کسی سختش بود ندا بده من برم جاش یه بار دیگه خدمت کنم@
خداییش اگه الان حقوق کامل و بیمه بدن من حاضرم دوباره خدمت کنم![]()
کسی سختش بود ندا بده من برم جاش یه بار دیگه خدمت کنم@
خداییش اگه الان حقوق کامل و بیمه بدن من حاضرم دوباره خدمت کنم![]()
همین دیگه ، برنامه ریزی کنن نیروی حرفه ای استخدام کنن که خیلی بهتر میشه . انقدر جوون بیکار هست به خدا ...
خدایی حقوق درست و حسابی + بیمه بدن نه تنها من بلکه خیلی ها سر و دست میشکنن .
ولی از قضای روزگار ..اینها گزاشتن واسه دقیقه 90 !!! یعنی فعلا با افزایش مدت خدمت و برداشتن کسری ها دارن کسری نیرو رو جبران میکنن . خیلی برام جالبه که سال 1400 که به شدت نیرو کم میشه چی کار میخوان بکنن .
امروز رفتم واکسن بزنم، گفت شنبه بیا، رفتن مرخصی!
در مورد آموزشی بسیج هم از اردیبهشت سال بعد حرف میزنناما میگن ممکنه زودتر هم برگزار بشه!
من کل تابستون درگیر مرحله اول آموزشی بودم؛ ثبت نام کردم برای مرحله دوم، گفتن آذر. الان رفتم یه جور دیگه حرف میزننبدون گواهی مرحله دوم دوره تکمیلی بسیج، کفایت آموزش رو از دست میدم.
تمام محاسبات ما رو به هم زدن این ناجوانــ.مَردان
من که دیگه نمیخوام بیش تر از این معطل سربازی بمونم، شنبه که واکسن زدم در جا میرم +10
امروز رفتم گفت همون موقع که مدارک رو تحویل بدی، تاریخ اعزام رو مشخص میکنیم!
الان به سرم زده فردا صبح برم یه شهر دیگه واکسن بزنم و سریع مدارک رو ببرم +10 تحویل بدم!
پنجشنبه ها این مراکزی که واکسن میزنن باز هستن؟ شهر ما که گفتن 5شنبه تعطیله و کار انجام نمیدن.
دقیقاً صحبت پول می باشد! تا وقتی بـتونن کارها رو با سربازگیری معمولی و با همون حقوق کم انجام میدن. و نوبت به سرباز حرفه ای با بیمه و حقوق کامل نمیرسه.
فعلاً از ظواهر امر این طور مشخصه که کفــگیر خورده ته دیگ، و گرنه سربازی رو نمیفروختن.
پول هم داشته باشن مطمئناً به سرباز نمیرسه.
Last edited by hamed29; 24-12-2014 at 13:53.
بازده نیروی داوطلب خیلی بیشتر از اجباری و وظیفه است،البته اگه آموزش درست و درمان و به دور از عقده خالی کردن و چیزای بی مصرف مثل نگهبانی راه پله و بشین پاشوهای بی خاصیت و این موارد به درد نخور باشه و صرفا به آموزش ناب نظامی پرداخته بشه بدون حاشیه
چند روز پیش با یه افسر ناجا صحبت می کردم میگفت این قدر تو دانشگاه افسری بهش بشین پاشو دادن که زانوهاش الان آب آورده و از درد زانو شبا خوابش نمی بره
متاسفانه با نیروی کادری و داوطلب هم در دوره آموزشی بسیار بد بر خورد میشه که این باعث زدگی جوانان برای ملحق شدن به مشاغل نظامی میشه
خود من بعد از اتمام خدمت قصد استخدام شدن در ناجا داشتم که با شنیدن وصف آزار و اذیت هایی که در دوران آموزشی سر کادری ها میاد به کل منصرف شدم![]()
نمیخام همشو خودم استفاده کنم میخام برادرمم بتونه استفاده کنه . اخه این سابقه پدرم یه مقداریش بخاطر سربازی و یه مقدارش به صورت داوطلبانه و هرکدومشو باید جداگونه برم بگیرم . امیدوارم که قبول کنن مثلا سابقه سربازی من استفاده کنم سابقه داوطلبانه برادرم.
امروز رفتم معاینه پزشکی و واکسن انجام دادم چون هنوز سابقه جبهه مشخص نکردم ارسال نکردم . اما پلیس +10 میگفت از الان دیگه زودتر از اردیبهشت اعزام نمیشی گفتم نمیشه تعجیل فرستاد؟ گفت نه دیگه قبول نمیکنن گفتن دیگه تاریخ اعزام تغییر نمیدیم . درست گفته به نظر شما؟؟؟ یعنی دیگه نمیشه تعجیل فرستاد؟
اخه این مرکز پلیس +10 که من رفتم دفترچه هم بهم نداد قفط فرمای واکسن و پزشکی و معرفی و اینارو داد گفت دفترچه نداریم . میتونم فرمارو ببرم یه مرکز دیگه ارسال کنم ؟ شاید اونجا تعجیل برام بفرستن
آقا جریان مرحله اول و دوم چیه ... الان جدیدا یه 30 روزه هست و یه 15 روزه ..
30 روزه و من تو شهریور رفتم بعدش گفتم مرحله دوم وقتی اقدام کردی برای خدمت اگر سپاه ازت پذیرش کرد اون 15 رو هم میبرنت
اگر بری جای دیگه خدمت این 30 رزوه که رفتی به هیچ دردی نمیخوره و کسری برات نداره ...
آقا من 26 ام آذر دفترچه رر اسال کردم به حساب ... روز بعد رفتم گفت تو سامانه هنوز ثبت نشده برو فردا بیا فردا رفتم 29 آذر برام تعجیل زد ...
معلوم نیست ازم قبول بکنن یا نکنن ..امیدوارم که ازم قبول بکنن که دیگه بیشتر از این حسش نیست الافی بکشم .. دعا کنید قبول کنن ..برات دعا میکنم اونی که میخوای برات پیش بیاد
آمین
شما تازه اگه سپاه پذیرش میشدین آموزش حذف می شد.
فرقی بین داوطلب و سربازی نیست، بحث حضور در مناطق جبهه هست.
یه موردی هم هست که همه چی به دلخواه ما نیست، به هر حال بپرسین.
در ضمن هیچ تضمینی نیست که سال بعد هم هنوز این کسری ها داده بشه.
در مورد تعجیل هم وقتی ظرفیت پادگان ها پر بشه نمیشه نیرو بگیرن، چون نه پادگان ها و نه از بحث پشتیبانی این کشش را نداره، مثل چند سال پیش میشه که دفترچه میفرستی اعزام میخوری 8 ماه بعد.
اگه در خواست را فرستادن شانستون را امتحان کنید ولی احتمال جواب گرفت خیلی کمه.
منم همون رو میگم؛ تابستون 30 روزه رو گذروندم؛ مونده 15 روزه که اون رو هم سپاه استان آموزش میده.
دوره 30 روزه ولی در اختیار گُردانها بود.
اولش همین حرفی که شما گفتید رو زدن ولی بعداً گفتن کسانی که در آستانه خدمت هستن بیان ثبت نام کنن واسه دوره 15 روزه.
مگه سابقه جبهه رو در این مرحله باید مشخص کرد؟!
فکر کنم اول مدارک رو تحویل پلیس+10 میدیم و ثبت میشه، بعد از اعزام برای کسری اقدام میکنیم؛ دارم اشتباه میکنم؟
من همین امروز رفتم +10 گفتن 24 ساعت بعدش میتونی برای درخواست تعجیل اقدام کنی
منظورم همین بود! حرف رو کامل نگفتم
منم از این حرفها زیاد شنیدم؛ توی فامیل ما نظامی زیاده. اکثرشون نفله شدن!
مربیهای ما هم همین ها رو میگفتن؛ در دانشکده افسری اگه رژه خوب نمیرفتن باید یه کوله پشتی رو پر از سنگ درشت میکردن، میگذاشتن پشتشون و با همون وضعیت چندین دور رژه میرفتن.
یکی از افسرها به خاطر خشم شب یه مدت لکنت زبان گرفته بود!
منم دقیقاً همین حس رو دارم؛ بیخودی چند ماه خودم رو الاف کردم. اگه میگفتن زمان دوره 15 روزه مشخص نیست چند ماه معطل نمیشدم.
Last edited by hamed29; 24-12-2014 at 16:53.
سلام دوستان. امروز ۳دی اعزام مجدد بودم01. واقعا هتله فقط چندتا ستاره کم داره! تا ۱۶ دی مرخصی دادن(!!)گفتن ۱۶هم بیاید نامه بگیرید برای یگان. ساعت دهم از پادگان اومدم بیرونیعنی این کجا، 06 پاسداران که قبلا اونجا بودم کجا!
راهنمایی کنیدسلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید گفتیم اینجا بپرسیم شاید کسی بدونه
ما یه آشنا داریم شرایطش اینه:
1- اولا یه داداش کوچیک داره ک معلول ذهنی هست باباش 60 سالشه نمیتونه کار کنه میتونه معاف بگیره میگن با ماده 6 بهزیستی میشه؟
2- آقا این مورد خودمم: من در تاریخ 93/6/17 از دانشگاه اخراج شدم و تصویه کردم و یه برگه دادن به این تاریخ اخراج شده! الان من یه سال وقت دارم ک برم سربازی درسته؟
فقط یه مسئله ای هست یه برگه معاف دارم ک توش نوشته 3 سال معافیت تحصیلی یعنی تا آخر امسال تموم میشه! الان من سال بعد برم بهم اضاف میزنن(شهریور 94)
3 من سه سال پیش دفترچه فرستادم افتاده بودم ارتش عجب شیر الان باز اونجام؟یا میشه اندداخت به سپاه؟چطوری؟(فوق دیپلم هستم)
من خودم دوست دارم یه معافیت هرچی باشه بگیرم
ممنون
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)