بگردین کد لامصبو پیدا کنینبرای این دوستمون زده 10 مگ محدود قدیمی. یکی بره 10 مگ تست کنه ببینه.
برای شما هم امروز پکت لاس بالاس و دیر وصل میشه به نت؟
بگردین کد لامصبو پیدا کنینبرای این دوستمون زده 10 مگ محدود قدیمی. یکی بره 10 مگ تست کنه ببینه.
برای شما هم امروز پکت لاس بالاس و دیر وصل میشه به نت؟
آره 10مگ withfree زده براش تا اونجا که اطلاع دارم امروز تنظیمات ibsرو تغییر دادن ولی نمیدونم شبانه 10مگو اضاف کردن یا نه
به این خاطر زده فری چون سرویس آسیاتک است.با تمدید جدید همان سرویس مخابرات شبانه اش حذف میشه.
نه فرقی نداره اگه شبانه نداشت به محض منتقل شدن به اسیاتک براش nofreeمیزد چون از قبلش 10مگ nofreeبوده ولی اگه nofreeباشه بعد شبانه رو اضاف کنن میشه withfree
اگه شبانه 10مگو اضاف کرده باشن که عالیه یه زمانی 10مگ شبانه داشت سرعتش همیشه 1.2مگابایت بود
Last edited by farshad0123; 07-11-2015 at 00:09.
منظورم اینه سرویس قبلیش که مال اسیاتکه بوده شبانه داشته وقتی منتقلش کردن به مخابرات همان سرویس فعال شده.البته باید خود کاربر بیاد بگه سرویسی که از اسیاتک گرفته شبانه داشته یا نه؟
ترافیک که میخری میره رو رزرو اگه زمان سرویس تموم شد و ترافیکو مصرف نکردی نمیسوزه میره برا دور بعد
میشه پینگ این ایپی رو بدی
159.153.234.54
سلام
من اینترنت 128 نامحدود شاتل دارم و از این آیپی تست پینگ گرفتم 380 هستش گفتم شاید بدردتون بخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)