بچه ها لطفا این بحث رو همین جا تمومش کنید.![]()
لطفا به مسائل فنی w810 فقط پرداخته بشه!
عزت مزید
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بچه ها لطفا این بحث رو همین جا تمومش کنید.![]()
لطفا به مسائل فنی w810 فقط پرداخته بشه!
عزت مزید
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هیچی دیگه باید قبول کنی که با این کار گوشیت کمی از قیمت می یوفته...معمولا کسایی این کار رو کمی کنن که گوشی باز نیستن و یه گوشی که می گیران مدت زیادی نگه می دارن...عین من...خوب من باز کردم..چون واسم مهم نیست از قیمتش بیوفته یا نه...چون می خوام داشته باشمش حالا حالا ها..و تو این مدت زیاد می خوام ازش لذت ببرم..پس هر کاری که شده میکنم تا ضعفهاشو برطرف کنم
مهدی جان نکتش همینه...پیچ گوشتی که بندازی دیگه معلوم می شه پیچ گوشتی خورده و این یعنی اینکه پیچ باز شده...یعنی اینکه گوشی باز شده...و باز شدن گوشی رو می گن تعمیر شده...اوکی؟![]()
اها ببخشید این پست شما رو اول ندیدم...هر کاری کرمم نشد پست قبلم و ویرایش کنم:
اقا جواب سوال اولت رو بگم....شما نباید بلندگو عوض کنی باید کپسول صدا رو عوض کنی...اینم تاپیکش:
از فهرست مطالب هر مبحثی که به صدا و کپسول صدا مربوط می شه رو بخون...بعد بازم سوالی بود بپرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا اول سرچ بعد سوال بپرسید![]()
اپدیت؟اپدیت ویندوز یا مثلا یه برنامه مثل انتی ویروس به چه درد می خوره؟اینم مثل همون فرقی نداره![]()
Last edited by mostafa_khan; 04-05-2007 at 10:39.
دوستانی که خوب بلدن عکس بگیرن و عکسای باکیفیتی (با w810 میگیرن) خواهش میکنم در این تاپیک کمکم کنن
با کیفیت ترین عکسی که با w810 گرفتین یا دیدین در این جا بذارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مصطفي جان من با دقت اين كار رو كردم و روي پيچها اثري نمونده . با اين فرض كه پيچها سالم باشه راه ديگه اي براي فهميدنش نيست؟ به نظرم اينا همش حرفه... يه 550 داشتم از اون اصل ها و اولين سري كه اومده بود تو ايران ولي موقعي خواستم برفوشمش يارو زر زد كه گوشيت باز شده منم با پشت دست زدم تو دهنش![]()
ولي با اون حرف اولت به شدت موافقم بايد حالشو ببري
نميدونم سوالم رو كجا پرسيدم نميدونم جواب داديد يا نه .... دوباره: اگه بخام قاب گوشيمو عوض كنم ( نه با فانتزي ) مال چي بهش ميخوره؟ 750؟ 800؟ اصلا ميشه . آخو ميخام تنوع به خرج بدم و اولويت هم با كا 750 هست.
شكم از اينه كه جاي دگمه هاش با هم فرق داره.
این جمله ی حرفات رو متوجه نشدم...به نظر من کا 750 می شه...800 رو شک دارم
یک سوال دیگه داشتم ایا تم مثل اوربیت کسی سراغ داره که منوها تغییر کنند و قشنگ باشه.
Last edited by Eblis.W810; 04-05-2007 at 13:25.
سلام مصطفی جان من امروز اون بخشی رو که برای بلندی صدا گذاشته بودی خوندم.واز تو چند تا سوال داشتم؟؟؟؟
1.من می خواهم کپسول صدا رو عوض کنم.لطفا من را راهنمایی کن
2.بگو چقدر صداش بلند میشه؟
3.و اینکه باندگوها خراب نمیشن؟
4.از قیمت گوشی کم می شود؟
5.خلاصه همه چیز رو برایم بنویس.
با تشکر![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Eblis.W810; 04-05-2007 at 14:46.
فکر نکنم بشه یعنی امکان نداره بشه چون اون دوتا جویستیک دارن !
خوب اینم حرفیه...اما سایز گوشیه 750 و 810 تقریبا عین همه...
به هر حال فکر کنم کار خودم جواب بده:فقط پشتش و عوض می کنم پشت قاب 750 که محافظ دوربین داره رو می گذارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)