تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 268 از 983 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

والا ما در طول 3 سال خدمت در كانتر چنين چيزي نديديم !!!!!!![/quote]
    oracle جان
    در مورد بلند شدن قد در كانتر
    سلام
    من ديدم در كانتر 1.9 كد هم فكر نكنم باشه تنظيمات اوليه بازي بود تا جايي كه يادمه.
    Last edited by M_Abieteh; 06-09-2007 at 19:45.

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره دوستم همیشه تو منشن کدو میزنه بد از پشت شمشادا همه چیزو میبینه.فقط قد خدشم یه کوچولو بلند میشه.
    ارشا جان به احتمال خیلی زیاد چنین کدی وجود نداره، چون اگه وجود داشت من می دونستم
    شاید دوستت وقتی پشت شمشاداست، داک می زنه و می تونه اونورو ببینه. به عکس های زیر توجه کن که مال de_nuke است. اولی مال وقتیه که پشت جعبه وایستادم و دومی مال وقتیه که داک زدم.(در عکس اول پنجره رو به رو معلوم نیست.)

برای داک زدن کد زیر رو تو کنسول وارد کن.
    "bind mwheeldown "+duck
    حالا وقتی که اسکرول ماوس را به طرف پایین می چرخونی، داک می زنی.
    این کمکی بود که من می تونستم بهت بکنم.
    راستی اگه دوستته چرا ازش نمی پرسی که چی کار می کنه تا به ما هم یاد بدی؟
    موفق باشی
    Last edited by mahdi_mbi; 07-09-2007 at 00:31.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

مهدی جان خیلی جالب بود ! من که اینو نمیدونستم . خوبه بعضی وقت ها واسه حال گیری به درد میخوره . واقعا ممنون .

پروفشنال mohammadgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان يه چند تا نکته واسه کانتر هست که شايد خيلي هاتون بلد باشيد ولي واقعاً واسه بازي هاي تيمي خيلي بدردتون مي خوره يعني اگه رعايت بشن واقعاً خوبه .
    به هر حال بي کار بودم گفتم بزار يه پست بدم شايد بدردتون بخوره
    اول از terror شروع کنيم
    نکته اول : اگه تو مسابقات ترور بوديد هميشه سعي کنيد با هم راش بديد يعني اين طوري نباشه که همه برن به صورت انفرادي درگير بشن
    البته از دست دوم يا سوم مي شه 4 نفر با هم برن و يک نفر تکي بره ( البته واسه بازي 5 به 5 )
    ( در ضمن اين نکته بستگي داره به بازي و شوتينگ خودتون ) چون خيلي راه هاي ديگه هستش
    نکته دوم : هيچ وقت کسي که C4 دستش هست تکي راش نده چون اگه CT ها C4 رو دراپ کنن همه مي ريزن اونجا خط مي گيرن ديگه نمي شه بزنيشون
    نکته سوم :هيچ وقت flash يا hegren به دست راش نديد حتي اگه مطمئن هستيد طرف damage خورده (چون يه هوي راش مي ده همتونو مي زنه )
    نکته چهارم : terror ها باید سعی کنند یکی از ct ها رو با هم بگیرن تا یکی از خطها شون باز شه اون وقت خیلی راحت تر می شه سایت رو گرفت
    نکته پنجم : همیشه سعی کنید از round time اسفاده کنید یعنی مجبور نیستید راش سریع بدید بعضی وقت ها امکانش هست ct ها راش بدن پس ترور می تونه با hold کردن بزنشون در ضمن hold کردن باعث می شه که ct ها وسوسه بشن راش بدن (در ضمن hold کردن یه خاصیت دیگه داره که از شرء flash - green کانتر ها راحت می شین . یعنی کانتر ها نمی تونن شما رو زود فلش کنن)
    نکته ششم : C4 رو همیشه یه جای planted بدید که از همه طرف دید داشته باشه یعنی جا ی planted ندید که به خیال خودتون ct ها پیداش نمی کنن تو بازی 5 به 5 پیدا کردن بمب خیلی راحته ( علت این هم اینه که اگه جای پرتی planted بدید که طرف نتونه defuse اش کنه امکانش هست خودتونم نتونید خط بگیرید ) البته اینم به iqu رو به رو بستگی داره بعضی وقت ها می شه این کار رو کرد
    نکته هفتم : وقتی C4 رو planted دادید سعی کنید راش ندید . همگی فقط خط بگیرید و قایم شید که dead ندید ( این خیلی مهم هست )
    نکته هشتم :همیشه وقتی می خواهید راش بدید سعی کنید سایت رو فلش کنید که راحت بزنید شون
    نکته نهم : سعی کنید کمپ زیاد بزنید و همه جا رو خوب چک کنید که مطمئن شید کسی اونجا نیست

نکات زیادی هستش که الان یادم نمی آد به هر حال خودتون دقت کنین ولی اینها رو واقعاً رعایت کنید بدردتون می خوره .

خوب حالا ct ها
    نکته اول : ct ها اول از همه این که باید خط ها شونو جایی بگیرن که جای قایم شدن از تیر ترورها رو داشته باشن ( یعنی نرید تو چشم طرف خط بگیرید که راحت بزنتون یا فلشتون کنه )
    نکته دوم : همیشه هر خطی رو به کسی واگذار کنید که اون خط رو خوب می زنه یعنی به قول معروف تو اون خط ولینگش بالاست (هیچ وقت کسی رو مجبورنکنید از خطی که بدش میاد بره اونجا رو بگیره )
    نکته سوم : CT ها به علت این که usb دارن دست اول نسبت به ترورها برترن پس می تونن خرید کنن ( ترجیحاً shield بخرن بهتره )
    نکته چهارم : ( البته این نکته واسه terror و ct فر قی نداره ) تو خرید خیلی دقت کنید . خرید اضافه نکنید . مثلاً کسی که اسنایپ می خره نره واسش 30 تا تیره اضافه بخره چون هم پول الکی حروم می شه هم بدرد نمی خوره
    یا واسه deagle نرید 35 تیر اضافه بخرید دوتا خشاب اضافه هم کافیه . بعضی دستها که smoke بکار نمی آد نخرید چون پول الکی از بین می ره ( خلاصه تو save کردن پولتون دقت کنید )
    نکته پنجم : ( آمار دادن خیلی مهم هست - یعنی وقتی کسی رو دیدید سریع به یارهاتون آمارشو بدید ( مثلاً بگید دو نفر دالان B ) که یاراتون بدونن قرارکجا راش بدن ترورها
    نکته ششم : سعی کنید زود dead ندید با flash و hegren نگه اشون دارید تا یاراتون covere تون بشن
    نکته هفتم : و قتی بمب رو دراپ کردید همگی برید اونجا و خط بگیرید که بمب رو بر ندارن ( البته طوری باشه که اگه یه فلش انداختن همتون فلش نشید )
    نکته هشتم : سعی کنید راش الکی ندید ( iqu طرفتون رو بسنجید ) مثلاً ما خودمون بعضی وقت ها دستهای اول چند تا مون وسط راش می دیم چون می دونیم اونا قصدشون A هستش و حواسشون به back نیست ما میریم از پشت می زنیمشون
    نکته نهم : خط های مختلفی بلد باشید چون یه خط رو زیاد بگیری راحت می زننت ( یه قول خودمون خط اش خز می شه )
    نکته دهم : همیشه تو هر سایتی یه نفر defuser داشته باشه
    و ......
    چند تا نکته کلی واسه terror و ct فرقی نداره
    همیشه از صدا استفاده کنید volume رو طوری تنظیم کنید که صدا پا رو از راه دور هم بگیرید
    همیشه تو انتخاب skin دقت کنید یعنی اونی رو انتخاب کنید که به رنگ map بخونه ( یعنی استتار بشه که طرف مقابل راحت نبینتون )
    سعی کنید هماهنگی تونو زیاد کنید مثلاً یارتون وقتی میبینه تو می خوای راش بدی طوری هماهنگ باشه که سریع یا با تیر کاورت کنه یا با فلش یا هر چی دیگه
    سعی کنید بدون shield خرید نکنید
    دست های که یکی از یاراتون پول خرید نداره هر کی پول داشت واسش دراپ کنه ( تیم های حرفه ای وقتی که خرید می کنن همه چیزشون رو دراپ میکنن تا متوجه شن کی چیزی داره کی نداره اونوقت برشون می دارن
    سعی کنید اسلحه ای رو که یارتون می تونه خوب بزنه و دست کسی بوده که شما اونو کشتی برداری و واسه یارت دراپ بدی و از اون اسلحه مخصوص خودتو بگیری
    یکی رو انتخایب کنید به عنوان لیدر که واستون تایپ کنه کجا راش بدید کجا خط بگیرید و چیزهای دیگه
    عادتهای تیم رو به رو رو پیدا کنید ( یعنی سعی کنید که متوجه شید کجاها راش می دن. چه موقع خرید می کنن و چه موقع save میان کجا خط می گیرن و از این جور چیزا )
    خط اسنایپر ها رو همیشه smoke کنید
    همیشه config هاتون رو تنظیم کنید چون توبازی خیلی تاثیر داره
    aim ها رو زیاد تمرین کنید واسه شوتینگ .
    و ........

هزار تا نکته دیگه هست که الان یادم نمی اد و خیلی هاشم خودتون باید پیدا کنید
    کلاً واردی بازی کانتر به رعایت همین نکته هاست می شه گفت یه جور فکر بازی هستش . هر کی بیشتر از اینها بلد باشه + یه شوتینگ و هماهنگی خوب پیروز می شه

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

محمد عزیز ممنون . اولاش رو که خوندم نکات جالبی داشت ولی الآن وقت خوندن ندارم . یه کپی میگیرم بعدا میخونم . خلاصه ممنون .

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

13 مشکل با Counter Strike Zero

سلام
    من جدیداً بازی Counter Strike Zero فارسی رو از همین فروشگاه انلاین P30World گرفتم خیلی خوبه ولی یک مشکل همیشه پیش میاد و کلی حال گیری می کنه!
    بعد از شروع بازی تقریبا 4 الی 5 دقیقه بعد از شروع، یک دفعه از بازی خارج می شه و پیام زیر نمایش داده می شه:

کجای کار ایراد داره؟

در آغاز فعالیت arsha22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    xrtx

پيش فرض

خواهش ميكنم . مگه اينكه شما Isp تو عوض كني . يعني از يه شركت ديگه اي اينترنت بگيري .

والا ما در طول 3 سال خدمت در كانتر چنين چيزي نديديم !!!!!!!
    ببینید عزیزان توی منشن وقتی کانتر میشه همین دوسته خره من اسنایپ بر میداره زودی از بیس خودش میاد بیرون و میره پوشته شمشادا .وقتی اونجا وایساده منی که ترورم کلشو نمیبینم ازبیرونه خونه .ولی اون راهت تا گردن منو میبینه و هدمو میزنه. خودم دیدم یه کدی میزنه. واسه همینم همیشه میره منشن بازی میکنه.منم فقط در صورتی میتونم بکشمش که طبقه بالای خونه باشم.

در آغاز فعالیت arsha22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    xrtx

پيش فرض

ارشا جان به احتمال خیلی زیاد چنین کدی وجود نداره، چون اگه وجود داشت من می دونستم
    شاید دوستت وقتی پشت شمشاداست، داک می زنه و می تونه اونورو ببینه. به عکس های زیر توجه کن که مال de_nuke است. اولی مال وقتیه که پشت جعبه وایستادم و دومی مال وقتیه که داک زدم.(در عکس اول پنجره رو به رو معلوم نیست.)

برای داک زدن کد زیر رو تو کنسول وارد کن.
    "bind mwheeldown "+duck
    حالا وقتی که اسکرول ماوس را به طرف پایین می چرخونی، داک می زنی.
    این کمکی بود که من می تونستم بهت بکنم.
    راستی اگه دوستته چرا ازش نمی پرسی که چی کار می کنه تا به ما هم یاد بدی؟
    موفق باشی
    داداشه گلم هرچی ازش خواهش کردم کدو بهم نداد.در کل خیلی از این کدا میزنه که هیچکدوم هم به ما یاد نمیده

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید عزیزان توی منشن وقتی کانتر میشه همین دوسته خره من اسنایپ بر میداره زودی از بیس خودش میاد بیرون و میره پوشته شمشادا .وقتی اونجا وایساده منی که ترورم کلشو نمیبینم ازبیرونه خونه .ولی اون راهت تا گردن منو میبینه و هدمو میزنه. خودم دیدم یه کدی میزنه. واسه همینم همیشه میره منشن بازی میکنه.منم فقط در صورتی میتونم بکشمش که طبقه بالای خونه باشم.
    عزیز اسم این مپو به انگلیسی می نویسی. برم بگیرم شاید یه کاری تونستم بکنم.

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    دوستان یک سئوال دیگه هم برام پیش اومد.
    چطور می تونم برای کانتر Map دانلود کنم و چطوری ازش استفاده کنم؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •