تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 720 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستانی که چند بار , این email را از آدرسای مختلف می فرستند سعی کنند هر بار ip خودشونو عوض کنند تا معلوم نشه فرستنده یک نفر بوده ... این جوری احتمال نتیجه دادنش بیشتره
    Last edited by unepus; 19-11-2011 at 20:49.

2. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مدیا پلیر سامسونگ ها و lg ها هم هنوز مشکل دارند و فایلهای بیت بالا رو ساپورت نمیکنن ... بعدشم اونقدر مشکلات دیگه دارن که من خودم حتی اگه پاناسونیک پلیر هم نداشت بازم سراغ براندای دیگه نمیرفتم
    قیمت بالای st30 بانیان به علت کیفیت خیلی پایین سامسونگها و ال جی های وارداتیه . جدا از کیفیت تصویر شما آمار خرابیاشونو در بیار
    بعد خودت میفهمی چرا بانیان اینجوری قیمت گذاری کرده
    به هر حال این دلیلی برای ارایه محصولات با قیمت زیاد و کم کردن امکانات نیست.من حتی اگه اینا جواب ندن برای خود پاناسونیک مرکزی در ژاپن هم ایمیل میزنم.یکی از دلایلی که اینگون محصولات برای خاورمیانه عرضه میشه دقیقا همین بی توجهی و بی خیال بودن نسبت به این موارد و پی گیری نکردنش هست.

4. 3 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

متن اعتراضی که من به پاناسونیک خاورمیانه زدم

لطفا دوستان هم لطف کنن اگه میخوان به آدرس زیر همین متن رو ایمیل بزنن

ضمن تشکر صندوق پ خ رو چک کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    ورژن ST30-m رو از 2110 به 2113 آپدیت کردم ولی بازم کلیپ MKV قبلیو نتونستم بازم اجرا کنم
    اگه میخوای همون فایلی که تی وی نمیخونه یه دقیقشو یه جایی آپلود من تا من تست کنم نتیجشو بهت بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

50 اينچه و از عسلويه خريدم .تايلنديه

8. این کاربر از MZA_7960 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من اگه پول برام مهم نبود بجاي st30 ، حتما سوني nx720 ميگرفتم . مصرفبرقش خيلي كمه ، خوشگله و كيفيتشم خوبه . الان چند ماه ه كه tv رو خريدماما همش كنترل دستمه تا تصوير ها رو تنظيم كنم . نمي دونم شايد من زيادي حساسم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من اگه پول برام مهم نبود بجاي st30 ، حتما سوني nx720 ميگرفتم . مصرفبرقش خيلي كمه ، خوشگله و كيفيتشم خوبه . الان چند ماه ه كه tv رو خريدماما همش كنترل دستمه تا تصوير ها رو تنظيم كنم . نمي دونم شايد من زيادي حساسم .
    رفیق من که 46hx925 خریدم که ته led های بازار و بهترین led سونی با فاصله خیلی زیاد از nx720 هست دلم پیش پلاسما هاست اونوقت میگی بجای st30 میرفتم nx720 میخریدم؟؟

دوست من پلاسما ها هیچی نداشته باشن توی نور کم کیفیت تصویرشون هر led رو میجوه و مشکیه یک دست بدون halo effect اشون لذت دنیوی و اخروی به ادم میده

البته توی محیط پر نور کیفیت led های رده بالا مثل این از بهترین پلاسماها خیلی بهتره اما شما از خریدت مطمئن باش.

کلا کیفیت تصویر پلاسما رو با led ها مقایسه نکن هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن.خلاصه بگم از خریدت مطمئن باش و بدون اگه led میگرفتی دلت پیش پلاسما بود

11. 4 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نميدونم شايد شمادرست بگي .
    اما اين nx720 توليد 2011 وشايد كيفيتش با اونيكه شماداري فرق كنه. خداييش مشكيه اونم مشكيه . مال رفيقمه و هر2 روز يه بار ميبينمش . پيش هم نذاشتيم ولي به نظرم با توجه به اينكه تنظيمات گاما داره و مصرف برقش پايينه و آدم دل نگران موندن اثر آرم شبكه ها روصفحه نيست انتخاب خوبيه

13. این کاربر از MZA_7960 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نميدونم شايد شمادرست بگي .
    اما اين nx720 توليد 2011 وشايد كيفيتش با اونيكه شماداري فرق كنه. خداييش مشكيه اونم مشكيه . مال رفيقمه و هر2 روز يه بار ميبينمش . پيش هم نذاشتيم ولي به نظرم با توجه به اينكه تنظيمات گاما داره و مصرف برقش پايينه و آدم دل نگران موندن اثر آرم شبكه ها روصفحه نيست انتخاب خوبيه
    دوست عزیز
    46hx925در حال حاضر یکی از بهترین های سونی هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 3 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    منم همین متن ایمیل رو فرستادم و آخرش هم اضافه کردم که اگه از این به بعد این ایمیل رو از آدرس های مختلفی دریافت کردین کار 1 نفر نیست و اسپم حسابش نکنین چون ما داریم یه کمپین اعتراضی ایجاد می کنیم و از همه دعوت می کنیم که به این کمپین بپیوندن !
    با تشکر از persian_m و بقیه دوستان

17. 3 کاربر از Black.Hawk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •