تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2681 از 3745 اولاول ... 1681218125812631267126772678267926802681268226832684268526912731278131813681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,801 به 26,810 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من کار ندارم پشتیبان شرکت سرویس دهنده چی میگه یا مثلا شما چه فکر میکنی من فقط میدونم شرکت باید پیگیر مشکلات کاربر باشع اگر پیگیری نمیکنه را های زیادی هست که شرکتو مجبور به پیگیری بکنه این همه مشکلات که شما میگین لا اقل واسه من که از اسیاتک استفاده میکنم وجود نداره نمیدونم داستان چیه البته یک چیزی رو مطمن باشین اون مودم که شما استفاده میکنین خیلی تاپیر داره من الان اینجا با 4 تا مودم اسیاتک رو تست کردم با هرکدوم یک جور کار کرد دو مدل مودم که با شبکه اسیاتک کاملا سازگار هست رو میگم

1- d-link 2520u

2- d-link 2750u series N 300

شرکت هیچ مسئولیتی در مورد پیگیری مشکلات مشتریش نداره و هیچ قانونی هم در این زمینه نیست فوقش مشکل کاربر حل نمیشه میگن مسافتت زیاد سیم کشی مخابراتتون مشکل داره و یا میگن نمیتونیم سرویس بدیم بهتون و اگر حتی قانونی باشه هیچ کسی بخاطر روند اداری و مشکلات هزینه مسافت و.... نمیتونه بره شکایت شرکت رو بکنه.

خب شما مشکل نداری خب پس استفاده کن ..... یعنی خود هر شخص حق اینو نداره که بیاد توی شبکه های اجتماعی و همراه با دیگران بشه!!

بنده 3 تا مودم دارم با برندهای مختلف و هر 3 تا در واقع شاید کمی اعداد نویز رو کم و زیاد نشون بده اما در کل در مورد پهنای باندی که به مرکز مخابراتی هر منطقه اختصاص داده شده و یا مشکلات پینگ نامناسب و یا قطع پینگ برای درخواست بازی های انلاین و مشکلاتی از این دست روی هیچ مودمی فرق نمیکنه و مشابه هم هست دلیل تفاوت اعداد هم توی مودم فقط بستگی به فورمول سنجشی هست که روی چیپ هر مودم استفاده شده اما در کل هیج تفاوتی در کیفیت اینترنت نمیذاره.

موفق باشید
    Last edited by amin885; 14-01-2016 at 17:04.

2. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

کلا با تغییر ip ( خاموش روشن کردن مودم ) خیلی چیزا تغییر میکنه تو این شرکت !
    از جمله سرعت - باز نشدن عکس های اینستاگرام و ...
    نمیدونم جریان چیه !
    ( راستی دوستان الان دو هفته ای هست سرعت دانلود من از سرور داخلی نا محدود شده ! گیت وی هم تغییر نکرده ! بعد اون تغییر ip ها این جوری شد ! )
    --------------------------
    متاسفانه اسیا تک مشکل پهنای باند داره
    الان مودم رو خاموش روشن کردم ایپی رفته رو رنج 2 و isp رو میزنه Information Technology Company ITC که فکر کنم همون مخابراته !!!
    نمیدونم چرا یه فکری به حال این مشکل پهنای باند تو شهر ما نمیکنن !
    رو ITC سرعت پایین نیست!
    فکر کنم واسه من که پایین بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سرویس هایی که چهار تا ده صبح رایگان هست سرعت دانلودش چقدر هست؟ تو سایت آسیاتک زده یک سری از سرویس ها از ساعت 9:30 تا 11 صبح رایگان هست ولی داخل تعرفه ها همچین چیزی نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

رو ITC سرعت پایین نیست!
    فکر کنم واسه من که پایین بود
    با ریست مودم دوباره رفت رو رنج 91 و isp هم اسیا تک شد ( سرعت هم بد نیست ولی متاسفانه دوباره با این ip عکس های اینستاگرام باز نمیشن ! ) خدایی اسیا تک گند زده !
    حیف که درگیر امتحانام اگه نه زنگ میزدم پشتیبانی بببینم این چه مسخره بازی هست که با تعویض ip اینستاگرام کار نمیکنه !

Last edited by MOHAMMAD2010; 14-01-2016 at 20:14.

6. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سرویس هایی که چهار تا ده صبح رایگان هست سرعت دانلودش چقدر هست؟ تو سایت آسیاتک زده یک سری از سرویس ها از ساعت 9:30 تا 11 صبح رایگان هست ولی داخل تعرفه ها همچین چیزی نیست
    کجا زده 9:30 تا 11 رایگان دقیقا کدوم سرویسه؟؟

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

من کار ندارم پشتیبان شرکت سرویس دهنده چی میگه یا مثلا شما چه فکر میکنی من فقط میدونم شرکت باید پیگیر مشکلات کاربر باشع اگر پیگیری نمیکنه را های زیادی هست که شرکتو مجبور به پیگیری بکنه این همه مشکلات که شما میگین لا اقل واسه من که از اسیاتک استفاده میکنم وجود نداره نمیدونم داستان چیه البته یک چیزی رو مطمن باشین اون مودم که شما استفاده میکنین خیلی تاپیر داره من الان اینجا با 4 تا مودم اسیاتک رو تست کردم با هرکدوم یک جور کار کرد دو مدل مودم که با شبکه اسیاتک کاملا سازگار هست رو میگم

1- d-link 2520u

2- d-link 2750u series N 300
    مودمای تی پی لینک بدجوری با آسیاتک سازگارتره من حدودا یک ماهی میشه از D-Link شیفت زدم رو TP-Link 8961ND اصلا لامصب بدجور میسازه عکسا تو تلگرام و اینستا خیلی سریعتر باز میشه نسبت به دیلینک

البته بگذریم که شبا سرعت به کلی میاد پایین تو شبکه های اجتماعی و گاهی اوقات هم نمیشه کانکت شد که مربوط به سرویس دهنده ی مزخرف آسیاتره اما بازم بعضی شبا آسیاتر خوبه بعضی شبا افتضاح

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام این تست سرعت رو الان از خود اسیا تک گرفتم با این اوصاف سرعت دانلود من باید خوب باشه . سرعت دانلود من خوب هست ولی هی پایین و بالا میزنه و اعصاب ادم رو خراب میکنه یعنی میاد رو 100 و بعد تا 700 میره و این سیکل هی ادامه داره چه از سرورهای داخلی و چه خارجی !

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مودمای تی پی لینک بدجوری با آسیاتک سازگارتره من حدودا یک ماهی میشه از D-Link شیفت زدم رو TP-Link 8961ND اصلا لامصب بدجور میسازه عکسا تو تلگرام و اینستا خیلی سریعتر باز میشه نسبت به دیلینک

البته بگذریم که شبا سرعت به کلی میاد پایین تو شبکه های اجتماعی و گاهی اوقات هم نمیشه کانکت شد که مربوط به سرویس دهنده ی مزخرف آسیاتره اما بازم بعضی شبا آسیاتر خوبه بعضی شبا افتضاح
    خط شما نویز داره؟؟؟؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خط شما نویز داره؟؟؟؟
    بنده شبها snr از 19 کمتر نمیشه اما باز هم شبها برای دانلود یک کلیپ 3 مگا بایتی باید مدتها منتظر باشم اما در طول روز اینطور نیست و اگر نویزی روی خط نباشه مربوط به ترافیک شبها میشه که روی شبکه بوجود میاد.

ناگفته نماند چه شب چه روز 700 دانلود از سرور داخلی و 250 سرور خارجی رو دارم اما چون در تلگرام و واتس اپ و .... بصورت تک کانکشن دانلود ها انجام میشه این مشکل با ترافیک شبانه و زیاد شدن یوزرها بوجود میاد

البته من فکر نمیکنم در کشور ایران اینقدر حقوق مشتری رعایت بشه که شرکتی براش تفاوت داشته باشه یوزر تک کانکشنش در روز و شب با هم یکی باشه.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بنده شبها snr از 19 کمتر نمیشه اما باز هم شبها برای دانلود یک کلیپ 3 مگا بایتی باید مدتها منتظر باشم اما در طول روز اینطور نیست و اگر نویزی روی خط نباشه مربوط به ترافیک شبها میشه که روی شبکه بوجود میاد.

ناگفته نماند چه شب چه روز 700 دانلود از سرور داخلی و 250 سرور خارجی رو دارم اما چون در تلگرام و واتس اپ و .... بصورت تک کانکشن دانلود ها انجام میشه این مشکل با ترافیک شبانه و زیاد شدن یوزرها بوجود میاد

البته من فکر نمیکنم در کشور ایران اینقدر حقوق مشتری رعایت بشه که شرکتی براش تفاوت داشته باشه یوزر تک کانکشنش در روز و شب با هم یکی باشه.

شما سرویست چنده
    چون من هم 512 پارس دارم روزها خوبه
    ولی شبا تو ساعات شلوغی مشکل کندی دارم البته مشکل دانلود ندارم فقط سرعتش کمی کند میشه نسبت به روز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •