درود بر شما . من برای گوشی رفیقم (w700) پچ لیب و الف رو ریختم ولی وقتی گوشیو روشن میکنم بالا نمیاد و هی صفحه نمایش خاموش و روشن میشه . حالا خواستم بدونم چه جوری میشه اون پچ هارو پاک کنم. اصلا میشه این کارو کرد ؟ اگه نمیشه لطفا یه راهنمایی بکنید...
درود بر شما . من برای گوشی رفیقم (w700) پچ لیب و الف رو ریختم ولی وقتی گوشیو روشن میکنم بالا نمیاد و هی صفحه نمایش خاموش و روشن میشه . حالا خواستم بدونم چه جوری میشه اون پچ هارو پاک کنم. اصلا میشه این کارو کرد ؟ اگه نمیشه لطفا یه راهنمایی بکنید...
اگه از برنامه ستول استفاده مي كني همون راه قبلي برو فقط زماني كه گزينه yes و no اومد شما كليد yes رو بزن پچ پاك مي شه
موفق لاشيد
سحــــر جون اين چه كاريه از شما بعيــد بود سه تا پست بدي تو تايپك ديگه هم همين سوال رو پرسيدي كه چند روزي نبودم الان امدم برات اپلود كردم گذاشتم برو ببين خوبـــه؟جديد هم هستــــش
موفق باشيد!![]()
اگه سریال درون گوشی با سریال پشت گوشی یکی نباشند آیا میتوان روی گوشی پچ - منو و یا ....نصب کرد ؟؟
آیا در این صورت مشکلی پیش میاد ؟؟
دوست من هيچ ايرادي نداره با خيال راحت فلش كن اولا كـــه پچ Please wait نيومده بود بعد از فلش رو Please wait گير ميكرد و گوشي لود نميشد و به اينو گوشي ها چنج ميگفتن حالا كه اين نوع پچ امده با خيال راحت فلش كــــن
موفق باشيد!
راستی کسی این هک رو به صورت کامل نداره
چون تمام عکسهاش خرابه
محمد جان اين فايل PDF رو دانلود كن بخون همه چي داره
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی می فرمایید من اگه گوشیم رو فلش کنم رو please wait گیر میکنه و لود نخواهد شد ؟؟؟
آیا این حرف شما برای نصب پچ نیز صادق است ؟؟؟
با این شرایط گوشی من سریال چنج هست ؟؟؟
حالا كجا گذاشتي؟
بهنام برو هر كار مي خاي بكن با خيال راحت منم يه كا750 دارم يه اس500 و دارم حالشو مي برم
تو هم همين كارو بكن
چیرو کجا گذاشتم ؟
منظورت چیه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)