من گوشیم ساپورت میکنه، بعضی مناطق بعضی وقتها + میشه و بعضی وقتها همون ۴g میمونه. نمیدونم به چه پارامترهایی بستگی داره
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
من گوشیم ساپورت میکنه، بعضی مناطق بعضی وقتها + میشه و بعضی وقتها همون ۴g میمونه. نمیدونم به چه پارامترهایی بستگی داره
دوستان منم گوشی هواویp9 lite دارم 4g+ نمیشه من به خاطر cat6 خریدم
یه زحمت بکش. تو قسمت setting گوشی برو model number چک کن ببین اخرش زده vns_l21 یا vns_l22. چون اگه مثل مال من زده باشه 21 ۱۰۰% میگم که کت ۶ ساپورت نمیکنه. خیلی های دیگه هم به من گفتن ساپورت نمیکنه. شاید مال شما l22 باشه. از ایران خریدی؟؟
فقط این مدل از گوشی شما قابلیت پشتیبانی داره مدلتون رو دقیق بگید
LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800) - VNS-L21, VNS-L31
دوست عزیز گوشی من vns_l21 هست. حاضرم شرط ببندم که کت ۶ ساپورت نمیکنه و پلاس نمیشه. شما اگه تستدر حالت پلاس داری پس لطفا اینجا بزار.
واقعا شرکتهای تولید موبایل بعضی هاشون دزد به تمام عیار شدن باورنمی کنید ولی تو این مدتی که نبودم تو سایت داشتم تست سرعت میگرفتم با گوشی سونی زد تری پلاس دو سیم کارت و هواوی پی نه لایت دو سیم واقعا تعجب کردم تستم رو در دوقسمت اتاق گرفتم سونی بهم تو اسپیدتست سرعت 12 تا 22مگابایت داد ولی با کمال تعجب هواوی سرعتش در هر دو قسمت اتاق از 10 تا 13 بود واقعا موندم اگه گوشی هواوی کت 6 هست پس این چه سرعت فاجعه باری هست.خدا بگم چکارشون کنه.
ببین عزیزجان منطقه ای که تست کردی شاید هنوز فورجی پلاس نشده هر چند که تو پست بالا نوشتم منم تو تستی که گرفتم اصلا رضایت بخش نبودولی منطقه ما هم پلاس نشده هنوز هر چند که انتن دهی فورجی اینجا عالی هست.
یه لحظه چشمام گرد شد ! باند ۷
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه سوال از آیفونی ها
تو آیفون چطور نشون میده به پلاس وصل شده؟
من خونم ایرانسل پلاس هست. من با گوشی دیگه سامسونگ a5 2016 که کت ۶ هست تست کردم. سامسونگ نتیجه تستش با مال خودم فرق میکنه. چند جای دیگه هم تست کردم همین نتیجه. تو تبریز هم چند جا تست کردم. اصلا علامت پلاس تو p9 نمیاد. من اینو میگم که دوستان دیگه اشتباه نکنن و این گوشیرو به خاطر کت ۶ نخرن. بازم پای حرفم هستم و حاضرم شرط ببندم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)