تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2683 از 4105 اولاول ... 1683218325832633267326792680268126822683268426852686268726932733278331833683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,821 به 26,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزیز بنده هم 19 ماه خدمت کردم آش خوری به حد کافی دادم،دوست داشتم در ناجا باشم که افتادم ارتش ولی اون جا هم انقدر تلاش کردم تا ارشد قرارگاه شدم در نهایت!
    وقتی برای گزینش پلیس افتخاری به حفا رفتم دو نفر از کادری ها گفتن چرا برای استخدام اقدام نمی کنی که گفتم سنم یه مقدار بالا رفته
    اطمینان دارم در همین پلیس افتخاری کاراییم از خیلی از کادری ها بالاتر خواهد بود چون واقعا علاقه و همت دارم در این کار@
    شما 2 ماه در پادگان بودید و بنده 19 ماه در پادگان،پس خاک پادگان هم خوردم به اندازش
    راستش به کارای بازرسی و اطلاعاتی هم علاقه زیادی دارم و تواناییش هم دارم فقط اون زمان که 18 سالم بود به خاطر مخالفت پدر دنبال استخدام در ناجا نرفتم و گرنه الان باید منتظر درجه سروانیم بودم
    شما که پیگیر مسائل نظامی از نوجوانی بودید پس باید خوب بدونید که فرق نیروی نظامی کشور های جهان اول با جهان سوم چیه
    انشالله پلیس افتخاری تا حدی راضی میکنه ولی وقتی رفتین و محدودیت ها را یاد دادن اونوقت میبینی دست شما سهله دست کادرش بسته اس، وقتی دید حق تعقیب و گریز نداری، حق بازرسی بدون دستور قاضی نداری و.... جرم مشهود نباشه به کسی تو نمیتونی بگی، وقتی یکی زنگ زد 197 چه بلایی سر طرف میارن اونوقت....

من مطمئنا چون ناجا بودم 2 ماه پادگان بودم، بعد اون کمکی پلیس راه و یگان ویژه و انتظامی بودم، ما عملیاتی خدمت میکیدیم و خیلی مسایل را دیدیم که... بماند...

در ضمن خدمت در پادگان به معنای آموزش نیست، ما چند جا که با کادری ها در این مورد هم صحبت شدیم من شخصا داشتم حرص می خوردم از مسخره بازی هایی که سر این بدبخت ها آوردن، اذیت هایی که شدن و...

2. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به نظرم من هر فردى كه در نظام استخدام ميشه بايد صابون همه چى رو به تنش بزنه ، ادم به عنوان فرد نظامى اختيارى در زندگى خودش نداره و ممكنه در ٣٠ سال خدمت در نقاط مختلف كشور خدمت كنه و حتى با محروميت هاى شديدى هم مواجه بشه از همه مهمتر و بدترين چيز محمدوديت هايى است كه از لحاظ امنيتى و حفاظتى بر وى و خوانواده اش اعمال مي شود ، من در ارتش بسيارى از افرادى رو ديدم كه با ٢٧ يا ٢٨ سال درخواست بازنشستگى داشتند و همه انها يك درد مشترك داشتند و اون هم تحمل فشار هاى محيط نظامى رو نداشتند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

4. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آموزشی رو از یکی از وظیفه های اونجا پرسیدم اینطوری گفت خودم اطلاع دقیقی ندارم اما اگه قرار بر آموزشی بود پس دو هفته مرخصی برای چی بود! اسحقاقی هم مگه هر شش ماه یکبار نیست پس چطوری میگید فقط 1بار استحقاقی تعلق میگیره؟
    قانونش تو ارتش اینجوریه، حالا امیر پادگان می تونه دستور بده شما اصلا آموزشی نری! حالا شانس شما دو هفته مرخصی دادن.

برا استحقاقی هم قانون شش ماه رو نشنیدم! مثلا لباس کار رو دو دست میدن تو آموزشی ( 2 جیب و 6 جیب ) دیگه شما هرچندبار هم اعزام مجدد بشی دیگه لباس به شما تعلق نمیگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یک عده از سربازان نزاجا هستن که لباسشون در واقع استتار نیست و پوتین نمی پوشن حین خدمت(فکر کنم فرنچ میپوشن) .اینها توی کدوم قسمتها مشغول خدمتن؟جالبه برام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یک عده از سربازان نزاجا هستن که لباسشون در واقع استتار نیست و پوتین نمی پوشن حین خدمت(فکر کنم فرنچ میپوشن) .اینها توی کدوم قسمتها مشغول خدمتن؟جالبه برام
    لباس فصل میپوشن
    توی قسمت های اداری ، در واقع یگان رزمی نیستن
    البته همه یگان های اداری هم لباس فصل نمیپوشن ، مثل خود ما که استتار میپوشیدیم در حالی که یگان رزمی نبودیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

لباس فصل میپوشن
    توی قسمت های اداری ، در واقع یگان رزمی نیستن
    البته همه یگان های اداری هم لباس فصل نمیپوشن ، مثل خود ما که استتار میپوشیدیم در حالی که یگان رزمی نبودیم
    بله فرمایش شما کاملا صحیحه!
    کلا وظیفه هایی که لباس فصل می پوشن محدود به چند پادگان خاص هستن مثلا پادگان جی!
    ولی در اکثر پادگان های نزاجا و کلا آجا پرسنل وظیف کلا یه لباس استتار دارند و بس!
    ناجا هم که لباس پرسنل وظیفش اصلا جالب نیست به نظر من!
    سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم جدیدا خوب شده لباس سربازا و گرنه قبلا اصلا جالب نبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

[QUOTE=Doctor Splinter;8500546]بله فرمایش شما کاملا صحیحه!
    کلا وظیفه هایی که لباس فصل می پوشن محدود به چند پادگان خاص هستن مثلا پادگان جی!
    ولی در اکثر پادگان های نزاجا و کلا آجا پرسنل وظیف کلا یه لباس استتار دارند و بس!
    ناجا هم که لباس پرسنل وظیفش اصلا جالب نیست به نظر من!
    سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم جدیدا خوب شده لباس سربازا و گرنه قبلا اصلا جالب نبود[/QUOTE
    ولی فکر کنم اونهایی که توی ستادها هم هستن لباس استتار نمیپوشننیروی دریایی هم که کلا تافته جدابافته هستش...پوتین موتین تعطیله توشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان لطفا جواب بدید اونایی که تکمیلی بسیج دارند افتادن سپاه کی نامه تقسیمشون میاد ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

دوستانی که تعجیل زدن میشه لطف کنن بگن نتیجش چی شده ...کی درخواست تعجیل دادن؟

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خدمت کرده های بالای 60 روز اعزامی دی ماه رو پادگان مالک اشتر برگردوند.
    یه روز نگهمون داشتن و تقسیمات رو گفتن. خیلی ها افتادن همون استان خدمت قبلی خودشون. خیلی ها هم افتادن استان خودشون. به بعضی ها هم گفتن بعدا زنگ بزنید بپرسید.
    روز جمعه رو هم مرخصی دادن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •