شما مجبور نیستی از تکنولوژی روز ایرانسل استفاده کنی. میتونی از تکنولوژی 13 سال قبل یه شرکت درپیت استفاده کنی. نمیدونم چرا مخابرات هر قولی میده همه باور میکنن ولی ایرانسل نه؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شما مجبور نیستی از تکنولوژی روز ایرانسل استفاده کنی. میتونی از تکنولوژی 13 سال قبل یه شرکت درپیت استفاده کنی. نمیدونم چرا مخابرات هر قولی میده همه باور میکنن ولی ایرانسل نه؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
احتمالا به فاصله هم بستگی داره مثلا اگه به کرج زنگ بزنی میشه 75 تومان ولی اگه به شیراز زنگ بزنی 95 تا 100 تومان. من نمیدونم اینا به چیشون مینازن. تازه مکالمات با ایرانسل هم که 76 تومن بوده الان شده 62.5 تومن.
منظورت از اینکه میگی دارن تحویل میگیرن چیه؟ یعنی سایت های جدید اضافه میشه؟![]()
سلام آقا دوباره من با ايرانسل مشکل پيدا کردم.من وقتي ميرم اينترنت و ديسکانکت ميشم(از اپرا خارج ميشم فکر کنم همين طوري ديسکانکت ميشه)اصلا کيلو بايت نميندازه ولي از اعتبارم کم ميکنه.وقتي هم ميرم تووي Log ميبينم 7-8 کيلوبايت انداخته.
يه سوال ديگه تووي تنظيمات کانکشن من يه گزينه داره نوشتهWhen needed و When avaibale کدوم رو بايد فعال کنم.مرسي.يا علي
بچه ها من از جی پی ار اس استفاده می کنم ولی هر 5 دقیقه 2 هزار تومن از اعتبارم کم می کنه چیکار کنم که کمتر از این مقدار از حسابم کم کنه؟
2000 تومن؟ مگه میشه آخه؟
این مربوط میشه به گوشیت
من وقتی اپرا رو باز میکنم در حالت کانکت نیستم فقط موقع ای که میخوام صفحه ای باز کنم از من اجازه کانکت شدن تقاضا
برای اینکه کانکت بشی جند بایتی ردو بدل میشه
و اگه مدام گوشیت کانکت باشه بازم هر جند لحظه یکبار (بایت) ردو بدل میشه![]()
ببین علیرضا منم وقتی وارد اپرا میشم کانکت نمیشه تا وقتی که بخوام صفحه باز کنم.ولی وقتی صفحه باز میکنم هیچ کیلوبایتی نمیندازه ولی وقتی دی سی میشم از اعتبارم کم میکنه.تازه وقتی هم کیلوبایت میندازه بیشتر از اون مقدار کم میکنه.ماله من که اصلا کیلوبیات در تعرفه ضرب نمیشه.حالا چطور کم میکنه الله اعلم.مثلا من5 کیلوبایت استفاده میکنم.بعد تووی log مینویسه 14کیلوبایت دریافت و 9 کیلوبایت ارسال بعد 121تومن کم میکنه.
Last edited by Dr.Dolfin; 24-05-2007 at 20:34.
عزیز برای چک کردن اعتبارت حتما باید اول دیسکانکت شی بعد چک کنی.هیچ وقت وقتی کانکتی اعتبارتا چک نکن.
فرق نمیکنه اگه اولی فعال باشه وقتی کانکت میشی حرف G میاد روی صفحه اگه دومی فعال باشه همیشه حرف G هست هیچ فرقیم نداره هزینم نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)