اون فایل نمی دونم چیه ولی فایل /etc/crontab درست کار می کنه
در ضمن من فرق بین openv.p.n و v.p.n رو نمی دونم ولی ی تا جایی که می دونم v.p.n بازه
اون فایل نمی دونم چیه ولی فایل /etc/crontab درست کار می کنه
در ضمن من فرق بین openv.p.n و v.p.n رو نمی دونم ولی ی تا جایی که می دونم v.p.n بازه
نه. اگه فایل /etc/crontab رو نگاه کنین، میبینین که کرون تب خودتون نیست. کرون تب خودتون تو همون آدرسیه که دادم
openvpn نوعی (یه پروتوکل؟) vpn هست درواقع. مثل pptp. ولی خیلی امنتر و با سرعت خیلی بیشتر و در کل بهتر. این لینک رو پیشنهاد میکنم نگاه کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رادیو گیک جدید رو که فکر کنم شنیدین؟ اونجا هم درمورد امنیت خیلی کم pptp گفته بود
سلام من یک سوال داشتم ایا برای ما کاربران خانگی که کار با سیستم را تجربی یادگرفته ایم و زبان نمان هم صفر است لینوکسی هست برای استفاده که مثل ویندوز گرافیکی باشد ومناسب ما لطفا معرفی کنید![]()
بفرما دوست عزیز.
یک توزیع (گنو/لینوکس) ایرانی برای شما.
این توزیع برای ایرانیها ساخته شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یک سوال داشتم ایا برای ما کاربران خانگی که کار با سیستم را تجربی یادگرفته ایم و زبان نمان هم صفر است لینوکسی هست برای استفاده که مثل ویندوز گرافیکی باشد ومناسب ما لطفا معرفی کنید![]()
برای شروع میتونید از ابونتو یا مینت استفاده کنید !
مینت هم زیباست هم ساده ! اما با اوبونتو فرق داره !
هر کدوم رو که میخواید میتونید استفاده کنید ولی توجه کنید که اوبونتو خیلی مشهوره و تقریبا هر مشکلی که داشته باشید قبلا برای کسی به وجود اومده و حل شده ! یعنی مشکلتون به راحتی حل می شه !
حالا دیگه اتخاب با خودتون !
البته اگر مینت بر پایه ابونتو نصب کنید تفاوتی نمیکنه و کسانی که با ابونتو کار میکنن میتونن مشکلات مینت هم برطرف کنند
Last edited by kases; 25-01-2013 at 14:02.
سلام باتشکر از شما فقط یک سوال داشتم که ایا این وزیع ازمایش شد توسط کار بلد های حوزه ی سیستم عامل چون من به این خارجی ها بد بینم که بخواند برای ما ایرانیا کار رایگان کنند ممکنه که دردل این سیستم نرم افزار جاسوسی باشهویک سوال دیگه این مدل بر پایه مینت یا ابونتو یا نه جداست
Last edited by چهار سوق; 25-01-2013 at 22:52.
سلام یک سوال ابونتو را از کجا دانلود کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)