تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2683 از 4428 اولاول ... 1683218325832633267326792680268126822683268426852686268726932733278331833683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,821 به 26,830 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله. با خوندن این مطلبی که لینک داده بودین متوجه شدم که «شبکه هوشمند» عصر تلکام چی کار می‌کنه. این جوری هم که شما می‌گین ترافیک داخلی (که به نظرم هنوز هم الزاماً با شبکه ملی اطلاعات می‌تونه یکی نباشه) رو نصف قیمت حساب می‌کنه. ولی بازم به فکر می‌کنم که استفاده از شبکه ملی اطلاعات باید یه ارزش افزوده دیگه‌ای داشته باشه. مثلاً بر اساس قوانین، کاربران خانگی حق دسترسی به اینترنت با سرعت‌های بالاتر از 128kbps رو ندارن اما طبق همین مقررات می‌تونن به شبکه ملی اطلاعات با سرعت 2Mbps (یعنی 16 برابر سرعت دسترسی به اینترنت) دسترسی داشته باشن. اما وقتی یه کاربر خانگی که یه سرویس نامحدود 128kbps گرفته هم به سایت‌های خارج از ایران و هم به سایت‌های داخل ایران با سرعتی حداکثر معادل همون 128kbps می‌‌تونه متصل بشه که دیگه استفاده‌ای از شبکه ملی اطلاعات نمی‌کنه.

من فکر می‌کنم کلاً سه تا حالت بیشتر وجود نداره:
    1) شما سرویس دسترسی به شبکه اینترنت رو می‌گیری که با اون می‌تونی به سایت‌ها و سرورهای داخل ایران که اونا هم بخشی از شبکه اینترنت جهانی هستند متصل بشی (مثل تقریباً 99 درصد کاربرا) که خوب تعرفه دسترسی به شبکه اینترنت رو می‌دی.
    2) شما سرویس دسترسی به شبکه ملی اطلاعات رو می‌گیری که با اون صرفاً می‌تونی به سایت‌ها و سرورهای روی همین شبکه (که قاعدتاً داخل کشور هم باید باشند) با سرعتی خیلی بالاتر متصل بشی که خوب تعرفه بند 1 مصوبه‌ای رو که لینک دادی پرداخت می‌کنی.
    3) شما همزمان سرویس دسترسی به شبکه اینترنت و شبکه ملی اطلاعات رو (البته با فرض تفاوت معنادار بین سرعت دسترسی به شبکه اینترنت و شبکه ملی اطلاعات) می‌گیری که باید تعرفه هر دوشون رو مطابق بند 2 اون مصوبه پرداخت کنی.

بی دلیل نیست که آسیاتک میاد 100 سایت برتر ایران رو که رتبه بازدید 1 تا 100 در الکسا دارند رو میاره توی دیتاسنترش و وصل می کنه به شبکه ملی اطلاعات. ببینید که چه سودی داره از این کار می بره.
    این موضوع هم بدیهیه. خوب آسیاتک داره یه خدمتی رو به صاحبان اون سایت‌ها که عمدتاً وصل به دولت هم هستند، ارائه می‌کنه و بابتش پول می‌گیره. این کار رو هم جای دنیا انجام می‌دن. ولی ربط این مسأله به موضوع تعرفه‌ای که کاربرا باید بابت شبکه ملی اطلاعات بدن یا ندن، رو من متوجه نمی‌شم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته شاید اینطوری باشه که شما میگین اما اتفاقا من مودمم لینک سیسه وقتی بذارم رو اتو دی اس الم کلا خاموش میشه
    ممکنه مودم با مودم فرق کنه
    این موضوع رو که مدولاسیون روی حالت auto باشه رو پشتیبانی پارس‌آنلاین یه بار به من تأکید کرد. مودم من asus dsl n10 اه و فرقی هم به حالش نداره که رو چه حالتی بذارمش، باز هم همونی رو تنظیم می‌کنه که خودش تشخیص می‌ده. ظاهراً مودم شما رفتارش با مودم من متفاوته. به هر حال این که مطابق اون چیزی که شما می‌گی بدونیم مدولاسیون خطمون چیه و دقیقاً همون حالت رو تو مودم انتخاب کنیم خوب صد البته بهتره.

3. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

انگار سرعتها بهتر شد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این موضوع هم بدیهیه. خوب آسیاتک داره یه خدمتی رو به صاحبان اون سایت‌ها که عمدتاً وصل به دولت هم هستند، ارائه می‌کنه و بابتش پول می‌گیره. این کار رو هم جای دنیا انجام می‌دن. ولی ربط این مسأله به موضوع تعرفه‌ای که کاربرا باید بابت شبکه ملی اطلاعات بدن یا ندن، رو من متوجه نمی‌شم.

نگاه کنید سایتی مثل ---------- که نرم افزار و ... برای دانلود می گذاره که دولتی نیست. شما وقتی از این سایت دانلود می کنید که روی دیتاسنتر آسیاتک و بر روی بستر شبکه ملی هست گیگی 400 باید بپردازید ولی 5000 می پردازید تفاوت قیمت می ره توی جیب آسیاتک. حالا چند صد تا سایت از این قبیل با ترافیک چند ده ترابایتی رو حساب کنید می شه سود این شرکت.

توجه کنید اگر فقط هاست شده باشه توی ایران و از اینترنت استفاده کنه هم پینگش بالا هست و هم فایده ای نداره. یکی از فاکتورهای فهمیدنش همین پینگ حدود 30 میلی ثانیه هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان الکی بحث می کنید و خودتون خسته نکنید سیاست زیر ساخت این هست اینترنت در مقابل اینترانت 10 به 1 باشه یعنی اگه امروز می بنید با 3 برابر شد نرخ ارز اینترنت وارداتی گرون نشده چون پهنای باند جهانی هیچ اضافه نشده هر چی وزیر می گه اضافه شد همون داخلی می گه .

اینها اومدن به این روش سرور های به داخل انتقال دادن ترافیک زیادی اومده روی شبکه ملی برای همین اگه می بنید اینترنت این همه نوسان داره دیگه درست بشو نیست 10 روز درسته یک ماه خراب .

و این که اینترنت به یک محصول امنیتی در کشور تبدیل شده اینترنت رو دشمن شماره یک می دونن خیلی ها .
    فکر کنم کلیت حرف شما اینه که دولت تو ایران بنا به دلایلی دوست نداره استفاده از اینترنت توسعه پیدا کنه و به قول شما (اگه درست متوجه شده باشم) می‌خواد میزان استفاده از شبکه ملی اطلاعات به 10 برابر شبکه اینترنت برسه. روی این موضوع من هم با شما موافقم. گر چه فکر نمی‌کنم از نظر عملی امکان‌پذیر باشه اما درسته.

اینترنت در ایران هیچ موقع درست نمی شه چون هم فرهنگ استفاده از اینترنت نامحدود در ایران نیست الان فکر کنید طرف یک اینترنت نامحدود گیر می یاره حاضر هست هر دیتای به درد نخوری شاید بدون دیدن پاکش کنه دانلود کنه ولی نزاره اینترنت بیکار بمونه.
    با این نظرتون موافق نیستم. وقتی یه کسی اینترنت نامحدود می‌گیره حق داره 24 ساعت و در طول 30 روز ماه از سرویسش با شرایطی که تو قرارداد اومده استفاده کنه. تازه مگه چند درصد کاربرای اینترنت این جوری هستن؟ واقعاً بیشتر از 5 درصد کاربرا؟ شما این تالار گفتگو رو نبین. خیلی از کسایی که اینجا می‌آن جزو همین 5 درصدن (از جمله خود من) که می‌خوان دانلود زیاد داشته باشن و واسه همین خیلی نگران سرعت خطشون به ویژه تو ساعات رایگان هستن.

اتفاقاً فکر می‌کنم به دلیل محدودیت‌های زیادی که تو ایران برای استفاده از اینترنت وجود داره، متوسط ترافیک مصرفی ایرانی‌ها از اینترنت خیلی خیلی کمتر از کشورهای دیگه باشه. مثلاً چند نفر از ایرانی‌ها می‌تونن به راحتی 1 ساعت ویدئوی آنلاین از یوتیوب با کیفیت hd ببینن یا مثلاً دی‌وی‌دی ویندوز 8 رو از سایت مایکروسافت دانلود کنن؛ چیزی که تو کشورهای دیگه کاملاً عادیه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نگاه کنید سایتی مثل ---------- که نرم افزار و ... برای دانلود می گذاره که دولتی نیست. شما وقتی از این سایت دانلود می کنید که روی دیتاسنتر آسیاتک و بر روی بستر شبکه ملی هست گیگی 400 باید بپردازید ولی 5000 می پردازید تفاوت قیمت می ره توی جیب آسیاتک. حالا چند صد تا سایت از این قبیل با ترافیک چند ده ترابایتی رو حساب کنید می شه سود این شرکت.

توجه کنید اگر فقط هاست شده باشه توی ایران و از اینترنت استفاده کنه هم پینگش بالا هست و هم فایده ای نداره. یکی از فاکتورهای فهمیدنش همین پینگ حدود 30 میلی ثانیه هست.
    حرف شما رو متوجه می‌شم. درست می‌گی. اما این مشکل از جایی به وجود اومده که دولت یه چیز من درآوردی راه انداخته به اسم شکبه ملی اطلاعات که هیچ وقت هم ابعادش رو درست تشریح نکردن. همه کشورها برای توسعه کاربری‌های اینترنت روی زیرساخت‌های این حوزه تو کشورشون سرمایه‌گذاری می‌کنن که یکی از نتایجش می‌شه پینگ پایین سرورهای داخلیشون، اما من ندیدم برای دسترسی سایت‌های داخلی خودشون تعرفه جداگانه‌ای در نظر بگیرن.

شرکت‌های ارائه کننده سرویس اینترنت یه چند وقتی سرویس شبکه ملی اطلاعات رو هم جزو سرویساشون ارائه کردن، اما ظاهراً استقبال چندانی ازش نشد. الآن اکثرشون فقط سرویس اینترنت رو تو سرویساشون ارائه می‌کنن. سازمان تنظیم مقررات هم چون یه حرفی زده شده، براش مصوبه داده اما خودشم می‌دونه که این مصوبه‌اش خریداری نداره. خود شرکت‌های مخابرات هم سرویس اینترنتشون رو با قیمت شبکه اینترنت به کاربرا می‌فروشن و تمایزی بین سایت‌های داخلی و خارجی نمی‌ذارن.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

برا من که هنوز اینطوره . زنگم بزنم پشتیبانی اول ااز همه میخواد پروفایلو از 9مگ برداره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اینا هر کاریم بکنن واسه جیب خودشونه سودی واسه منو شما که مصرف کننده ایم نداره الان داریم گیگ 5 میدیم با سرعت داغون تازه انگار جدیدن پارس انلاین حجمم میخوره!!! دیروز یه فیلم 699 مگ دانلود کردم بد دیدم تو ریز مصرف 760 کم کرده !!

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برا من که هنوز اینطوره . زنگم بزنم پشتیبانی اول ااز همه میخواد پروفایلو از 9مگ برداره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آره دمت گرم راست میگی منم هربار به خاطر نویز خطم بهشون زنگ میزنم سریع فرتی میگه الان میذارم رو 4 مگ درست میشه اما از اونا گفتن و از من اصرار که نه نمیخوام بذار همینطوری که هست بمونه

11. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

والله نامه اش که واسه ما اومد یه چیزه دیگه گفته::::::؟؟؟؟؟؟
    خدایی به جز دزدی توی زور روشن چه اسمی میشه روش گذاشت؟ اوایل من سرویس 128 محدود با 14 گیگ حجم میگیرفتم 20 و خورده ای! این سرویس رو که خدا رو شکر حذف کردن و بعدش 8 گیگ رو جاش گذاشتن بعدش اینم حذف کردن و 2 و 4 گذاشتن که دیگه کلا قابل استفاده نبود! رفتم روی 256 با حجم 20 گیگ (زمانی که 128 حجم 8 گیگ رو داشت) اینم که خدا رو شکر حذف کردن و شد 8 گیگ!
    رفتم روی نامحدود 256 به امید 40 گیگ با پولی تقریبا دو برابر سرویسهای قبلیم حالا بدون حتی یه قرون کم کردن قیمت اومده جوری با افتخار داره میگه 20 گیگ هدیه که هر کی ندونه فکر میکنه قبلا 5 گیگ بوده الان کردنش 20 گیگ!

کیفیت سرویسی هم که دارم بحثش جدا! خط روی یک مگ بسته شده و حتی توی همین وضعیت هم نصف فایلهای دانلودیم خرابه! اسمش رو نبر هم که کلا توی منطقه ی ما یا حداقل توی سرویس من سرعت میرسه به 10-20 کیلوبایت یا اینکه خیلی از سرویس ها کلهم اجمعین کار نمیکنن!
    به خدا الان چند ساعته دارم توی تاپیک های دیگه میگردم ببینم بعد از چند سال مشترک پارس انلاین بودن کدوم شرکت برم که حداقل یهو نیاد با یه نامه همه چی رو نصف کنه و وقتی به پشتیبانیش زنگ میزنم نگه snr ت کمه برو دم جعبه از اونجا مودم رو وصل کن و من بهش نگم که اقااااا من الان دم جعبه ی اصلیم این وضعیت snr مه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •