دستگاه پیدا میشه ولی وقتی با گوشی سند رو مزنم ارور میده ! هیچی هم رو لپتاپ نشون نمیده! با گوشی های مختلف امتحان کردم !
دستگاه پیدا میشه ولی وقتی با گوشی سند رو مزنم ارور میده ! هیچی هم رو لپتاپ نشون نمیده! با گوشی های مختلف امتحان کردم !
روی آرم بلوتوث توی tray bar کلیک راست کنین و بزنین receive a file
در صورت نیاز باید در ویندوز 8 به لیست دستگاهاتون اضافه کنین
چون حجمش کم بود دانلود کردم تست کردم با 1 بار Restart سیستم ( نه Shutdown ! ) راه افتاذ . ( ظاهرا پشت UAC گیر کرده )
شما اول از این صفحه Java 7 آخرین ورژنشو دانلود کنین . برای سیستم های 64 بیتی نصب هر دو نسخه 32 بیت و 64 بیت جاوا الزامیست .
سپس نرم افزار رو نصب کنین . سیستم رو ری استارت کنین راه میفته !
اگر با روش های بشر دوستانه ! راه نیفتاد باید با زبون خوش راهش بندازین
اگر از طریق ری استارت نشد ! ← روی Stop Serviio Service راست کلیک کنین توی منوی ویندوز . بزنین Run as administrator . متوقف که شد ، این دفعه روی Start Serviio Service کلیک راست کنین و بزنین Run as administrator . ران می شه
اینم عکسش نگین که الکی گفتی ! من که سر در نمیارم چیه !
![]()
دوستان من windows 7 professional نصبیدم ولی درایور مربوظ به وایرلسش هر کاری کردم نصب نشد لطفا راهنماییم کنین خیلی نیازش دارم![]()
ویندوز 8 نصب کن ، این لپ تاپ با ویندوز 7 رابطه ی خوبی نداره !
راسی ویندوز هشتم هم دیگه بالا نمیاد موقع بالا اومدن میره رو حالت repair وبعد از این چند لحظه چند تا گزینه میاد که من گزینه Continue to windows 8 رو میزنم ولی باز ریست مشه و دوباره میره رو حالت repair همین گزینه ها دوباره میاد ولی هر کار کردم ویندوز هشتم بالا نیومد خواهشا کمکم کنین نمیدونم دیگه چی کار کنم ویدوز هفتم هم همین طور که گفتم مشکل وایرلس داره! واقعا این z500 منو زله کرده![]()
Last edited by m_bagh2010; 22-08-2013 at 12:36.
من با یه مشکل برخوردم ، بلوتوث که روشن می کنم و گوشی خودم رو هم اد می کنم می توانم از لپتاپ راحت فایل به گوشی بفرستم ولی با گوشی هر کار می کنم نمی تونم به لپ تاپ فایل بفرستم !
برای این مشکلتون دوستان روی ایکون بلوتوث کلیک راست کرد م سپس بر روی open setting کلیک کردم بعد از صفحه باز شده از تب Option تیک گزینه Allow Bluetooth device to find this computer را زدم ولی بازم نشد حالا چیکا کنم ؟؟؟
ویندور هشتو هم دارم اخه با برنامه هایی کار دارم که متاسفانه هنوز ویندوز 8 ساپورت نمیکنه!! در کل بگم واسه کارم هر دوشونو نیاز دارم لطفا کمکم کنید
Last edited by m_bagh2010; 22-08-2013 at 12:55.
چی رو به دستگاهاضافه کنیم و چ جوری ؟ اخه منم همین مشکل رو دارم![]()
الان دقیقا این موضوع چه ربطی به Z500 داره ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)