بعد از فعال سازی ۳۶۰ کیفیت و سرعت اینترنت چجوری شده؟
اگر امکان داره تست سرعت برارین با سرور خارجی
بعد از فعال سازی ۳۶۰ کیفیت و سرعت اینترنت چجوری شده؟
اگر امکان داره تست سرعت برارین با سرور خارجی
کاملا بستگی به کیفیت اینترنت همراه اول منطقتون داره. اگه کیفیتش خوبه اینم همون میشه. فقط موضوع اینه که سرعت روی ۴۰ مگ محدود شده.
دقیقا همینطوره تنها عیب مبین نت همین محدودیت سرعت روزانه 40 مگ و مخصوصا محدودیت سرعت شبانه 4 مگشه.... منطقه ما سرعت نت همراه اول راحت 100 مگ میده
به نظرم اگه همه اعتراض کنیم شاید سرعتو افزایش بدن مخصوصا سرعت شبانه رو که خیلی پایینه
راهی برای اعتراض می شناسید ؟
ufo vpn
seed4me
express
ultimate vpn
any connect
سلام
غیر از مسائل مشخص مثل پورت LAN، فرق بین مودم جیبی و رو میزی در چی هستش؟ آیا مودمی میتونم بگیرم که بعدا رو ایرانسل هم بتونم استفاده کنم؟
گيرندگي كمتر نسبت به مودم روميزي
عدم پشتيباني از سيمكارت و باندهاي FDD كه در نتيجه طرح 360 رو نميشه رو اين مودم گرفت.
اگر بشه مودم رو آنلاك كرد، ميشه برا td-lte ايرانسل هم استفاده كنيد. در غير اينصورت فقط td-lte مبين نت. تا اونجايي كه اطلاع دارم، در حال حاضر روشي براي آنلاك كردن اين مودم وجود نداره.
اين مودم بدرد كسي ميخوره كه مثلاً در جايي باشه كه براي چندين ساعت دسترسي به پريز برق نداره و البته تحت پوشش خيلي خوب از اينترنت مبين نت باشه.
در كل خريد اين مودم اصلاً پيشنهاد نميشه به جز در موارد خاص و ضروري
Last edited by mostafadc; 26-11-2018 at 14:28.
دوست خوبمون توضیحات کامل رو دادن و من فقط تکمیل میکنم صحبت هاشون رو
با مودم جیبی به هیچ عنوان نمیتونید در حال حرکت به اینترنت مبین نت وصل بشین و کیفیت اینترنت در حال حرکت به شدت پایین میاد
این صحبت های کارشناس نبین نت هست
با این مه مودم جیبی هست ولی برای هر بار استفاده باید مودم در جای ثابت قراربدید و استفاده کنید
قیمت شروع این مودم بسیار زیادتر از مودم ثابت مبین نت هست
اگر واقعا به دلایل خاص اختیاج به مودم جیبی و با قابلیت mobility دارید دور این مودم رو خط بکشید
و بجاش یه مودم جیبی خوب و با کیفیت بگیرید و از سرعتش لذت ببرید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)