تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 332 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوربین خیلی رو مخه اکثرا جا میمونه. جاگیری دوربین هم تعریفی نداره. نمیشه مثل فیفا کاری کرد داور کمتر کارت بده؟ ادم جرات نمیکنه تکل کنه! تو هر بازی چند تا اخراجی میدم. شوت ها هم اکثرا به تیرک میخوره

2. این کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اقا من میخوام اینو دان کنم ،
    داستان این reloaded و skidrow و ... چیه؟
    الان تو لینکی که پایین میدم ، کدومش بهتره ؟
    نسخه بلک باکس رو دان کنم ، میتونم پچ 0.2 روش بریزم ؟ ، کلا چیکار کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت پی سی دانلود

یه کمک خواستیماااااااااااااااااا اااااااااا

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازی مشکلات خیلی زیادی داره و طوری هم نیست که بگیم در حد باگه و هر چند بازی یکبار اتفاق میفته،برای کسایی که قبول ندارن اشکالات رو،میتونم تک تک شون رو با رپلی ها بهتون نشون بدم
    موفق باشین
    اوه عجب ادعایی کردی
    اوکی نشون بدی با ریپلی (مشخصات سیستمتم بزار قشنگ)

پ.ن :: بدم میاد از اینایی که الکی ادعا میکنن.امیدوارم مرد باشی پای حرفت بمونی

5. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

pesedit میخواد به زودی پچ v 1.0 رو بده که بوندسلیگا رو کامل داره

7. این کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

اوه عجب ادعایی کردی
    اوکی نشون بدی با ریپلی (مشخصات سیستمتم بزار قشنگ)

پ.ن :: بدم میاد از اینایی که الکی ادعا میکنن.امیدوارم مرد باشی پای حرفت بمونی
    همین الان تو یه بازی 9 تا ریپلی ذخیره کردم از ایرادات بازی که حجمش شده 25 مگ،اگه میخواین با توضیح مفصل برای هرکدوم براتون آپش کنم؟
    مشخصات سیستم ربطی به اینجوری چیزا نداره ولی خب اینم برای شما

9. 4 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان ریپلی هایی که ذخیره میکنید رو چجوری تبدیل به ویدئو میکنید؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

همین الان تو یه بازی 9 تا ریپلی ذخیره کردم از ایرادات بازی که حجمش شده 25 مگ،اگه میخواین با توضیح مفصل برای هرکدوم براتون آپش کنم؟
    مشخصات سیستم ربطی به اینجوری چیزا نداره ولی خب اینم برای شما
    خوشم اومد مشخصات سیستم رو قـــشـــنـــگ گذاشتی

12. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

خیلی بی روح و مصنوعی شده!1 نسخه های 2012 و 2013 خیلی بهتر بود

14. این کاربر از rammmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه پس گذاشتم گریه کنی گذاشتم بخندیم دیگه بازی تا چه حد گرافیک کارتونی باشه به محض اینکه بری تو تمریناش ببینی پای مسی رفته تو توپ موقع حرکت کردن
    تازه من گفتم که من کلا از بازی گرافیک کارتونی که ف.ی.ف.ا هم در این دسته هست خوشم نمیاد گرفتم ببینم چیه به محض دیدن این صحنه شیفت +دیلیت شد بازی، مگر نه مثل تو که هزار دست pes2014 رو بازی میکنی تا دو تا عکس از باگ هاش بگیری و با خوشحالی ! تو این تاپیک بذاری منم ف.ی.فا گرافیک کارتونی بازی میکردم کلی یشتر باگ گیر میومد ازش
    نمیدونم تو که طرفدار بازی گرافیک کارتونی ف.ی.فایی چرا بیشتر از تاپیک اون بازی تو اینجایی لابد اونجا کسی نیست دو تا جواب بده بهت :

میای اینجا

این نگاه منفی و اینا هم لابد از نظر توئه اون بازی ف.ی.ف.ا 14 گرافیک کارتونی که همون ف.ی.ف.ا 13 رو داده بیرون و فقط اسمش رو کرده 14 مگر نه همونه کلی نظرات منفی داشته به خاطر چند تا تغییر جزییش
    حالا pes که یک انقلاب ایجاد کرده تو بازیش و کلی متحول شده معلومه اوایلش تو ذوق بزنه ولی بعد مدتی کوتاه بازی کردن باهاش خیلی هم حال میکنی باهاش از جمله خودم و خیلی ها دیگه که اوایلش پس زدن ولی الان بهترین pes میدونن

شما و همون دو سه نفر ثابت هم که ازت تشکر میکنن و بالعکس و مثل خودت همش پست های تکراری در قالب انتقادی تو این تاپیک میدن سعی کنید بیشتر طرفداری همون بازی گرافیک کارتونی فی.ف.ا رو انجام بدید

شما اون عکس رو گذاشتی که بخندیم ولی من اون همه عکس باگ از بازی شاهکار پیس گذاشتم تا گریه کنی به حال کونامی! شما یک عکس گرفتی که فقط مسی پاش رفته توی توپ فکر کنم کم مونده گذاشته باشی صفحه دسکتاپت!
    من اگه بخوام دنبال باگ باشم توی این بازی fun پیس کاری نداره... حداقل بازی 40 تا باگ داره...
    دوست عزیز تمام دنیا داره نشون میده که فیفا برتره. شما از یک منتقد که کارش بازی کردنه ، نظر دادنه، وارد تری؟ چرا هی بیخود سعی کنیم روشنفکرنما باشیم...

تو همه چی رو باهم قاطی کردی
    من اونجا یک سوال کردم جواب ندادن خودم رفتم یک ویدئو از skill های فیفا دانلود کردم، بعد شما برداشتی اون پست من رو گذاشتی اینجا! که چی مثلا؟! بخندیم؟؟؟ این چه ربطی داره که فیفا همون نسخه قبلیش رو داده بیرون

من با انقلاب پیس موافقم... کلی ما رو خندودند... دمش گرم

کسی که واقعا خواب هست رو میشه راحت بیدارش کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه

موفق باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

شما اون عکس رو گذاشتی که بخندیم ولی من اون همه عکس باگ از بازی شاهکار پیس گذاشتم تا گریه کنی به حال کونامی! شما یک عکس گرفتی که فقط مسی پاش رفته توی توپ فکر کنم کم مونده گذاشته باشی صفحه دسکتاپت!
    من اگه بخوام دنبال باگ باشم توی این بازی fun پیس کاری نداره... حداقل بازی 40 تا باگ داره...
    دوست عزیز تمام دنیا داره نشون میده که فیفا برتره. شما از یک منتقد که کارش بازی کردنه ، نظر دادنه، وارد تری؟ چرا هی بیخود سعی کنیم روشنفکرنما باشیم...

تو همه چی رو باهم قاطی کردی
    من اونجا یک سوال کردم جواب ندادن خودم رفتم یک ویدئو از skill های فیفا دانلود کردم، بعد شما برداشتی اون پست من رو گذاشتی اینجا! که چی مثلا؟! بخندیم؟؟؟ این چه ربطی داره که فیفا همون نسخه قبلیش رو داده بیرون

من با انقلاب پیس موافقم... کلی ما رو خندودند... دمش گرم

کسی که واقعا خواب هست رو میشه راحت بیدارش کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه

موفق باشی
    به نظرم خوب نیست به خاطر دوتا بازی همدیگر رو ناراحت کنیم.
    کاربر گرامی و عزیز Greedy همون حسی که شمای عزیز و گرامی نسبت به PES رو داری، نسبت به FIFA دارند. پس بهتره شما ایشون رو درک کنی و ایشون هم شما رو درک کنه.
    خوب تفکر همه که مثل هم نیست خدا هم همه رو مثل هم نیافریده و این خیلی خوبه. مثلاً ممکنه من از گرافیک خوشم بیاد، شما از گرافیک خوشت نیاد.
    حالا PES و FIFA چیزی نیستند که کسی بخواد به خاطرش خودش رو به خواب بزنه.
    نه شما از PES بدگویی کنی، این بازی خراب میشه و نه اینکه Greedy از FIFA بدگویی کنه اون بازی خراب میشه.
    بهتره بشینیم PES یا FIFA مونو بازی کنیم و سرش دعوا نکنیم.
    این احتمالاً آخرین پست من در این تاپیک خواهد بود.
    Last edited by afshin-434; 05-10-2013 at 11:05.

17. 4 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •