تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 942 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در خبری که دیشب از رسانه ها پخش شد زیاد تعجب نکردم ولی اصلا ذوق هم نکردم چون با شناخت قبلی که از ایرانسل داشتم حدس زدم مثل همیشه باید پشت این خبر هم یکی دوتا تبصره و یا شرط و شروطی باشد وباید رفت وآن راپیدا کرد
    این یک نوع مثلا عقب نشینی است هم یک حقه جدید در جذب مشریان جدید آن هم برای فروش بیشتر و علاقه مند کردن افراد در تماس باهم وبا خرید سیمکارت ایرانسل ودر داخل شبکه خود میباشد و لی در خبرها ویا بهتر بگم خود ایرانسل جوری این خبر را پخش کرده که جوری عقب نشینی و پشیمانی از کار قبلی بنظر آید درخبر رسانه ای اصلا کوچکترین حرفی از کاهش بین شبکه ای زده نمیشود وفقط از کاهش صحبت میشود . Gprs هم که قرار بود 15 ریال شود و همه دوستان در خبرها قبلاخواندند که نرخ اعلام شده از طرف سازمان مقررات از قبل 15 ریال ابلاغ شده بود ولی ایرانسل از اجرای آن فرار میکرد ولی بعد استقبال کم از این سرویس دید میتواند از آن بعنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده کند
    شما مجبور نیستی از تکنولوژی روز ایرانسل استفاده کنی. میتونی از تکنولوژی 13 سال قبل یه شرکت درپیت استفاده کنی. نمیدونم چرا مخابرات هر قولی میده همه باور میکنن ولی ایرانسل نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از جوابت اما اینکه میگی متوسط 75-80 تومن یعنی چی؟
    احتمالا به فاصله هم بستگی داره مثلا اگه به کرج زنگ بزنی میشه 75 تومان ولی اگه به شیراز زنگ بزنی 95 تا 100 تومان. من نمیدونم اینا به چیشون مینازن. تازه مکالمات با ایرانسل هم که 76 تومن بوده الان شده 62.5 تومن.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به هر چی که میگند گوش نکن , گوشی رو بردار برو تست کن , اگه آنتن نداد احتمالا سایت اون منطقه خاموش شده یا ارتباطی با مرکز نداره .
    اون نقشه مال وقتیه که تمام سایتها روشن باشه . الان دارند تحویل میگیرند و بعضی جاها مجبور میشند سایت رو ( به هر دلیلی ) خاموش کنند , که به شب نمیکشه باید روشنش کنند .
    منظورت از اینکه میگی دارن تحویل میگیرن چیه؟ یعنی سایت های جدید اضافه میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام آقا دوباره من با ايرانسل مشکل پيدا کردم.من وقتي ميرم اينترنت و ديسکانکت ميشم(از اپرا خارج ميشم فکر کنم همين طوري ديسکانکت ميشه)اصلا کيلو بايت نميندازه ولي از اعتبارم کم ميکنه.وقتي هم ميرم تووي Log ميبينم 7-8 کيلوبايت انداخته.
    يه سوال ديگه تووي تنظيمات کانکشن من يه گزينه داره نوشتهWhen needed و When avaibale کدوم رو بايد فعال کنم.مرسي.يا علي

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

بچه ها من از جی پی ار اس استفاده می کنم ولی هر 5 دقیقه 2 هزار تومن از اعتبارم کم می کنه چیکار کنم که کمتر از این مقدار از حسابم کم کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

2000 تومن؟ مگه میشه آخه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام آقا دوباره من با ايرانسل مشکل پيدا کردم.من وقتي ميرم اينترنت و ديسکانکت ميشم(از اپرا خارج ميشم فکر کنم همين طوري ديسکانکت ميشه)اصلا کيلو بايت نميندازه ولي از اعتبارم کم ميکنه.وقتي هم ميرم تووي Log ميبينم 7-8 کيلوبايت انداخته.
    يه سوال ديگه تووي تنظيمات کانکشن من يه گزينه داره نوشتهWhen needed و When avaibale کدوم رو بايد فعال کنم.مرسي.يا علي
    این مربوط میشه به گوشیت
    من وقتی اپرا رو باز میکنم در حالت کانکت نیستم فقط موقع‌ ای که میخوام صفحه ای باز کنم از من اجازه کانکت شدن تقاضا
    برای اینکه کانکت بشی جند بایتی ردو بدل میشه
    و اگه مدام گوشیت کانکت باشه بازم هر جند لحظه یکبار (بایت) ردو بدل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این مربوط میشه به گوشیت
    من وقتی اپرا رو باز میکنم در حالت کانکت نیستم فقط موقع‌ ای که میخوام صفحه ای باز کنم از من اجازه کانکت شدن تقاضا
    برای اینکه کانکت بشی جند بایتی ردو بدل میشه
    و اگه مدام گوشیت کانکت باشه بازم هر جند لحظه یکبار (بایت) ردو بدل میشه
    ببین علیرضا منم وقتی وارد اپرا میشم کانکت نمیشه تا وقتی که بخوام صفحه باز کنم.ولی وقتی صفحه باز میکنم هیچ کیلوبایتی نمیندازه ولی وقتی دی سی میشم از اعتبارم کم میکنه.تازه وقتی هم کیلوبایت میندازه بیشتر از اون مقدار کم میکنه.ماله من که اصلا کیلوبیات در تعرفه ضرب نمیشه.حالا چطور کم میکنه الله اعلم.مثلا من5 کیلوبایت استفاده میکنم.بعد تووی log مینویسه 14کیلوبایت دریافت و 9 کیلوبایت ارسال بعد 121تومن کم میکنه.
    Last edited by Dr.Dolfin; 24-05-2007 at 20:34.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها من از جی پی ار اس استفاده می کنم ولی هر 5 دقیقه 2 هزار تومن از اعتبارم کم می کنه چیکار کنم که کمتر از این مقدار از حسابم کم کنه؟
    عزیز برای چک کردن اعتبارت حتما باید اول دیسکانکت شی بعد چک کنی.هیچ وقت وقتی کانکتی اعتبارتا چک نکن.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

.
    فرق نمیکنه اگه اولی فعال باشه وقتی کانکت میشی حرف G میاد روی صفحه اگه دومی فعال باشه همیشه حرف G هست هیچ فرقیم نداره هزینم نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •