چرا دوست من همین چند روز پیش بود تو خیابون از دستم افتاد![]()
چرا دوست من همین چند روز پیش بود تو خیابون از دستم افتاد![]()
بر و بچ با حال p30world از كمك همگي ممنون
persian_empire_evanescence برنامه اي كه معرفي كردي مشكلم را كاملا حل كرد ولي متاسفانه crack نشده و تا چند روز ديگه بيشتر كار نميكنه
![]()
Last edited by nariman_boy; 18-06-2008 at 17:30.
آقا ما حدود یه 15-20 روزیه که این سوال رو کردیم و هیچ کس جوابش رو نداده اگه ممکنه یکی بیاد و کمک کنه
میخوام روش کانکت شدن بوسیله موبایل ان 73 به اینترنت جهت آپدیت کردن برنامه ها رو بدونم کامل و دقیق باشه چون اصلا تا حالا این کار رو انجام ندادم و در هیچ پستی هم ندیدم
منتظریم
ببین دوست من N73 سیستم عامل سیمبیان داره .....
این یعنی فراوانی برنامه برای این گوشی زیاده .....
البته سیمبیان یه عیبی که داره اینکه ممکنه هنگ داشته باشه ...... ولی اونم زیاد نیست ....
N73 پخش و دوربین خیلی خوبی داره ..... ولی K810 فقط دوربینش خوبه البته به پای 73 نمیرسه ....
بین N73 موزیم و معمولی هم من بهت موزیک رو پیشنهاد میکنم .....
پس ببرش مراکز تعمیراتی مجازنوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که تونستم کمکت کنم
خب میتونی تاریخ گوشیتو به عقب ببری این مشکلتم حل میشه
بدرود![]()
مراکز تعمیراتیه مجاز یعنی کجاها؟!![]()
به اینجا برو کاملا" توضیح داده شده :
من خودمم همیشه با گوشیم وصل میشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدرود![]()
سلام
من گوشیم ان 73 هست و یه یک هفته ای میشه که آپدیتش کردم.حالا میخواستم بدونم این برنامه ی Mobile Tv که به گوشیم اضافه شده کاربردش چیه؟!ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
بدرود![]()
سلام
لطفا نظراتتون را در مورد گرفتن رم 2 گيگ براي N73 معمولي بديد و اينكه چه رمي خوبه و باكدوم گوشي بهتر كار ميكنه و سرعتش كمتر كم ميشه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)