تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2680 از 4428 اولاول ... 1680218025802630267026762677267826792680268126822683268426902730278031803680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,791 به 26,800 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

اینو واسه کسایی میگم که قطعی زیاد دارن زنگ بزنین پشتیبانی ازشون بخواید Modulation پروفایلتونو بهتون بگن بعد عین همونو توی DSL Modulation مودمتون انتخاب کنید من مشکل دی سی وحشتناک داشتم اینکارو کردم دیگه یه بارم دی سی نمیشه پروفایل adsl 2+ بود من توی مودم روی g.dmt بودم الان که یکی شدن نه تنها دی سی نمشیه بلکه downstream خیلی بالاتر رفته سرعتمم کلی فرق کرده

--- System Information ---
    --- DSL Information ---
    DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
    DSL VPI/VCI: 0/35
    DSL Status: Up
    DSL Mode: ADSL2+
    DSL Channel: 0
    DSL Upstream Rate: 1022 kbps
    DSL Downstream Rate: 9414 kbps

این مال قبل حرکته

اینم الان

دوستان زدیم شد امتحان کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by l30l30y; 08-12-2013 at 01:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان میدونم قبلاً پاسخ داده شده ولی ار اونجایی که تو این مملکت چیزی ثبات نداره بازم میپرسم
    این شرکت شبانه و روزانه ش یکیه؟
    یعنی مثلاً من بیام 256 محدود بگیرم،روزانه و شبانه حد اقل روی 4 مگ بسته میشه؟
    مثل شاتل محدود نمیکنن که؟
    یعنی میشه 2 تا 7 یه 7-8 گیگی دان داشت رایگان؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان میدونم قبلاً پاسخ داده شده ولی ار اونجایی که تو این مملکت چیزی ثبات نداره بازم میپرسم
    تا جایی که من می دونم شما باید سرویس دومگ رو حداقل بگیرید ومرکز مخابراتیتون هم خوبه باشه تا بتونید همچین حجمی دانلود کنید

داره خودمونی میشه alitalker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان سرویس 2 مگابیت نامحدود ( هر ماه 77 هزار تومن ) از شرکت مخابرات دارم که چند وقتی میشه شدیدا تایم اوت میده و به شدت رو اعصابه !
    الان تصمیم گرفتم سرویس یک مگ نا محدود (ماهیانه 230 هزار تومن ) از پارس آنلاین بگیرم. تو سایت زده محدودیت هر ماه 120 گیگ اما نمایندگی گفت که هیچ محدودیتی نداره و سرعت دانلود روی 9 مگ بسته شده. لطفا نظر خودتون رو اعلام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چقدر سرعت عصر تا شب اومده پایین. شدیدا رو اعصابه

6. 2 کاربر از sme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای دانلود رایگان باید قبل ساعت 7 مودم خاموش کنیم وگرنه رایگان حساب نمیشه ؟

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببخشید میشه باعکس توضیح بدید کدوم قسمت مودم رفتین این کارو کردین؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تا جایی که من می دونم شما باید سرویس دومگ رو حداقل بگیرید ومرکز مخابراتیتون هم خوبه باشه تا بتونید همچین حجمی دانلود کنید
    خب آخه دوستان میگفتن سرعت شبانه و روزانه یکی هستش و حتی سرعت 128 هم روی 4 میبندن تو روز
    من متوجه قضیه نشدم
    یعنی ساعات رایگان سرعت رو واقعی میکنن؟

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من قطعی و کم شدن سرعت ندارم ولی هر شب حداقل یه فایل دریافتی نافص دارم ! ( البته چون فایلها رکاوری داره مشکلی پیش نمیاد !)
    اگه از نرم افزار IDM کرک شده استفاده میکنی و اخیرا بهت پیغام میده که با یه سریال فیک رجیستر شده، چون من هم همین مشکل رو داشتم دقیقا بخاطر همین IDM هست که عمدا فایل ها رو خراب دانلود میکنه یا موقع دانلود بهت ارور میده و باید همه فایل رو از اول اونم بدونم resume دانلود کنی! اگه مشکل این هست بگو یه نسخه قدیمی IDM رو بهت بگم تا برطرف شه چون با پاک کردن و دوباره نصب کردن نسخه جدید و اینجور کارها فایده نداره (از تو رجیستری هم رد پاهاشو پاک کرده بودم)

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان سرویس 2 مگابیت نامحدود ( هر ماه 77 هزار تومن ) از شرکت مخابرات دارم که چند وقتی میشه شدیدا تایم اوت میده و به شدت رو اعصابه !
    الان تصمیم گرفتم سرویس یک مگ نا محدود (ماهیانه 230 هزار تومن ) از پارس آنلاین بگیرم. تو سایت زده محدودیت هر ماه 120 گیگ اما نمایندگی گفت که هیچ محدودیتی نداره و سرعت دانلود روی 9 مگ بسته شده. لطفا نظر خودتون رو اعلام کنید
    نظر شخصی من این هست اگه شما توان مالیش رو دارید برای تعرفه ماهی 230هزار تومان، احتمالا توان مالی خرید تجهیزات وایرلس رو هم دارید، اینطوری میتونید تعرفه های نا محدود وایرلس رو استفاده کنید، قیمت ها بالاتر از adsl هست ولی نا محدود واقعی

خب آخه دوستان میگفتن سرعت شبانه و روزانه یکی هستش و حتی سرعت 128 هم روی 4 میبندن تو روز
    من متوجه قضیه نشدم
    یعنی ساعات رایگان سرعت رو واقعی میکنن؟
    اگه سرویس نامحدود میشه سرعت همیشه بالاتر نیست و بعد دانلود یه حجم مشخص محدود میشی، سرعت 2مگ رو هم دوستان بخاطر حداقل سرعت اسمی میگن چون در هر شرایطی سرعت دانلود زیر 2048/8=256 نباید بیاد! و تو شب این سرعت باید تضمین شده بهتون داده بشه!
    Last edited by erfagh; 08-12-2013 at 11:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •