هیچ راهی هست بشه فهمید کی تو نیرو وار دونیت کرده؟
هیچ راهی هست بشه فهمید کی تو نیرو وار دونیت کرده؟
خیر نمیشه.مگر اینکه یه نیروی خاص با لول خاصی باشه که فقط یه نفر تو کلن اون نیرو رو داشته باشه![]()
اون شخصی که نیرو داده فقط به خودش نمیتونه نیرو بده! ببینید کدوم یکی نیرو نگرفته،اگه یه نفر هست که نیرو نگرفته یا با بقیه متفاوت هست حتما کار اون بوده!
گوشی های هواوی همچین مشکلاتی دارن معمولا
این برنامه هارو حتما لازم نیست از گوگل پلی بگیری! اگه گوشی خودت سالم هست میتونی با شیریت بفرستی به گوشی طرف
برنامه های گوگل پلی استور،پلی سرویس،پلی گیمز رو اپدیت کن یا اگه گوشی خودت اپدیت هست از گوشی خودت بفرست براش!
برای من هم همچین مشکلی زیاد پیش اومده و با اپدیت این برنامه ها درست شده همیشه!
دوستان یکی از دوستام جیمیل کلش رمزشو فراموش کرده.نمیشه جیمیل رو پاک کرد و جیمیل جدید گذاشت.به نظرتون بازی میپره.
نه عزیز فقط میتونی پیام بدی به سوپر سل تا جیمیلو عوض کنه برات که اونم مشکله
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
اخه چرا پشت سر گوشیای هواوی حرف در میارید
بنده دو ساله هفتا گوشی هواوی دستم بوده به اینجور مشکلی بر نخوردم ولی تا حالا صد نفرو دیدم با سامسونگ و سونی و... به همچین مشکلی بر خوردن که اونم با چنبار حذفو نصب برنامه یا اپدیت نرم افزارای جانبی مشکل حل شده
اصل چه ربطی به گوشی داره
سیستم عامل اندرویده که رپ همه گوشیا یکیه فقط نسخش فرق میکنه
خواهشا در مورد چیزی اطلاع ندارید دیگران رو گمراه نکنید
اوکی فهمیدیم شما گوشیتون هواوی هست
بنده مغازه دارم و فقط روی گوشیهای هواوی همچین مشکلی دیدم ..
حرف درنیارید چیه برادره من ؟ مگه من مدیرعامل شرکت سونی یا سامسونگم که بخام هواوی رو بکوبم؟ لطفا زود قضاوت نکنین
------
این دوتا پستم حذف بشه لطفا![]()
میتونین با سوپرسل مکاتبه کنین و مشکلتون رو بگین،احتمالا میتونین ایمیل جدید سینک کنین اما یکم وقت میبره! احتمالا دوروز هم بن میکنه طرف رو که مطمئن بشه کسه دیگه ای پیام نمیده بجز شما
عزیز شما رو یه مدل گوشی یه مشکلو چنبار دیدی نیا بگو همه ی هواوی ها همین مشکلو دارن
مگه شما با همه مدل هواوی کار کردی؟؟؟
خیلی هم خوب که شما روی مارک ها تعصبی نداری ولی طرز بیان کلامتون تعصبانه بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)