تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2681 از 4428 اولاول ... 1681218125812631267126772678267926802681268226832684268526912731278131813681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,801 به 26,810 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من محدود منظورمه
    مثلاً 512 محدود در روز و شب چه سرعتی میده؟
    1 مگ محدود چطور؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب آخه دوستان میگفتن سرعت شبانه و روزانه یکی هستش و حتی سرعت 128 هم روی 4 میبندن تو روز
    من متوجه قضیه نشدم
    یعنی ساعات رایگان سرعت رو واقعی میکنن؟
    بله دیگه ساعات رایگان منظورمه کلا برای دانلود خوب تو شبانه باید سرویس های یک مگ به بالا رو بگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله دیگه ساعات رایگان منظورمه کلا برای دانلود خوب تو شبانه باید سرویس های یک مگ به بالا رو بگیرید
    یعنی من اگر سرویس 1 مگ بگیرم سرعت روزانه مثلاً روی 8-9 مگه و شبانه روی 1024؟ (همون 128 کیلو بایت)

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی من اگر سرویس 1 مگ بگیرم سرعت روزانه مثلاً روی 8-9 مگه و شبانه روی 1024؟ (همون 128 کیلو بایت)
    کاملا بستگی به مرکز مخابراتیتون داره!
    اگه مشکل پهنای باند نداشته باشید، شب و روز سرعتتون همون 9مگابیت هستش (البته اگه خود خط شما کشش داشته باشه) ولی اگه مشکل پهنای باند داشته باشید ممکنه تو روز هم سرعتتون بالاتر از 100کیلوبایت نیاد دیگه چه برسه به شب

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببخشید میشه باعکس توضیح بدید کدوم قسمت مودم رفتین این کارو کردین؟؟؟
    دوست عزیز این تنظیمات شرکت به شرکت سازنده مودم متفاوته و هر کدوم این تنظیم رو یه جا گذاشتن که باید یه کوچولو داخل تنظیمات مودمت بگردی تا پیدا کنی برای من که اینجا بود:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای دانلود رایگان باید قبل ساعت 7 مودم خاموش کنیم وگرنه رایگان حساب نمیشه ؟
    تا جایی که من امتحان کردم لزومی نداره. اما اگه می‌خوای مطمئن بشی. بهتره سر ساعت 2 و ساعت 7 مودمت رو ری‌استارت یا خاموش و روشن کنی. در هر صورت اگر هم خاموش نکنی تفاوت چندانی نمی‌کنه. ممکنه 10 تا 20 مگ در نهایت برات غیررایگان حساب بشه که یه بخشیش مربوط به اختلاف ساعت کامپیوترت با ساعت سرورهای پارس‌آنلاینه.

من دانلودهام رو می‌ذارم تو scheduler نرم‌افزار IDM و ساعت شروع و پایان دانلود رو بهش می‌دم (2 تا 7). خودش سر ساعت 2 دانلود رو شروع می‌کنه و سر ساعت 7 قطع می‌کنه. تا 5 دقیقه این ور و اون ور این ساعت‌ها رو هم امتحان کردم. تفاوت چندانی تو میزان ترافیک غیررایگان مصرف شده ایجاد نشد. حداکثر تا 50 مگ کم کرده بود.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

اینو واسه کسایی میگم که قطعی زیاد دارن زنگ بزنین پشتیبانی ازشون بخواید Modulation پروفایلتونو بهتون بگن بعد عین همونو توی DSL Modulation مودمتون انتخاب کنید من مشکل دی سی وحشتناک داشتم اینکارو کردم دیگه یه بارم دی سی نمیشه پروفایل adsl 2+ بود من توی مودم روی g.dmt بودم الان که یکی شدن نه تنها دی سی نمشیه بلکه downstream خیلی بالاتر رفته سرعتمم کلی فرق کرده

--- System Information ---
    --- DSL Information ---
    DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
    DSL VPI/VCI: 0/35
    DSL Status: Up
    DSL Mode: ADSL2+
    DSL Channel: 0
    DSL Upstream Rate: 1022 kbps
    DSL Downstream Rate: 9414 kbps

این مال قبل حرکته

اینم الان

اگه مدولاسیون adsl رو تو مودم در حالت auto تنظیم کنید، خود به خود وضعیت درستش رو می‌گیره. مال من تا چند روز پیش G.Dmt بود. هر چی هم مودهای دیگه رو امتحان می‌کردم باز مودم بعد از وصل شدن می‌اومد رو همین مود. اما از پریشب که قطع شده بود اینترنتم و از پشتیبانی پیگیری وصل شدن خطم رو کردم، سرویسم خود به خود به حالت adsl2+ تبدیل شده.

جالبه که با این تبدیل پینگ منم از سرورای داخلی بالاتر رفته مثل مال شما و از حدود 30 رفته روی 70. سرعتم خیلی فرقی نکرده. شایدم یه کمی کمتر شده. البته بستگی به ساعت تست گرفتن هم داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم قطعیم زیاد شده :( لینکم هم می پره بعضی موقع ها! واسه چیه؟ باید سرعت رو کم کنند تا درست شه؟
    نه. زنگ بزن پشتیبانی مشکلت رو بگو. مال من هم جمعه عصر یه هو شروع کرد به قطع و وصل شدن. لینک adsl ثابت نداشتم. زنگ زدم پشتیبانی. بعد از تنظیماتی که اون ور انجام داد و یکی دو بار روشن و خاموش کردن مودم، مشکل حل شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اونایی که پینگ خوب میخوان یه چند باری مودمو خاموش روشن کنن مسیر سوییس بیاد نمیدونم تا کی بمونه

آخه همیشه از یه مسیر ثابت حرکت نمی‌کنه که. بستگی به سرور مقصدت داره. من تست کردم مثلاً گوگل رو از مسیر هند می‌رفت، یاهو رو از مسیر انگلستان. چند تا آدرسی رو هم از همین مسیر سوییس (telia.net). به نظرم شروع مسیر الزاماً ثابت نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض تعرفه پهناي باند داخلي

دوستان گرامي طبق مصوبه 166 سازمان تنظيم مقررات هزينه هر گيگ استفاده از پهناي باند داخلي فقط 423 تومان هست.ولي شرکت هاي pap به قيمت 5000 تومان همانند ترافيک خارج از کشور

حساب مي کنند.در اين زمينه آيا کسي از شرکت خدمات دهنده اينترنتي اش سوال پرسيده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •