند که نه مشکل از نویز خط هست نه مشکل از دیگر مسائل بلکه کمبود پهنای باند منطقه هست پس لطف کنید در مورد وظیفه و خدمات تحت استاندارد هم این فکرو کنید که در ایران زندگی میکنید نه المان استاندارد ایران اصلا قابل قبول هیچ کشوری نیست. دلایلش هم زیاده.... از جمله توی هیچ کشوری یک خط لینک با سرعت اسمی مابین 8 مشترک تقسیم نمیشه جز در ایران.

بیشمارند کاربرانی که شکایت کرده اند به سازمان تنظیم مقررات و اونها هم همین جواب تقسیم هر لینک مابین 8 مشترک رو تحویل داده اند و نه استاندارد جهانی و مشتری نه مشکلش حل شده و نه دستش به جایی میرسه که بتونه اینترنت خوبی بگیره. پس باز هم به اطلاعات خودتون در زمینه شکایت به سازمان های مربوطه اضافه کنید که از نظر سازمان های مختلف در ایران اینترنتی که باید تحویل مشترک بشه چیزی نیست که در هر کشوری بهش اصلا اینترنت گفته بشه بلکه اسمش محدودیت بدون دلیل هست!.
    سعی کنید در زدن تاپیک از اطلاعات و معلومات فنی بیشتری استفاده کنید .
    Last edited by amin885; 18-01-2016 at 00:35.

8. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام

یه مشورت میخواستم ازتون بگیرم

این سرویس 2 ساله 24 گیگ 169 تومن رو به من پیشنهاد دادن، گفتن به جای اینکه هر ماه داری 50 تومن شارژ میکنی، بیا این سرویس رو بگیر که دقیقا مثل همونه بعد هر موقع حجمت تموم شد، ترافیک اضافه بخیر که ارزون ترم برات در میاد؛ حالا نظر شما چیه؟ بصرفه هست این کار رو بکنم؟

اگه این سرویس رو بگیرم نهایت تا 3 ماه برام دووم میاره برای همین میخوام بدونم ارزش داره بگیرم یا نه
    اینی که شما میفرمایین سرویس DSLBOX های آبی دوساله با 24 گیگ حجم (1200 گیگ حجم هدیه از ساعت 4 تا 10 صبح) هست که مودم رایگان هم میدن. به نظر به صرفه میاد ولی باید حتما حجم بخرید و در هایت با مصرفی که دارین ببینین میصرفه یا نه. درضمن ریسکشم بالاست 2 سال بعد آدم چه میدونه چی میشه.

10. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

خط شما نویز داره؟؟؟؟
    نمیدونم فک نکنم اما Snr در مودم قبلیم بدترین حالت از 14 پایینتر نمیومد اما تو این جدیده 16 17 تا 19 ثابت میشه در کل مشخصه که تی پی لینک اس ان ار و بالاتر از دیلینک نشون میده و سبکتر عمل میکنه نسبت به دیلینک

الان فعلا یکی دوشبه خوب شده اما شبای قبل یک عکس تو تلگرام جوری طول میکشید تا لود بشه که آدم به کل پشیمون میشد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حرفهای شما کاملا تناقض درش هست اولا پورت مخابراتی که به شما داده میشه در صورت اشکال دوباره از مخابرات خط سوکت زده میشه و یا اسپلیتر متصل به خط شما در داخل اتاق mdf عوض میشه و در حقیقت پورتی که شما میگید ریست شده وجود سخت افزاری داره از لحاظ ارتباط و برقراری لینک مودم وبدون نویز... و در نرم افزار اکانتینگ مک ریست میشه نه پورت.

در کل شما سعی کنید کمی به اطلاعات خودتون اضافه کنید و مطمئن باشید بنده با خود کارشناس فنی اسیاتک صحبت کردم و خود کارشناس قبول کردند که نه مشکل از نویز خط هست نه مشکل از دیگر مسائل بلکه کمبود پهنای باند منطقه هست پس لطف کنید در مورد وظیفه و خدمات تحت استاندارد هم این فکرو کنید که در ایران زندگی میکنید نه المان استاندارد ایران اصلا قابل قبول هیچ کشوری نیست. دلایلش هم زیاده.... از جمله توی هیچ کشوری یک خط لینک با سرعت اسمی مابین 8 مشترک تقسیم نمیشه جز در ایران.

بیشمارند کاربرانی که شکایت کرده اند به سازمان تنظیم مقررات و اونها هم همین جواب تقسیم هر لینک مابین 8 مشترک رو تحویل داده اند و نه استاندارد جهانی و مشتری نه مشکلش حل شده و نه دستش به جایی میرسه که بتونه اینترنت خوبی بگیره. پس باز هم به اطلاعات خودتون در زمینه شکایت به سازمان های مربوطه اضافه کنید که از نظر سازمان های مختلف در ایران اینترنتی که باید تحویل مشترک بشه چیزی نیست که در هر کشوری بهش اصلا اینترنت گفته بشه بلکه اسمش محدودیت بدون دلیل هست!.
    سعی کنید در زدن تاپیک از اطلاعات و معلومات فنی بیشتری استفاده کنید .
    دوست عزیز.

ریست کردن پورت DSLAM معنا داره. درست مثل اینه که شما روی کامپیوترت از طریق ویندوز کارت شبکه‌ات رو disable کنی و بعد دوباره enablesh کنی. در مورد پورت DSLAM هم منظور این نیست که فیزیک اون پورت دست‌کاری بشه. بلکه به دلایلی عملکرد نرم‌افزاری پورت مذکور در DSLAM دچار اشکال می‌شه و به تعبیری پورت قفل می‌شه. این جور موقع‌ها پشتیبان ISP از طریق نرم‌افزار مدیریت DSLAM می‌تونه اون پورت رو ریست یا رفرش کنه تا از حالت قفل‌شدگی دربیاد بیرون.

در این مورد که می‌فرمایید عمده مشکلات کاهش سرعت و کیفیت ارتباط به ویژه تو ساعت‌های شلوغی به کمبود پهنای باند مربوطه کاملن حق با شماست. در مورد اغلب ISPها هم تو ایران صادقه. یعنی تو ساعت‌های خلوتی سرعت و کیفیت ارتباط خیلی بهتره. اما با نزدیک شدن به ساعت‌های اوج مصرف و شلوغی که بسته به منطقه ممکنه متفاوت باشه، هم سرعت و هم کیفیت ارتباط به شدت افت می‌کنه. پینگ بالا، تایم‌اوت‌های مکرر، حتی قطعی و پرش لینک و حتی افزایش نویز تو ساعت‌های شلوغی به همین دلیله.

اما یه نکته‌ای هم در مورد ضریب اشتراک:
    تو دنیا (نه فقط در ایران) پهنای باند اینترنت به دو صورت اختصاصی (Dedicated) و اشتراکی (Shared) فروخته می‌شه. فقط در سرویس‌های اختصاصیه که پهنای باند فروخته شده در قرارداد به طور کامل اختصاص به همون خریدار داره و به تعبیری ضریب اشتراکش 1 به 1 اه. اما اغلب سرویس‌های اینترنت خانگی و حتی تجاری، سرویس‌های اشتراکی هستن. یعنی یه پهنای باند مشخص رو چندین مشترک با هم استفاده می‌کنن. البته این که تو ایران از نظر سازمان تنظیم مقررات برای تمامی سرویس‌ها ضریب اشتراک 1 به 8 مبنا و قاعده شده، هم مسخره‌است. هر چی پهنای باند بزرگتر باشه تعداد بیشتری کاربر رو (با تحلیل آماری الگوی مصرف کاربرا) می‌شه هم‌زمان روش به اشتراک گذاشت. کاری که در عمل و واقعیت ISPهای داخلی هم همین کار رو می‌کنن.

تو ISPهای کشورهای پیشرفته هم ضریب اشتراک 1 به 20 برای سرویس‌های تجاری و 1 به 50 برای سرویس‌های خانگی که پهنای باند سرویشون زیر 10مگابیت باشه کاملن معموله. حتی در مقاله‌ای ضریب اشتراک 1 به 600 رو روی یه لینک وایرلس 30مگابیتی در یک مجتمع تجاری - مسکونی هم دیدم. یعنی شرکتی که تو اون مجتمع یه ارتباط وایرلس 30مگابیتی داشته اون رو با همون پهنای باند به 600 مشترک فروخته بوده.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز.

ریست کردن پورت DSLAM معنا داره. درست مثل اینه که شما روی کامپیوترت از طریق ویندوز کارت شبکه‌ات رو disable کنی و بعد دوباره enablesh کنی. در مورد پورت DSLAM هم منظور این نیست که فیزیک اون پورت دست‌کاری بشه. بلکه به دلایلی عملکرد نرم‌افزاری پورت مذکور در DSLAM دچار اشکال می‌شه و به تعبیری پورت قفل می‌شه. این جور موقع‌ها پشتیبان ISP از طریق نرم‌افزار مدیریت DSLAM می‌تونه اون پورت رو ریست یا رفرش کنه تا از حالت قفل‌شدگی دربیاد بیرون.

در این مورد که می‌فرمایید عمده مشکلات کاهش سرعت و کیفیت ارتباط به ویژه تو ساعت‌های شلوغی به کمبود پهنای باند مربوطه کاملن حق با شماست. در مورد اغلب ISPها هم تو ایران صادقه. یعنی تو ساعت‌های خلوتی سرعت و کیفیت ارتباط خیلی بهتره. اما با نزدیک شدن به ساعت‌های اوج مصرف و شلوغی که بسته به منطقه ممکنه متفاوت باشه، هم سرعت و هم کیفیت ارتباط به شدت افت می‌کنه. پینگ بالا، تایم‌اوت‌های مکرر، حتی قطعی و پرش لینک و حتی افزایش نویز تو ساعت‌های شلوغی به همین دلیله.

اما یه نکته‌ای هم در مورد ضریب اشتراک:
    تو دنیا (نه فقط در ایران) پهنای باند اینترنت به دو صورت اختصاصی (Dedicated) و اشتراکی (Shared) فروخته می‌شه. فقط در سرویس‌های اختصاصیه که پهنای باند فروخته شده در قرارداد به طور کامل اختصاص به همون خریدار داره و به تعبیری ضریب اشتراکش 1 به 1 اه. اما اغلب سرویس‌های اینترنت خانگی و حتی تجاری، سرویس‌های اشتراکی هستن. یعنی یه پهنای باند مشخص رو چندین مشترک با هم استفاده می‌کنن. البته این که تو ایران از نظر سازمان تنظیم مقررات برای تمامی سرویس‌ها ضریب اشتراک 1 به 8 مبنا و قاعده شده، هم مسخره‌است. هر چی پهنای باند بزرگتر باشه تعداد بیشتری کاربر رو (با تحلیل آماری الگوی مصرف کاربرا) می‌شه هم‌زمان روش به اشتراک گذاشت. کاری که در عمل و واقعیت ISPهای داخلی هم همین کار رو می‌کنن.

تو ISPهای کشورهای پیشرفته هم ضریب اشتراک 1 به 20 برای سرویس‌های تجاری و 1 به 50 برای سرویس‌های خانگی که پهنای باند سرویشون زیر 10مگابیت باشه کاملن معموله. حتی در مقاله‌ای ضریب اشتراک 1 به 600 رو روی یه لینک وایرلس 30مگابیتی در یک مجتمع تجاری - مسکونی هم دیدم. یعنی شرکتی که تو اون مجتمع یه ارتباط وایرلس 30مگابیتی داشته اون رو با همون پهنای باند به 600 مشترک فروخته بوده.
    ایشون گفتن نویز داشته خطشون وتماس گرفتن پشتبانی بخونید اول چی گفتم .. تناقض وجود داره بعد جواب منو ببینید وپاسخ بدید. چون وقتی ارتباط نرم افزاری و سخت افزاری برقرار هست و هنوز هم ارتباط وجود داشته باشه که به قول ایشون میگن نویز داشته خطشون !! اونها با ریست پورت نرم افزاری مشکل (نویز)رو حل کنند !! مشکلشون نویز بوده و تماس گرفتن و حل شده نویز چه ربطی به پورت نرم افزاری dslam داره! یه به قول شما قفل پورت ! اینها هر کدومش مبحث جداست و ربطی به نویز نداره دوست گلم

باز هم شما در توضیحات بنده دقت نکردید بنده گفتم در هیچ کشوری اشتراک یک به هشت روی یک خط به این شکل الان ایران ما نیست. نه اینکه پهنای باند عظیمی باشه و تقسیم بر حتی 100 بشه مشخصه وقتی پهنای باند بسیار زیاد باشه حتی بر 100 هم تقسیم بشه باز هم مشکلی پیش نمیاد که وقتی تماس میگیری پشتیبانی بگن مثلا شما لینک 1 مگا بیت گرفتی نقسیم به هشت میشه!! شما یک کشور نام ببر اینگونه باشه حتی اگرم اشتراکی باشه shared باز هم اینقدر پهنای باند دارند که مشترک از مشکل کمبود پهنای باند با تقسیم بر هر تعداد کاربر مشکلی پیش نیاد و یه قانون من دربیاری از خودشون در بیارن و بجای پذیرفتن کمبود پهنای باند بگن بطور مثال که شما خط یک مگا بیت گرفتی باید تقسیم بر 8 بشه!! واقعا این کجای دنیا هست که یک مشترک وقتی میره یک خط adsl با سرعت اسمی 1 مگا بیت میگیره و هزینشو پرداخت میشه بعد با مشکل کندی مواجه بشه و با تماس بهش بگن این 1 مگا بیت فقط اسمی هست چون تقسیم بر 8 میشه!! خب از همون اول بگن 128 داریم بهت میدیم نه 1 مگا بیت.

موفق باشید.
    Last edited by amin885; 18-01-2016 at 11:12.

15. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •