تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2681 از 3347 اولاول ... 168121812581263126712677267826792680268126822683268426852691273127813181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,801 به 26,810 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام دوستان ی سوال در مورد بسته
    (۶ صبح تا ۱۲ ظهر) یک ماهه داشتم..

اینو الان ما فعال کنیم دو روز بعد یکی دیگه فعال کنیم میشه 10 گیگ دوماهه؟یا 10 گیگی یک ماهه؟؟

ممنون میشم جواب بدید.
    نه دوست عزیز حجمهاش با هم جمع میشه ولی تاریخ انقضاش دقیقا یک ماه پس از خریدته یعنی اونی رو که امروز خریدی یک ماه دیگه واونی رو که دو روز بعد بخری ۳۲روز دیگه اعتبارش تموم میشه ولی اگه مصرفت بالا باشه جفتش رو میتونی تو همین یک ماه مصرف کنی یعنی ده گیگ

2. 2 کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود
    دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینه که گوشی من هواوی p9 لایت هست و cat6 رو هم ساپورت میکنه منتهای با برنامهltewatch به هیچ وجه کار نمیکنه و نمیشناسه اینترنت ایرانسل رو .میخواستم راهنمایی کنید باید چکار کنم با سپاس.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

درود
    دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینه که گوشی من هواوی p9 لایت هست و cat6 رو هم ساپورت میکنه منتهای با برنامهltewatch به هیچ وجه کار نمیکنه و نمیشناسه اینترنت ایرانسل رو .میخواستم راهنمایی کنید باید چکار کنم با سپاس.
    دوست گرامی برنامه برای سیستم عامل ویندوز و برای مودم های هواوی میباشد نه برای گوشی

5. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر از جواب شما متوجه نشدم یعنی فقط روی سیستم و فقط باید مودم هواوی داشته باشی تا کار کنه اخه من تو خود سایت lte دیدم زده برنامه برای دیوایس گوشی و مودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

الان من مودم tplink mr200 هم دارم ایا سایت lte برنامه ای برای مودم تی پی لینک داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسی نیست راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

درود
    دوست عزیز منم p9 لایت دترم. مدل ls21 که در ایران عرضه میشه از کت ۶ ساپورت نمیکنه و پلاس نیست. متاسفانه همه سایت ها و gsmarena زده که کت ۶ هست ولی نیست.

10. این کاربر از saman02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه نه خیالتون راحت باشه گوشی ما کت 6 هست تو سایت جی اس ام ارنا هم کاملا توضیح داده منتها من الان منطقه خودمون رو رفتم تو نقشه دیدم به هیچ وجه فور جی پلاس ساپورت نمیشه حالا تا یکروزی به امید خدا فعال بشه. منتها سوال من کارکردن با برنامه ltewatch یا هر برنامه دیگه هست که بتونم باندم رو روی گوشی یا مودمم تغییر بدم مشکل من اینه. امیدوارم دوستانی که برنامه ای دارند یا راهنمایی میتونن انجام بدهند دریغ نکنند .با سپاس.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه نه خیالتون راحت باشه گوشی ما کت 6 هست تو سایت جی اس ام ارنا هم کاملا توضیح داده منتها من الان منطقه خودمون رو رفتم تو نقشه دیدم به هیچ وجه فور جی پلاس ساپورت نمیشه حالا تا یکروزی به امید خدا فعال بشه. منتها سوال من کارکردن با برنامه ltewatch یا هر برنامه دیگه هست که بتونم باندم رو روی گوشی یا مودمم تغییر بدم مشکل من اینه. امیدوارم دوستانی که برنامه ای دارند یا راهنمایی میتونن انجام بدهند دریغ نکنند .با سپاس.
    دوست عزیز منم فکر میکردم هست و به همین خاطر هم این گوشیو خریدم. ولی مطمعنم که کت ۶ نیست. چون هم تو تبریز و هم تو تهران چندین بار تست کردم همراه با گوشی های دیگه و در کمال تعجب متوجه شدم که کت ۶ نیست و پلاس رو ساپورت نمیکنه. سایت gsmarena هم گفته که تمام اطلاعاتش ۱۰۰℅ درست نیست و مسوولیتش به عهده کاربر هست.

13. این کاربر از saman02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان من مودم tplink mr200 هم دارم ایا سایت lte برنامه ای برای مودم تی پی لینک داره
    برنامه ای براش نیست

دوست عزیز منم فکر میکردم هست و به همین خاطر هم این گوشیو خریدم. ولی مطمعنم که کت ۶ نیست. چون هم تو تبریز و هم تو تهران چندین بار تست کردم همراه با گوشی های دیگه و در کمال تعجب متوجه شدم که کت ۶ نیست و پلاس رو ساپورت نمیکنه. سایت gsmarena هم گفته که تمام اطلاعاتش ۱۰۰℅ درست نیست و مسوولیتش به عهده کاربر هست.
    هر چند خودم چندتا دیوایس هواوی دارم اما هواوی یه دزد واقعیه
    صد جور بلا سر یه چیپ در میاره برای همشون هم یه اسم میزاره. خلاصه یه مدل چیپ رو چند جور کاستمایز می کنه. اگر توی خود سایت هواوی دقیقا نوشته که باند 3 و هفت رو تجمیع می کنه درسته و الا کل اینترنت هم بنویسه تجمیع می کنه من شخصا دیگه اطمینان نمی کنم

یدونه 5186-61a خریده بودم که همه سایتها نوشته بودن کت 6 اف دی دی هست اما اخر سر یقین کردم چرت نوشتن فقط کت 6 تی دی دی بود
    همه سایته اشتباه نوشته بودن از امازون ای بی گرفته تا ....
    مسخره بازیش اینجاست که توی سایت هواوی هیچ اطلاعات رسمی هم دربارش نداده . ( راه دزدی رو یاد گرفته)
    Last edited by ak313; 01-01-2017 at 23:03.

15. 5 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •