تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 444 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اه اه حالم دیگه داره بهم میخوره از این بازی . حس میکنم زیادی اسونه حتی تو لجندری . هوش cpu واقعا پایینه .
    مثل اینکه دیگه اون دفاع زیبایی که توی 13 داشتیم اینجا کارساز نیست . چقدر سیستم دفاع اونجا خوب بود . کاملا تاکتیکی باید دفاع میکردی . اون اولا هم که فیفا 14 اومده بود یکسره گل میخوردم به خاطر اینکه با همون شیوه دفاع میکردم .
    اما حالا فهمیدم کافیه فقط بری تو پای حریف و پرسینگ شدید بکنی و راحت توپاشون رو میگیری . اینقدر دفاع اسون ندیده بودم تا حالا .
    مدافعاشون رو که دیگه نگو . کافیه فقط یه کم فشار بیاری به مدافعشون و توپ رو راحت بدست میاری . یکی دوتا گل تو هر بازی به این روش واسه من زده میشه .

فقط مشکل من فعلا گل زدنه . یعنی توی هر بازی تقریبا شاید 10 موقعیت تک به تک گیرم میاد که از 10 تا شاید دو یا سه تاشو گل کنم . واقعا تک به تک ها سخت شده توی این نسخه .

منظور ایشون سایت هایی مثل این سایت هست که در لینک زیر دادم که برید قدرت و پتانسیل بازیکن ها رو ببینید،البته به این سایت های نمیشه اعتماد 100 % کرد چون خطا داره کارشون ، خودتون اینو متوجه میشید،مثلا ممکنه برای یه بازیکن نهایت اورال 84 در نظر بگیرن اما شما مثلا شاید بتونید تا 90 اونو ببرید بالا...
    مثلا برای دیه گو کاستا نوشته هیچ پیشرفتی نمیکنه،اما برای من زیاد شده!
      محتوای مخفی: اورال و پتانسیل 

این سایتها کم مشکل دارن و اگه میبینی یه بازیکن مثلا نوشته تا 80 میره ولی تو تا 88 بردیش معنیش این نیست که سایت اشتباه زده .
    این عددها توی سایت حداقل پتانسیل رو نشون میده . و اگه شما یه بازیکن رو مدام بازی بدین در سنین بالا تقریبا 8 تا بیشتر از حداقل پتانسیلش پیشرفت میکنه . حتی اگه مصدوم هم بشه ممکنه پتانسیل حداکثرش برای مدتی تغییر کنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بازی رو تو استادیوم های کوچیک که تماشاگر کمتری جای میگیره بزار بازی رون تر و بهتر اجرا میشه .نمیدونم شاید این حس من باشه فقط
    بنظرم، بصورت کلی، حرکت بازیکنا خوب نیست. من بیشتر، تریلر هایی که هست رو معیار قرار میدم. حتی تو اونا هم بازیکنا حرکتشون یجوریه! نرم نیست. شخصیت اصلی بازی L.A.Noire یادتون هست؟ یا بازی splinter cell 1 شخصیت اصلی، عالی کار شده بود. راه رفتنش خیلی نرم و اصطلاحا عضلانی بود. خیلی تو پر و روان راه می رفت.
    ولی باز امتحان می کنم مرسی!
    Last edited by hatef_animat; 14-11-2013 at 00:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در مورد حرکت در عرض منظور من این بود که شوت هام اکثرا دقت بالاتری دارن...یعنی وقتی میزنم معمولا یا گل میشه،یا تیر میخوره یا نهایتا دروازه بان حریف خیلی خوب باشه کرنر میکنتشون....منتها گویا مشکل شما جای دیگریست،یعنی شما هنوز یه مرحله عقبتر هستید،تو شوت زدن مشکل دارید،منم همین طور بود برام،منتها با بازیکن هایی که کنترل توپ و سرعت و تکنیک بالاتری دارن الان نمیگم خیلی راحت،ولی راحتتر از قبل بازیکنا رو تو عرض جا میذارم و شوتمو میزنم،منتها همیشه که قرار نیست بگیره...بالاخره یکم بلاک هم لازمه جهت طبیعی تر شدن بازی.....
    اتفاقا درباره ی مورد 5 که همون قدرت شوتی بود که گفتید ، منظور شما رو کامل متوجه شده بودم،
    شما میگید اگه تو 13 مثلا اگه تا 3 خونه پر میکردم،اگه تو 14 هم تا 3 خونه پر کنم شوتم اون قدرتی که در 13 داشت رو نداره...
    خب من با این مخالفم...چون به نظرم شوت ها محکم تر از 13 شدن...اون روزای اول که 14 بازی کردم چون فکر میکردم مثل 13 شوت میکنه تا یه حدی پر میکردم که تو 13 گل میشد،اما تو 14 با اون قدرت توپام از بالای دروازه میره اوت!!

در مورد مشکل دفاع و کند عمل کردنشون من تا الان در این حد دقت نکرده بودم،متوجه همچین چیزی حداقل تا الان نشدم،شاید بعدا برام پیش بیاد...
    عزیز دلم اصلا فرض می کنیم من هیچی بلد نیستم، این چه ربطی به این داره که شوت وقتی سه خط پر می کنم قویه یا دو خط؟ دوما من میگم تو 13 تو عرض حرکت می کردم راحت تر شوت می زدم تا تو فیفا 14، این به نظرت صرفا به بلد بودن یا نبودن ربط داره یا به گیم پلی؟
    اولشم گفتم اینا برداشت شخصی منه. نمیخوام که دروغ بگم من دو و نیم خط پر می کنم قشنگ میره تو دست دروازه بان. نه کمی بالاتر نه پایین تر! صفحه کلیدم، دسته م خرابه یا فیفایی که من بازی می کنم خوب کرک نشده، اینا رو نمی دونم. فقط میدونم وقتی دو و نیم خط پر می کنم، راست میره تو دست دروازه بان. الا اینکه سرعت بازیکن زیاد باشه و دور و برش خلوت و موقعیتش خوب. تو فیفا 13 اینا زیاد ملاک نبود(برداشت و نظر شخصی).
    گفتم نظر شخصی یعنی اینکه نظر شخصی به بحث نمیاد. من از کجا به شما ثابت کنم که وقتی دو و نیم خط پر می کنم میره دست دروازه بان؟ تا بعد ببینیم علتش چیه ... .
    من که نمی تونم یه تصویر با کیفیت 1080 رو برات فیلم برداری کنم و آپ کنم!
    باهات موافقم. شوتها، پاسها، سانترها تو فیفا 14 واقعا عالیه. واقعا عالیه(نظر کارشناسی نیست نظر شخصیه!).
    شما بهتر بود نظر شخصی خودتونو جدا و بی اشاره به نظر بنده می نوشتین. مثلا من نمیدونم شما گزینه های پاس و شوت رو دست کاری کردین یا نه!
    خودشم این چیزایی که بهشون اشاره کردم به بحث نمیاد، برای همین تاکید کردم نظر شخصی. الان من خودم از 100 به فیفا 14 100 میدم. ولی همین الان آدمایی هستن که به فیفا صفر هم نمیدن. چیکار کنیم بگیم اونا دروغ میگن؟ نه نظر و پسند شخصیشونه. وقتی پی اس نصب کردم اولین چیزی که ازش بدم اومد، گرافیکش بود. بعد که تو اینترنت سرچ می کنی می بینی یه نفر هست که بیشتر به خاطر گرافیک خوب پی اس 14 رو انتخاب کرده، نظر و دید و پسند شخصیشه! چیکار میشه کرد؟ از رو این نمیشه گفت من راست میگم یا اون!
    بیخیال این بحث. شما بهتره نظری داشتین بی اشاره به نظر بنده بهش بپردازین! ما هم استفاده می کنیم حتما حتما حتما!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عزیز دلم اصلا فرض می کنیم من هیچی بلد نیستم، این چه ربطی به این داره که شوت وقتی سه خط پر می کنم قویه یا دو خط؟ دوما من میگم تو 13 تو عرض حرکت می کردم راحت تر شوت می زدم تا تو فیفا 14، این به نظرت صرفا به بلد بودن یا نبودن ربط داره یا به گیم پلی؟
    اولشم گفتم اینا برداشت شخصی منه. نمیخوام که دروغ بگم من دو و نیم خط پر می کنم قشنگ میره تو دست دروازه بان. نه کمی بالاتر نه پایین تر! صفحه کلیدم، دسته م خرابه یا فیفایی که من بازی می کنم خوب کرک نشده، اینا رو نمی دونم. فقط میدونم وقتی دو و نیم خط پر می کنم، راست میره تو دست دروازه بان. الا اینکه سرعت بازیکن زیاد باشه و دور و برش خلوت و موقعیتش خوب. تو فیفا 13 اینا زیاد ملاک نبود(برداشت و نظر شخصی).
    گفتم نظر شخصی یعنی اینکه نظر شخصی به بحث نمیاد. من از کجا به شما ثابت کنم که وقتی دو و نیم خط پر می کنم میره دست دروازه بان؟ تا بعد ببینیم علتش چیه ... .
    من که نمی تونم یه تصویر با کیفیت 1080 رو برات فیلم برداری کنم و آپ کنم!
    باهات موافقم. شوتها، پاسها، سانترها تو فیفا 14 واقعا عالیه. واقعا عالیه(نظر کارشناسی نیست نظر شخصیه!).
    شما بهتر بود نظر شخصی خودتونو جدا و بی اشاره به نظر بنده می نوشتین. مثلا من نمیدونم شما گزینه های پاس و شوت رو دست کاری کردین یا نه!
    خودشم این چیزایی که بهشون اشاره کردم به بحث نمیاد، برای همین تاکید کردم نظر شخصی. الان من خودم از 100 به فیفا 14 100 میدم. ولی همین الان آدمایی هستن که به فیفا صفر هم نمیدن. چیکار کنیم بگیم اونا دروغ میگن؟ نه نظر و پسند شخصیشونه. وقتی پی اس نصب کردم اولین چیزی که ازش بدم اومد، گرافیکش بود. بعد که تو اینترنت سرچ می کنی می بینی یه نفر هست که بیشتر به خاطر گرافیک خوب پی اس 14 رو انتخاب کرده، نظر و دید و پسند شخصیشه! چیکار میشه کرد؟ از رو این نمیشه گفت من راست میگم یا اون!
    بیخیال این بحث. شما بهتره نظری داشتین بی اشاره به نظر بنده بهش بپردازین! ما هم استفاده می کنیم حتما حتما حتما!
    خب منم دقیقا همینکارو کردم،منتها سوتفاهم شد و شما بد برداشت کردین...شما نظر شخصیتونو گفتید و منم گفتم میدونم این نظر شماست،اما نظر من با نظر شما متفاوته ...لزوما نمیشه گفت حق با کیه...نظر نظره شخصی بوده...

من فقط میخواستم اینو بگم این چیزایی که شما گفتید عکسش واسه من اتفاق افتاده...

به هر حال اگه چیزی گفتم باعث ناراحتی شده من معذرت میخوام...

منتها باور کنید منظور منو بد متوجه شدید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من بازی رو نصب کردم و آپدیت 2 و کرک 5 رو هم ریختم بعد پچ های مودینگ وی رو تا ورژن 8.5 ریختم و بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشد بعد از چند روز بازی کردن امروز که می خواستم بازی بکنم دیدم که بازی اجرا میشه ولی حالت اسلوموشن داره!!! فیفا 13 رو هم که اجرا کردم همینجور بود! گفتم شاید مشکل از کارت گرافیک باشه! واسه همین nba 2k 2014 رو باز کزدم بدون مشکل اجرا شد! بعد از کلی ور رفتن باهاش یه بار FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کردم و apply زدم و دوباره رفتم تو بازی درست شده بود !! الان دوباره همون حالت پیش اومده و درست هم نمیشه؟؟؟ علتش چیه؟؟؟ مشکل از کجاست؟؟؟؟؟ لطفا راهنماییم بکنین
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مدافعاشون رو که دیگه نگو . کافیه فقط یه کم فشار بیاری به مدافعشون و توپ رو راحت بدست میاری . یکی دوتا گل تو هر بازی به این روش واسه من زده میشه .
    پس بالاخره یکی زوم کرد روی این مشکل،
    این پرس کردن دفاعشون روی tactical سخته اگر میبینی کسی صداش بخاطر این نکته افتضاح بازی در نمیاد بخاطر اینه که روی tactical بازی میکنند
    اما توی Legacy Defence راحتتر میشه cpu رو پرس کرد احساس میکنم سازنده های بازی روی legacy اصلا بازی نکردند که ببینند دفاع cpu چه کارهایی میکنه
    دیگه اصلا نمیشه با تیم های ضعیف بازی کرد البته تیم های قوی هم این مشکل رو دارند اما چون ری ایکشن بالایی دارند سریعتر عمل میکنند و این بخاطر هوش نیست تنها بخاطر چند عدد اورال بالاتره!

درسته بازی مشکل زیاد داره اما این مشکل غیرقابل تحمله میخوام این مشکل رو گزارش کنم ایمیل دارند یا برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
    Last edited by g33k; 14-11-2013 at 10:01.

7. این کاربر از g33k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پس بالاخره یکی زوم کرد روی این مشکل،
    این پرس کردن دفاعشون روی tactical سخته اگر میبینی کسی صداش بخاطر این نکته افتضاح بازی در نمیاد بخاطر اینه که روی tactical بازی میکنند
    اما توی Legacy Defence راحتتر میشه cpu رو پرس کرد احساس میکنم سازنده های بازی روی legacy اصلا بازی نکردند که ببینند دفاع cpu چه کارهایی میکنه
    دیگه اصلا نمیشه با تیم های ضعیف بازی کرد البته تیم های قوی هم این مشکل رو دارند اما چون ری ایکشن بالایی دارند سریعتر عمل میکنند و این بخاطر هوش نیست تنها بخاطر چند عدد اورال بالاتره!

درسته بازی مشکل زیاد داره اما این مشکل غیرقابل تحمله میخوام این مشکل رو گزارش کنم ایمیل دارند یا برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
    هنوز دفاع legacy وجود داره ؟ حذفش نکردن هنوز ؟ چون توی فیفا 14 فکر کنم روی legacy بزنی دهن مدافعای حریف رو سرویس کنی .

جالبه برعکس همه هم اعتراض دارن به همچین مشکلی . اون اولا توی این تاپیک میومدی کلی مدافع حقوق بشر میومدن از فیفا 14 دفاع میکردن اما حالا ...
    EA هم خودش میدونه این مسئله رو . منتهی رفت تا سال دیگه . اگه هم بخواد پچی چیزی بده واسه نسخه نکست میده .

یعنی اگه انلاین فیفا 14 رو ببینی حالت بهم میخوره از کثیف بازی هایی که توی این بازی به اصطلاح شبیه ساز میشه .
    البته فیفا 14 بیچاره هم حق داره بنده خدا . اخه توی واقعیت مدافعین توپ رو بلافاصله پاس نمیدن . در واقع اون مهاجمه که انرژیش رو هدر نمیده واسه گرفتن توپ از مدافع . چون مدافع سریع میتونه پاس یده .
    اما توی فیفا 14 سرعت بازیکنی که صاحب توپ نیست خیلی بالاست و stamina هم که خیلی مهم نیست . واسه همین طرف از خط حمله شروع میکنه پرسینگ شدید . از طرفی هم دیگه راحت نمیشه بعد از گرفتن توپ حرکت کرد و یه استپی چیزی لازمه واسه همینه که راحت از مدافع توپ رو میشه گرفت .

9. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کلا میخوام هر کسی بگه توی فیفا چه تیمی رو بر میداره و توی ترکیبش چه تغییراتی رو ایجاد میکنه؟
    کلا میخوام ترفندها و موارد مختلف ترکیب چیدن رو یاد بگیرم

اگه هم کریر مود استفاده میکنید بگید چه تیمی رو برمیدارید و چه کسانی رو میخرید و ترکیب رو چطوری می چینید؟

همه باید بگید
    ممنون

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هنوز دفاع legacy وجود داره ؟ حذفش نکردن هنوز ؟ چون توی فیفا 14 فکر کنم روی legacy بزنی دهن مدافعای حریف رو سرویس کنی .

جالبه برعکس همه هم اعتراض دارن به همچین مشکلی . اون اولا توی این تاپیک میومدی کلی مدافع حقوق بشر میومدن از فیفا 14 دفاع میکردن اما حالا ...
    EA هم خودش میدونه این مسئله رو . منتهی رفت تا سال دیگه . اگه هم بخواد پچی چیزی بده واسه نسخه نکست میده .

یعنی اگه انلاین فیفا 14 رو ببینی حالت بهم میخوره از کثیف بازی هایی که توی این بازی به اصطلاح شبیه ساز میشه .
    البته فیفا 14 بیچاره هم حق داره بنده خدا . اخه توی واقعیت مدافعین توپ رو بلافاصله پاس نمیدن . در واقع اون مهاجمه که انرژیش رو هدر نمیده واسه گرفتن توپ از مدافع . چون مدافع سریع میتونه پاس یده .
    اما توی فیفا 14 سرعت بازیکنی که صاحب توپ نیست خیلی بالاست و stamina هم که خیلی مهم نیست . واسه همین طرف از خط حمله شروع میکنه پرسینگ شدید . از طرفی هم دیگه راحت نمیشه بعد از گرفتن توپ حرکت کرد و یه استپی چیزی لازمه واسه همینه که راحت از مدافع توپ رو میشه گرفت .
    سلام
    شما چطوری رو tactical دفاع میکنید ؟ من اصلا بلد نیستم تو این روش دفاع کنم ولی تو legacy باز بهتر میتونم مثه pes هست ضربدر مربع رو میگیرم دو نفری میرن پرس میکنن ولی تو تاکتیکال اصلا پرس نمیکنن
    اگر میشه دکمه ها و روش های دفاع تاکتیکال یه توضیحی بدید ممنون میشم
    در مورد این تنظیمات هم :

هم اگر توضیح بدید هر گزینه چیه و کدوم تنظیمات بهتره ممنون میشم
    اصلا یه پیشنهادی دارم :
    تو این انجمن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه تاپیک هست اموزش pes2014 شما هم که تو فیفا خیلی حرفه ای هستید همین تاپیک واسه فیفا بزنید خیلی استقبال میشه

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تا چند وقت پیش فقط به صورت legacy دفاع می کردم، تا اینکه از نسخه 14 به بعد، فقط با tactical دفاع می کنم. دفاع با این روش واقعا سخته. امروز با بدبختی رفتم به دیویژن 4.
    تو این مد خیلی راحت دریبل می خورم، آیا راه حلی برای خوب دفاع کردن دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •