البته گفته ایشون کاملا غلط هست چون پهنای باندی که اختصاص داده اند به هر منطقه مخابراتی مختص خودش هست و اگر هم مقداری پهنای باند جدید خریداری بشه به همون وای فای خودشون اختصاص داده میشه نه به همه مراکز مخابراتی.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
البته گفته ایشون کاملا غلط هست چون پهنای باندی که اختصاص داده اند به هر منطقه مخابراتی مختص خودش هست و اگر هم مقداری پهنای باند جدید خریداری بشه به همون وای فای خودشون اختصاص داده میشه نه به همه مراکز مخابراتی.
حدود ۶۰ ساعت خط از رانژه خارج شده بود و ۵ ساعت هم چراغ ADSL روشن بود و اینترنت خاموش بود / اطمینان دارم که مشکل از طرف من نبوده / ولی نمیتونم ثابت کنم مشکل از طرف شرکت بوده یا بستر مخابراتی (البته خبر دارم دیگر مشترکان در همین مرکز مخابراتی چنین مشکلی نداشتن)
با توجه به این که فعلن پهنای باند اینترنت کشور قرار نیست اضافه بشه، من موندم این پهنای باند جدید قراره از کجا خریداری بشه. تنها چیزی که به نظر میرسه یا خرید پهنای باند مازاد از شرکتهای دیگهای مثل مخابراته، یا در واقع خرید پهنای باند اینترانت داخلی از شرکت زیرساخت. و گرنه که من به این زودیها امیدی به افزایش پهنای باند اینترنت بینالمللی ندارم.
بله
من 15 روز بابت سرعت پایین تک کانکشن ازشون گرفتم
ظاهرا بابت همین پرداخت کردن
- - - Updated - - -
بله
- - - Updated - - -
بله
- - - Updated - - -
بله
کاش همیشه سرعت این جوری بود
خب نامردا چرا شما که مشکل پهنای باند دارین نمیخرین که همیشه سرعت خوب باشه ؟ ( مشکل بدتر اینه زیر بار اینکه مشکل پهنای باند دارن هم نمیرن )
![]()
دوست عزیز
مشکل فقط نخواستن ISPها نیست. باید یه جایی پهنای باند اینترنت بهشون بفروشه که بتونن بخرن. تأمین کلی پهنای باند کشور دست شرکت زیرساخت و وزارتخانه است و البته که الآن حدود 1 سالی هست که دیگه پهنای باند جدید خریداری نشده توسط شرکت زیرساخت که قرار باشه به شرکتهای ISP واگذار بشه. چند وقت پیش تو یکی از همین فرومها بر اساس آخرین آمار اعلام شده برای شاخصهای دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات نوشتم که:
یعنی حتی با احتساب ضریب اشتراک 1 به 8 هم این سرانه پهنای باند از یه اینترنت اشتراکی 128کیلوبیت بر ثانیه کمتره.پهنای باند اینترنت بینالملل کشور به ازای هر کاربر اینترنت در پایان شهریور 1394 چیزی در حد 10.32 کیلوبیت بر ثانیه است.
این یعنی، پهنای باندی وجود نداره که بخوان بخرن و در اختیار بقیه بذارن.
سلام
یه مشورت میخواستم ازتون بگیرم
این سرویس 2 ساله 24 گیگ 169 تومن رو به من پیشنهاد دادن، گفتن به جای اینکه هر ماه داری 50 تومن شارژ میکنی، بیا این سرویس رو بگیر که دقیقا مثل همونه بعد هر موقع حجمت تموم شد، ترافیک اضافه بخیر که ارزون ترم برات در میاد؛ حالا نظر شما چیه؟ بصرفه هست این کار رو بکنم؟
اگه این سرویس رو بگیرم نهایت تا 3 ماه برام دووم میارهبرای همین میخوام بدونم ارزش داره بگیرم یا نه
دوست عزیز
کلن گرفتن سرویسهایی با حجم پایین و مدت زمان بلندتر و جبران حجم مورد نیاز با خرید یکجا از نظر ریالی بهصرفهتره. اما مشکلی که داره اینه که اولن پولها رو یکجا میدی و در ثانی قراردادت بلندمدته که اگه از نظر کیفیت مشکلی داشته باشه، یا باید صبر کنی قراردادت تموم بشه که پولت از دست نره یا حجمت رو سریع تموم کنی و بیخیال بقیه قراردادت بشی یا کلی دوندگی و پیگیری کنی تا شاید بتونی با فسخ قرارداد یه بخشی از پولت رو زنده کنی.
مثلن همین شهاب 10 گیگ رو ماهیانه اگه بخری برای یکسال حدود 600 هزارتومن باید بدی و کل سال 120 گیگ استفاده کنی. اما با طرحی که شما میگی (و من نتونستم تو سایت آسیاتک ببینم کجاست) شما تو همین یکسال 85 هزارتومن میدی سرویست رو با 12 گیگ داری. نهایتش حدود 100 گیگ هم حجم اضافه میخری که تقریبن یکجا بخری میشه 210 هزارتومن. سرجمعش کمتر از 300 هزار تومن میشه. قیمت تقریبن نصف حالت ماهیانه است.
آقایون بهترین سرویس آسیاتک واسه دانلود شبانه کدومه سرویس هست ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)