اتفاقا فکر نکنم تا تعطیلات تابستون تخفیف بخوره بازی.
من دو تا خط 2 مگ دارم که شبانه تا 4مگ میرن، اگه با Dispatcher اوکیشون کنم، میتونم موقع ریلیز دانلود شدشو داشته باشم![]()
اتفاقا فکر نکنم تا تعطیلات تابستون تخفیف بخوره بازی.
من دو تا خط 2 مگ دارم که شبانه تا 4مگ میرن، اگه با Dispatcher اوکیشون کنم، میتونم موقع ریلیز دانلود شدشو داشته باشم![]()
حالا حالا ها منتظر تخفیف نباشید, تخفیف فک برانداز میره برای کریسمس که اونم فک کنم 30% بیشتر نباشه!
اصولا بازی های بزرگ مثل این به این زودی ها تخفیف نمیزنه.
ببخشید این Dispatcher که میگین نرم افزاره؟!اگه شدنی هست میتونین یه لینک بدین؟
فک نکنم حجم بازی 65 باشه!
اون چیزی که راک استار نوشته برایِ موقع نصب بازی هست!
در مورد سرعت هم، فک کنم خیلی ها بتونن دانلود کنن تا 14 آپریل.
من یکی که تویِ 2 روز!![]()
بله نرم افزاره، یکیش مثلا Connectify Dispatch که خودم گرفتم. کانکشن های مختلف رو میگیره و با هم ادغام میکنه سرعتشون رو. امکانات دیگه ای هم داره. تو سایت های وارز بگردید، هست. فقط احتمالا کرکشون کار نکنه... به هر حال نسخه ی معمولیش کافیه.
الان عکس زیر، دو کانکشن یکی شدن. البته این روی یک مودمه، یعنی پورت یو اس بی و اترنت رو از یک مودم گرفتم، فردا اون یکی خط رو روی 2مگ شارژ میکنمنتیجه اش رو میذارم
البته نه اینجا چون آف تاپیک هست
دوستان بابت آف تاپیک عذر میخوام![]()
حدود 3 ماه پیش Sniper elite V3 رو 75 درصد تخفیف گذاشته بود فکر نکنم اینقدر قدیمی شده باشه sniper درسته خیلی فروشش کم بوده و جزو بازی های رده پایین هست ولی تخفیف های استیم همیشه برا من فک بر انداز بودهDD
دوست عزیز اینجا تاپیک GTA هست سوال شما هیچ ربطی به این تاپیک نداره در بخش مربوطه مطرح کنید
.
.
.
.
.
عکس از انعکاس نور در شب که دوستان گفتند بزار
![]()
وای این بازی واسه پی سی منتشر بشه این تاپیک مثل روزی که بازی تازه منتشر شده میترکه
فکر کنم چند صد صفحه ای بره جلو
فکر کنم خیلیا هستند که بازی نکردند یا من اینجور فکر میکنم؟![]()
سلام با4گیگ رم و سی پی یو کور تو دو دو هسته ای3000وگرافیک430 1 گیگ بازی اجرا میشه یا باید قید بازی رو بزنم![]()
متاسفانه اجرا نمیکنه ! گرافیکتون از پس بازی های خیلی ضعیف تر هم برنمیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)