تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2683 از 3745 اولاول ... 1683218325832633267326792680268126822683268426852686268726932733278331833683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,821 به 26,830 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من چند روز پیش با یکی مدیران سرور یکی از شرکت ها صحبت میکردم . ایشون میگفتن آسیا تک بزودی مخصوصا تو شهرای بزرگ با راه اندازی پروژه وای فای شهری مجبور میشه پهنای باند اضافی بخره بنابراین احتمال داره افت سرعت از ساعت 8 تا 1 شب درست بشه ! البته معلوم نیست کی عملی بشه . فقط امیدوارم بزودی این اتفاق بیوفته چون شبا اینترنت خیلی افت میکنه ! تلگرام اصلا لود نمیشه شبا !!!

- - - Updated - - -
    البته گفته ایشون کاملا غلط هست چون پهنای باندی که اختصاص داده اند به هر منطقه مخابراتی مختص خودش هست و اگر هم مقداری پهنای باند جدید خریداری بشه به همون وای فای خودشون اختصاص داده میشه نه به همه مراکز مخابراتی.

2. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lazzox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگه شرکت بتونه نشون بده قطعی بخاطر بستر مخابراتی یا مشکل خط مشترک بوده شکایت در اون مورد شامل حالش نمیشه.
    حدود ۶۰ ساعت خط از رانژه خارج شده بود و ۵ ساعت هم چراغ ADSL روشن بود و اینترنت خاموش بود / اطمینان دارم که مشکل از طرف من نبوده / ولی نمیتونم ثابت کنم مشکل از طرف شرکت بوده یا بستر مخابراتی (البته خبر دارم دیگر مشترکان در همین مرکز مخابراتی چنین مشکلی نداشتن)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من چند روز پیش با یکی مدیران سرور یکی از شرکت ها صحبت میکردم . ایشون میگفتن آسیا تک بزودی مخصوصا تو شهرای بزرگ با راه اندازی پروژه وای فای شهری مجبور میشه پهنای باند اضافی بخره بنابراین احتمال داره افت سرعت از ساعت 8 تا 1 شب درست بشه ! البته معلوم نیست کی عملی بشه . فقط امیدوارم بزودی این اتفاق بیوفته چون شبا اینترنت خیلی افت میکنه ! تلگرام اصلا لود نمیشه شبا !!!

- - - Updated - - -
    با توجه به این که فعلن پهنای باند اینترنت کشور قرار نیست اضافه بشه، من موندم این پهنای باند جدید قراره از کجا خریداری بشه. تنها چیزی که به نظر می‌رسه یا خرید پهنای باند مازاد از شرکت‌های دیگه‌ای مثل مخابراته، یا در واقع خرید پهنای باند اینترانت داخلی از شرکت زیرساخت. و گرنه که من به این زودی‌ها امیدی به افزایش پهنای باند اینترنت بین‌المللی ندارم.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا تونسته طبق موافقت نامه سطح خدمات یا همون SLA از اینا خسارت بگیره!؟
    اینترنت من حدود ۶۵ ساعت پیاپی قطع بود.
    بله
    من 15 روز بابت سرعت پایین تک کانکشن ازشون گرفتم
    ظاهرا بابت همین پرداخت کردن

- - - Updated - - -

دوستان کسی تا حالا تونسته طبق موافقت نامه سطح خدمات یا همون SLA از اینا خسارت بگیره!؟
    بله

- - - Updated - - -

بله

- - - Updated - - -

بله

7. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کاش همیشه سرعت این جوری بود
    خب نامردا چرا شما که مشکل پهنای باند دارین نمیخرین که همیشه سرعت خوب باشه ؟ ( مشکل بدتر اینه زیر بار اینکه مشکل پهنای باند دارن هم نمیرن )

9. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کاش همیشه سرعت این جوری بود
    خب نامردا چرا شما که مشکل پهنای باند دارین نمیخرین که همیشه سرعت خوب باشه ؟ ( مشکل بدتر اینه زیر بار اینکه مشکل پهنای باند دارن هم نمیرن )

دوست عزیز
    مشکل فقط نخواستن ISPها نیست. باید یه جایی پهنای باند اینترنت بهشون بفروشه که بتونن بخرن. تأمین کلی پهنای باند کشور دست شرکت زیرساخت و وزارت‌خانه است و البته که الآن حدود 1 سالی هست که دیگه پهنای باند جدید خریداری نشده توسط شرکت زیرساخت که قرار باشه به شرکت‌های ISP واگذار بشه. چند وقت پیش تو یکی از همین فروم‌ها بر اساس آخرین آمار اعلام شده برای شاخص‌های دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات نوشتم که:

پهنای باند اینترنت بین‌الملل کشور به ازای هر کاربر اینترنت در پایان شهریور 1394 چیزی در حد 10.32 کیلوبیت بر ثانیه است.
    یعنی حتی با احتساب ضریب اشتراک 1 به 8 هم این سرانه پهنای باند از یه اینترنت اشتراکی 128کیلوبیت بر ثانیه کمتره.

این یعنی، پهنای باندی وجود نداره که بخوان بخرن و در اختیار بقیه بذارن.

11. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

یه مشورت میخواستم ازتون بگیرم

این سرویس 2 ساله 24 گیگ 169 تومن رو به من پیشنهاد دادن، گفتن به جای اینکه هر ماه داری 50 تومن شارژ میکنی، بیا این سرویس رو بگیر که دقیقا مثل همونه بعد هر موقع حجمت تموم شد، ترافیک اضافه بخیر که ارزون ترم برات در میاد؛ حالا نظر شما چیه؟ بصرفه هست این کار رو بکنم؟

اگه این سرویس رو بگیرم نهایت تا 3 ماه برام دووم میاره برای همین میخوام بدونم ارزش داره بگیرم یا نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

یه مشورت میخواستم ازتون بگیرم

این سرویس 2 ساله 24 گیگ 169 تومن رو به من پیشنهاد دادن، گفتن به جای اینکه هر ماه داری 50 تومن شارژ میکنی، بیا این سرویس رو بگیر که دقیقا مثل همونه بعد هر موقع حجمت تموم شد، ترافیک اضافه بخیر که ارزون ترم برات در میاد؛ حالا نظر شما چیه؟ بصرفه هست این کار رو بکنم؟

اگه این سرویس رو بگیرم نهایت تا 3 ماه برام دووم میاره برای همین میخوام بدونم ارزش داره بگیرم یا نه
    دوست عزیز

کلن گرفتن سرویس‌هایی با حجم پایین و مدت زمان بلندتر و جبران حجم مورد نیاز با خرید یکجا از نظر ریالی به‌صرفه‌تره. اما مشکلی که داره اینه که اولن پول‌ها رو یکجا می‌دی و در ثانی قراردادت بلندمدته که اگه از نظر کیفیت مشکلی داشته باشه، یا باید صبر کنی قراردادت تموم بشه که پولت از دست نره یا حجمت رو سریع تموم کنی و بیخیال بقیه قراردادت بشی یا کلی دوندگی و پیگیری کنی تا شاید بتونی با فسخ قرارداد یه بخشی از پولت رو زنده کنی.

مثلن همین شهاب 10 گیگ رو ماهیانه اگه بخری برای یکسال حدود 600 هزارتومن باید بدی و کل سال 120 گیگ استفاده کنی. اما با طرحی که شما می‌گی (و من نتونستم تو سایت آسیاتک ببینم کجاست) شما تو همین یک‌سال 85 هزارتومن می‌دی سرویست رو با 12 گیگ داری. نهایتش حدود 100 گیگ هم حجم اضافه می‌خری که تقریبن یکجا بخری میشه 210 هزارتومن. سرجمعش کمتر از 300 هزار تومن می‌شه. قیمت تقریبن نصف حالت ماهیانه است.

15. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rez@energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

آقایون بهترین سرویس آسیاتک واسه دانلود شبانه کدومه سرویس هست ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •