تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2680 از 3347 اولاول ... 168021802580263026702676267726782679268026812682268326842690273027803180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,791 به 26,800 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

هر وقت تونستی با پلاس یه تست از تست مای نت بزار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جایی که الان من هستم توی پوشش ابی رنگ نیست یه ای میل برای گسترش پوشش دادم جوابشون جالب بود:

با احترام

از آنجا كه فعال نمودن سرویس اینترنت نسل سوم و چهارم مستلزم پايين آوردن سرعت سايت هاي هر منطقه و نصب تجهيزات مخصوص به آن است، گسترش آن در سطح شهرها به صورت مرحله به مرحله انجام می پذیرد، به دلیل اینکه پايين آوردن همه سايت هاي موجود در كشور به يك باره امكان پذير نمي باشد. لذا بهره مندي از آن در مناطقي كه هنوز دسترسی به اینترنت نسل سوم و چهارم مقدور نيست، در آينده ای نزديك به وقوع خواهد پيوست.

همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با محصولات و خدمات ایرانسل می توانید به بات ما در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نام کاربری @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bot بپیوندید.
    حداقل این جوابش یکم وقت گذاشتن میل ک من زدم
    کاربر محترم

در صورتی که منطقه تحت پوشش 4G+ باشد و سیم کارت، دستگاه، این نسل از اینترنت را پشتیبانی نماید، ارتباط برقرار خواهد شد.

با تشکر
    معلومه اصلا حال نداشته جواب بده گفتم ایفون 4g+ پشتیبانی میکنه فقط فعال نمیشه رو این ایفون منطقه هم تحت پوششه درجا گفته بورو حال به اونجامم نیستی ...

[MTNIrancell Mail Disclaimer available at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ahmad.S9689's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود

دوستان سرعت دانلود من 1یا نهایتا 2 مگابایت هست

عادیه ؟؟

اصفهان-ملکشهر

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام خواستم با تست ازون سایتی که گفتی جواب پست قبلیتو بدم ولی گفتم همینجا بدم
    با S7edge با برنامه samsunginfo+ که اگه روت باشه باندارو تغیر از حالت اتو در اوردم اینطوری شد
    البته اشغالترین هست از لحاظ چیپی سامسونگ من کوالکام قبلن داشتم هنوز تجمیع فعال نشده بود منطقه ۸.۵ مگابایت با سونی ایکس زد با rsrp 90 میگرفتم اگ اشتباه نکنم الان تو حصرت یه تست دیگه با تجمیع ام باهاش (گوشی رفیقم بود ی مدت دستم بود)
    speedtest که خود گوشی نشون میداد با tetheringg فرق داشت تو کامپیوتر حدود ۵۰ مگابیت بود با گوشی speedtest 90 بود ...
    من به این احتمال میدم که فک کنم پهنای باند رو محدود کردن یه قسمتشو دادن به td دقیقا من به وضعیت خودت دچار شدم .
    یا اینکه شبکه تو حالت ازمایشی هست و مثل راه اندازی 4g هفته اولی که راه انداخته بودن 36 مگابیت بیشتر نتونم بگیرم. چون صبح قطع شد از ۶ صبح دقیقا تا ۸ صبح قطع بود . حتی سیگنال 2g 3g 4g نداشتم . حتی هفته های قبلش گفتم اختلال زیاده تو این چن مدت
    میخوام مثل مودمتو بخرم ولی ی طرف بهم میگه واقعا جنس بنجولی هستش هرچی که الان دارن میفروشن جنسای خوبی نیستن جز اون sxt که واقعا تو صنعت ارتباطی میکروتیک حرف نداره ولی خب تجمیع نداره اونم
    دنبال ی مودمم بگم یکی از اشناها که تو گرجستان رفت امد داره بیاره ولی مطمن هم نیستم بتونه پیدا کنه
    .
    آقا درسته منم اس 7 دارم واقعا آشغاله. با سونی تست میگیرم خیلی بهتره. مودم d100 هم دارم حتی بهتر از اس 7 هست.

6. 2 کاربر از nader24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود

دوستان سرعت دانلود من 1یا نهایتا 2 مگابایت هست

عادیه ؟؟

اصفهان-ملکشهر
    درود
    ۲ مگابایت سرعت خوبیه ، خیلیا کمتر از این میگیرن.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای من کار نمیکنه ایا برای شما هم هات اسپات شیلد کار نمیکنه؟؟؟

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
    برای من کار می کنه من نمی خوام با قند شکن وصل بشم حجم زیادی مصرف می کنه

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

10. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله عزیز کلا از خارج. ایران توی سرورهاش نیست. اگر بخواهی تک کانکشن رو تست کنی توی تنظیمات استریم رو روی یک بزار الات توی تست شما سه تا استریم هست که برای مالتی کانکشن یه مقدار کمه البته تا حالا ندیدم خودش بیشتر از 8 تا استریم اجازه بده
    می تونی سرور رو خودت انتخاب کنی یا خودش بر اساس پینگ انتخاب می کنه

14. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

.
    آقا درسته منم اس 7 دارم واقعا آشغاله. با سونی تست میگیرم خیلی بهتره. مودم d100 هم دارم حتی بهتر از اس 7 هست.
    بخاطر چیپ مودمش هست
    نسخه امریکا که بقل سیمکارت برچسب کوالکام خورده بهترین هست. که قاچاقی وارد ایران محدود پیدا میشن
    کلا الجی و سونی اچ تی سی که از کوالکام همینطور ایفون ها نسخه جدید های بلک بری که بهره مندند عالی هستند .
    چیپ های هواوی های سلیکون مدیاتک اگزینوس مفت نمی ارزن.دیگه خودتون خوب میدونید سامسونگ تو بنچمارک ها همینطور speedtest واقعا قوی عمل میکنند ولی در واقعیت اینطور نیستند .

16. 4 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ی سوال در مورد بسته
    (۶ صبح تا ۱۲ ظهر) یک ماهه داشتم..

اینو الان ما فعال کنیم دو روز بعد یکی دیگه فعال کنیم میشه 10 گیگ دوماهه؟یا 10 گیگی یک ماهه؟؟

ممنون میشم جواب بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •