سلام
دوستان خبرا رو دیر به دیر میذارم به خاطر امتحانات!!!!
چند روزم نبودم خیلی احبار امومده دیگه وقت مرتب کردن و ویرایش رو ندارم اگه تکراری توشون هست به بزرگیتون ببخشید!
ممنون
مارک مونیسا، مدافع جوان و بااستعداد بارسلونا در آستانه پیوستن به رئال سوسیداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاریکاتور اسپرت ۳۰می
دیدگاه های مخلتف هوادرها به نیمار
مثبت نریشن ویرا پله دیگری میبینند
منتقدان سرنوشتی مانند روبینیو
و عدهای نیز او را به مانند هندوانهای در بسته .
تیترهای روزنامه اسپرت ۳۰می
دوید لوئیز...پویول جدید
تیتو تاکید دارد این بازیکن را به خدمت بگیرد
اما در صورت انتخاب مرینیهو به عنوان سرمربی چلسی شاید بخواهد ویرا نگاه دارد
در صورت معامله مبلغ ۲۵میلیون یورو خواهد بود
نیمار و آلوز در اردو تیم ملی برزیل
بارسا قهرمان کاتالونیا
بارسا در ضربات پنالتی در فینال جام را بالای سر برد
بارسا در ضربات پنالتی اسپانیول رو شکست داد و قهرمان جام کاتالونیا شد.
نتیجهء بازی 1-1 شده بود و گل بارسا رو سسک در دقیقهء 90 زد.
احتمال پیوستن دلوفئو به صورت قرضی به یکی از باشگاه های اروپا
بارسلونا اعلام کرده که دلوفئو می تواند به صورت قرضی برای یک فصل به باشگاهی دیگر برود .
دلوفئو در ماه می قراردادخود را به مدت ٤ سال با بارسا تمدید کرد و حالا برای کسب تجربه ممکن است به باشگاهی دیگر بپیوندد. در این میان نام باشگاه های انگلیسی مانند لیورپول، آرسنال و تاتنهام مطرح شده .
این بازیکن آینده دار ١٩ ساله که قابلیت بازی در مرکز و جناحین خط حمله را دارد سال گذشته به عنوان بهترین بازیکن رقابت های زیر ٢١ سال اروپا انتخاب شد .
فصل پیش دلو فئو ٥ بار به عنوان بازیکن ذخیره به میدان آمد و با وجود درخشش در بارسلونا ب در فصل آینده با پیوستن نیمار به بارسا شانس کمی برای حضور در ترکیب اصلی دارد .
بروسیا دورتموند هم یکی از مقاصد احتمالی این بازیکن است که به تازگی ماریو گوتزه را از دست داده .
قبلا منچستر سیتی هم برای جذب دلوفئو قبل از امضای قرارداد جدید با مبلغ بازخرید ٣٥ میلیون یورو تلاش کرده بود که در این راه ناموفق بود .
مسي و تياگو دركنار برادر و خواهر
اخبار کوتاه
-استعداد ياب منچستر يونايتد مارتين فرگوسن در اين فصل سه بازي تيگو را از نزديك تماشا كرده است. گزارشات او بسيار مثبت بوده است.
-نيمار ترجيح ميدهد شماره ٧ را بپوشد شماره اي كه بار رفتن ويا آزاد خواهد شد.
-دل پورتو (هفتمين تنيسور دنيا): بهترين در دنيا؟ مسي. ژاوي، اينستا و روني همراه با رونالدو هستند.
-دل پورتو: آرژانتين يكي از مدعيان در جام جهاني است، همراه با برزيل و اسپانيا. مسي ميداند كه اين يك موقعيت نادر است.
-هيچ بازيكني از بارسا در توييتر فالوورزي بيشتر از نيمار (٦.٩ ميليون) ندارد. اينيستا ٦ ميليون، پيكه ٥.٩ ميليون، سسك ٥.١ ميليون و پويول ٤.٨ ميليون فالوورز دارند
-رونالدينيو: نيمار در بارسا جا خواهد افتاد. فوق العاده خواهد بود. او همه چيز را براي تبديل شدن به بهترين در دنيا داراست.
-نيمار: مسي در دنيا بهترين است. بازي كردن در كنارمسي براي من افتخار است. الگوي نوجواني؟ روبينيو هميشه الگوي من بوده است.
-بارترا: انتقال نيمار خيلي خوب بود. او بازيكن خارق العاده اي هستش. من مطمئنم كه او در بارسا بهتر خواهد شد.
-ريبيرو: نيمار ميخواهد شماره ١١ را نگه دارد اما در يكشنبه خواهيم ديد چه اتفاقي رخ خواهد داد.
-پاتو رودريگز (سانتوس): بازي كردن در كنار مسي چيزي كه نيمار مشتاقش بود. او ميخواهد كيفيت خود را نشان دهد.
-دل بوسكه: والدز فيكس باشه به خاطر نيمكت نشيني كاسياس؟ ما خواهيم ديد كه در تمرينات چگونه خواهند بود وسپس تصميم خواهيم گرفت.
-دل بوسكه: نيمار و مسي در يك تيم؟ هنگامي كه من در مادريد بودم ستاره هاي زيادي داشتيم. اما مشكلي به وجود نياورد.
-بارنت (ايجنت بيل): بيل ميتواند خيلي گرانتر از نيمار باشد. او بهتر از نيمار است و اين را در بهترين ليگ دنيا نشان داده است.
-بارنت (ايجنت بيل): اميدوارم باشگاه ها به استعداد او علاقه مند باشند، نه به خاطر شكست در جذب نيمار.
-پاريرا (رئيس فدراسيون برزيل): نيمار اجازه سفر به بارسلونا در هفته آينده را دارد. بنابراين او شاداب به اردوي ما بازخواهد گشت.
-كوئنكا، بازيكني كه به صورت قرضي در آژاكس به سر ميبرد، دوباره تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت. انتظار ميرود كه ٢ تا ٣ ماه از ميادين به دور باشد.
اخبار کوتاه نقل وانتقالات
-بارسلونا قصد دارد تا بويان را با بند بازخريد به فروش برساند. هامبرگ و باشگاهي از هلند به جذب او علاقه مند هستند. امكان جذب او توسط مالاگا و اتلتيكو نيز وجود دارد.
-ميلان قصد پرداخت ١٥ ميليون براي بويان را ندارد. بارسلونا و بازيكن پيشنهاد ميلان براي انتقال قرضي او به صورت رايگان در فصل بعد را رد كرده اند.
-مدافع بارسا ب مارك مونيسا، بازيكني كه قراردادش اين فصل پايان ميرسد، به رئال سوسيداد بسيار نزديك شده است. آژاكس و نورنبرگ هم به جذب او علاقه مند هستند.
-اگر تياگو ٣٠ دقيقه در ٦٠٪ مسابقات بازي نكند مبلغ بازخريدش به ١٨ میلیون كاهش ميابد. در ١آگوست اين مبلغ دوباره به ٩٠ ميليون باز ميگردد.
-منچستر يونايتد مذاكرات خود براي به خدمت گرفتن تياگو و فابرگاس را آغاز كرده اند. آنها ميتوانند به فابرگاس ٢٩ ميليون پيشنهاد دهند.
-ريبيرو (ايجنت نيمار): بارسا ١٠ ميليون پرداخته است؟ درست نيست، آنها فقط پولشان را براي اين انتقال در آينده كنار گذاشتند، هيچ مبلغي پرداخت نشده بود.
-مدافع بارسلونا اريك آبيدال، خواستار بازي كردن حداقل براي يك يا دو فصل ديگر ميباشد، به احتمال فراوان در فرانسه به بازي خود ادامه خواهد داد.
-بارسا به دنبال جذب يك مهاجم هدف ميباشد. اوسوالدو، گومز، چيچاريتو، ماريو گومز و كلوزه بازيكناني هستند با مشخصاتي كه بارسا به دنبال آن است.
-بارسلونا خواهان دريافت ١٥ ميليون براي فروش والدز ميباشد. آنها ميخواهند همان ميزان پولي كه از فروش والدز به دست مياورند را براي جانشينش هزينه كنند. اين ميتواند نشانه اي از علاقه باشگاه به رينا و تراشتگن باشد.
-بارسلونا پس از بازي با بايرن مونيخ در كمپ نو به بارترا پيشنهاد تمديد قرارداد براي چهار سال آينده را داد.
-ادميلسون: دفاع وسط براي بارسا؟ من لوئيز را انتخاب ميكنم.
-بارسلونا به مدافع جوان خود مارك مونيسا اطلاع داده است كه قصد تمديد قرارداد وي را ندارد.
-مهاجم بورسيا دورتموند، ماركو رويس (٢٣) امروز براي ضبط تبليغات كفش در بارسلونا بود.
- كريستين تيو، بازيكني كه در ابتدا خواستار ماندن بود، پس از انتقال نيمار به شك افتاده است. خيلي از تيم ها آماده پرداخت ١٠ ميليون مبلغ بازخريد وي هستند.
-هم بارسلونا و هم دلوفئو خواستار انتقال قرضي وي هستند. گزينه ي اصلي دورتموند است. سوسيداد گزينه بعدي است و آژاكس از بين گزينه ها كنار رفته است.
-وياس بواش مربي تاتنهام با ويا درباره انتقال او صحبت كرده است. بارسلونا آماده است تا وي را با مبلغ ١٥.٥ ميليون به فروش برساند.
-بارسلونا در حال تحليل بازار براي به خدمت گرفتن يك مهاجم ميباشد. يك ليست بلند از بازيكنان با مشخصات مختلف وجود دارد. اين ليست شامل: چيچاريتو، دامياو، كلوزه، لوكالو، تورس، اسوالدو، ماريو گومز، بوني، روني ، رويس، لوييس سوارز، ديگو كوستا، سولدادو، ژكو، نگردو، روبن، اگيرتگه، ادوريز، سانتا كروز، پيزارو، پوستيكا، والدز ميباشد.
-مدافع بارسلونا مارك بارترا، مد نظر كريستال پالاس و وست هام براي انتقال قرضي قرار گرفته است.
-اريك آبيدال بازيكني كه بارسا را ترك خواهد كرد، در حال بررسي پيشنهاد هايي از پي اس جي، ليون، موناكو، قطر و ايالات متحده ميباشد.
نیمار: "به آرزویم رسیدم"
این بازیکن برزیلی، که عصر سه شنبه از کفش های جدید خود پرده برداری کرد، توضیح داد که او " مشتاقانه منتظر بازی کردن در کنار مسی، ژاوی، اینیستا و دنی آلوز است"
این سه شنبه نیمار داسیلوا، از کفش های جدید خود که در رقابت های جام کنفدراسیون ها خواهد پوشید پرده برداری کر. این بازیکن تازه وارد اف سی بارسلونا توضیح داد که تصمیمش مبنی بر ترک سانتوس، تصمیم آسونی نبود، اما او اظهار کرد: "من خیلی خوشحالم زیرا آرزویم برای بازی در بارسلونا تحقق یافت."
"مشتاقانه منتظر بازی کردن در تیم هستم. فکر کردن به این موضوع به من هیجان زیادی میدهد." این بازیکن ۲۱ ساله برزیلی این مطالب برای بازی در کنار مسی، ژاوی، اینیستا و دنی آلوز عنوان کرد.
بعد از آخرین بازی با سانتوس، او عنوان کرد که بازی کردن برای بارسلونا همیشه یک رویا بوده است. "بازی کردن برای بارسا مثل بک رویا میماند، از پروردگار ممنونم که این امر را برایم ممکن کرد. بازی کردن در کنار ژاوی، مسی و اینیستا یک افتخار است." در آخر او اضافه کرد که "از سانتوس بسیار سپاس گزارم، ولی حالا به بارسلونا فکر میکنم."
آبیدال به طور قطع فصل آینده در بارسا نخواهد بود. واسه همین داره پیشنهاداتی از موناکو، PSG، تیم های قطری و تیم های آمریکایی رو بررسی می کنه.
اقتدار جوردی آلبا توی دفاع چپ جوریه که هیچ رقمه بازی به آبیدال نمی رسید اونجا.
جذب نیمار رکورد بازدید وب سایت اف سی بارسلونا در یک روز را شکست
وب سایت باشگاه افزایش ۱۸۴٪ کاربر مجزا را در یک روز ثبت کرد.
خبر پیوستن نیمار داسیلوا برای پنج سال آینده به بارسلونا، تبدیل به تیتر اکثر خبرگزاری ها شد. این خبر همچنین فضاهای مجازی و سایت های تخصصی را در بر گرفت.
رکورد بازدید
وب سایت اف سی بارسلونا روز یکشنبه پس از اعلام جذب نیمار با ترافیک شدید مواجه شد. روز یک شنبه بیشتر از هر روز دیگری در این فصل مورد بازدید قرار گرفت. در واقع، این میزان ترافیک در سایت فقط زمانی در سایت ایجاد شده بود که بارسا با شکست منچستر یونایتد قهرمان لیگ قهرمانان شد و زمانی که بارسا در سوپر کاپ اسپانیا در مقابل رئال قرار گرفته بود. میزان بازدیدکنندگان منحصر به فرد در یک شنبه ۱۸۴٪ افزایش یافت و بازدید از صفحه -در حالی که مطالب در باره نیمار ادامه داشت- به ۵۳۰٪ رسید. وبسایت باشگاه به زبان های: کاتالان، انگلیسی، اسپانیایی، چینی، فرانسوی، عربی، اندونزیایی و ژاپنی مجهز است.
شبکه های اجتماعی
در شبکه های اجتماعی هم، اکانت اف سی بارسلونا رکورد شکاند، پست جذب نیمار در فیسبوک ۱۱۶،۰۰۰ لایک دریافت کرد، در حالی که در توییتر حدود ۷۰۰،۰۰۰ منشن از اسم این بازیکن برزیلی پس از اعلام تصمیمش دریافت شد. علاوه بر توییتر و فیسبوک، تعداد هواداران اکانت اف سی بارسلونا در اینستاگرام سه برابر شد
رینا: "نه گفتن به بارسلونا کار بسیار دشواری است"
پپه رینا در مصاحبه ای در مرکز ورزشی لاس روزاس (مادرید) گفت: "نه گفتن به بارسلونا کار بسیار دشواری است"
رینا ادامه داد: "هیچ ارتباطی با بارسلونا نداشته ام، من هیچ چیزی در این رابطه نگفته ام. اگر ارتباطی با ایجنت بود باشد او به من میگفت."
این دروازه بان اسپانیایی همچینین بیان کرد که "در لیورپول خوشحال هستم" و فاش ساخت که "ترک لیورپول کار سختی است اگر به جایی غیر از بارسلونا بخواهم برم"
بارسلونا به دنبال جذب یک مهاجم دیگر در فصل نقل و انتقالات
با وجود جذب نیمار، بارسلونا احتمال جذب یک مهاجم با کیفیت دیگر را غیر محتمل ندانست.
هدف جذب یک مهاجم با توانایی بالای گلزنی و قدرتمند میباشد.
اف سی بارسلونا میخواهد تا با یک استراژی کارآمد تیمی قدرتمند برای فصل درست کند و در همین راستا، مدیر ورزشی تیم و مربیان تیم قصد دارند تا در مناطقی که فصل پیش بیشتر آسیب را دیدند بیشترین سرمایه گزاری را انجام دهند. واضح است که برای فصل بعد دروازه بانی جدید جای والدز که قصد جدایی دارد را پر خواهد کرد و یک مدافع خوب برای تقویت خط دفاعی به تیم اضافه خواهد شد، اما با توجه به اخبار، بارسلونا با وجود جذب نیمار ممکن است برای جذب یک مهاجم دیگر وارد عمل شود.
در این مورد، ممکن یک مهاجم که بتواند در تعداد گلزنی به مسی کمک کند و برای بارسا گلزنی کند و در نبردهای هوایی تبحر داشته باشد به تیم اضافه شود. نیمار خود بازیکن گل زنی است، اما چیزهایی که او با خود میاورد موجب عدم تعادل میشود و همچنین ترک یکی از بهترین گلزن های باشگاه، داوید ویا در این تابستان بر شایعه دامن میزند.
بنابراین در این سناریو، باشگاه بازار نقل و انتقالات را دنبال میکند و اگر بازیکنی مناسب با مشخصات گفته شده با مبلغ مناسب پیدا کند، او را جذب خواهد کرد. در چاپ چهارشنبه، میگوئل ریکو از زبان مسئولان فنی باشگاه اعلام کرد "به علاوه نیمار، باشگاه در نظر دارد تا یک شماره ۹ کلاسیک جذب کند. مهیجمی که خشن باشد، بتواند حریف را تحت فشار بزارد در پرسینگ و آگاه باشد که همه ی بازیا را فیکس نخواهد بود."
محدوده برای جذب چنین بازیکنی بسیار وسیع است و بازار نقل و انتقالات تازه شروع شده و تا ۳۱ آگوست جابجایی های زیادی انجام خواهد شد. رسانه ها از اسامی مانند رونی که تصمیم به ترک یونایتد داشت (مویس تصمیم گرفته تا او را در یونایتد حفط کند) سوارز به عنوان گل زن تا بازیکنانی مانند ماریو گومز، نگردو، سولدادو و آگیرتگه نام برده اند. در این مهاجمانی هستند که از نظر اقتصادی به صرفه میباشند و دارای خصوصیات مورد نظر نیز هستند بازیکنانی مانند: سانتا کروز، کلوزه (بازیکنی که شباهت زیادی به لارسن دارد)، پیزارو و پوستیکا.
یادداشت یک نظر سنجی در موندو برگزار شده که چه کسی را برای خط حمله ترجیح میدهید: رویس ۲۶٪، ماریو گومز ۲۰٪، رونی ۱۳٪، لوئیز سوارز ۵٪، فرناندو تورس ۴٪، کلوزه ۴٪.
نیمار در برزیل گفت: "میخواهم در برابر کریستیانو بازی کنم، و او را شکست دهم."
او در مصاحبه برای رونمایی از کفش خود برای جام کنفدراسیون ها به این موضوع اشاره کرد و گفت "رونالدو بازیکن خوبی است، اما میخواهم برابرش بازی کنم و او را شکست دهم."
او از اینکه به کاتالان ها پیوسته است ابراز خوشحالی کرد و همچنین در مورد تیاگو آلکانترا عنوان که خودش در بارسا باقی خواهد ماند و بارسا را ترک نخواهد کرد.
خبرنگاران در حاشیه این نشست عنوان کردند که نیمار به احتمال بسیار زیاد در بارسا شماره ۷ را خواهد پوشید.
او همچنین عنوان کرد که "فعلا بر روی جام کنفدراسیون ها تمرکز کرده ام"
تیترهای روزنامه الموندو۲۹می
آلبوم عکسهای نیمار
عکسی از نوجوانی نیمار
نیمار میگوید از بازی کردن در تیم بزرگ بارسا احساس اضطراب و هیجان دارد
اضافه شدن یک مهاجم دیگر به بارسا
با قیمتی مناسب
ماریو گومز، مارکو رئوس، آلوارو نگردو در لیست جدید بارسا
آبیدال در راه رفتن به قطر
شک و تردید تیاگو در ماندن
باید منتظر بود در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد
بارسا - اسپانیول
۰۰:۰۰ بامداد
جام قهرمانی کاتالونیا
علي الزيداوي (مسي بغداد):
" از اينكه مسي رو ديدم خيلي خوشحالم؛ و تونستم به ارزوي خودم برسم."
*بازيگر ١٠ ساله بغدادي كه برنده جایزه فیلم کوتاه "مسی بغداد" شده ، هفته گذشته ستاره باشگاه بارسلونا "لیونل مسی" را در دوحه ملاقات کرد.*
اینیستا در مراسم اعلام بازی یاد بود برای دنی جارکو بازیکن اسپانیول که چندی پیش بر اثر سکته در گذشت.
این بازی در ماه ژوئن برگزار میشود.
قسمتی از تمرینات تیم
اخبار کوتاه
-بارسلونا در نظر دارد تا در ۲ آگوست و قبل از رفتن به خاورمیانه و آسیا جام خوان گمپر را برگزار گند.
-رسمی: ۲۱ بازیکن برای فینال کاپ کاتالونیا دعوت شده اند، والدز، اینیستا و بازیکنانی که در تیم ملی هستند در این بازی حضور نخواهند داشت، ۸ بازیکن از بارسا ب دعوت شده اند.
-یوهان کرویف:* برای دو ماهی که تیتو در تیم نبود، اگر من بودم از ریکارد یا گواردیولا در صورت امکان دعوت میکردم.
-دنی آلوز (تیم ملی)، بارترا، مونتویا، تیو و تیاگو (زیر ۲۱) و آبیدال (با اجازه کادر فنی امروز) تمرین نکردن.
-بازیکنان ب که امروز با تیم تمرین کردن: اویر، اسپینوزا، بالیو، دلوفئو، سرخی گومز، روبرتو ، رافینیا و پاتریک.
-زیکو:* پیوستن نیمار به بارسا برای مسی هم خوب است. حالا تیم های حریف باید نگران دو بازیکن فوق العاده باشند.
-فیلیپو اینزاگی: هیچ بازیکن دیگه ای با استعداد مسی متولد نشده است.
-دل بوسکه: پویول اخیرا بازی نکرده است به همین خاطر برای جام کنفدراسیون ها دعوت نشد. ما با او صحبت کردیم و به ریکاوری او احتوام میزاریم
-والدز قبل از جام کنفدراسیون ها در یک کنفرانس شرکت خواهد کرد و دلایل رفتنش را توضیح خواهد داد.
-بارسلونا با به ثمر رساندن ۷۱ گل در خارج از خانه در تمامی رقابت ها به رکورد جدیدی رسیده است. رکورد قبلی با ۶۹ گل به مادرید تعلق داشت.
-خورخه مسی (پدر مسی): پیوستن مسی به نیوولز برای لیبرتادورس؟ دیوانگیه! من حتی به بارسا پیشنهاد هم نمیدهم! غیر منطقی است.
-بازیکن سابق بارسا ادمیلسون یک پیشنهاد از بارسا برای حضور در کادر این تیم دریافت کرده است. او هنوز تصمیم نگرفته است که این پیشنهاد را رد یا تایید کند.
-نیمار: بازی در کنار مسی؟ من همیشه دوست دارم در کنار بهترین ها بازی کنم و مسی بهترین است. شماره پیراهن؟ نمیدانم، هر شماره ای که خالی باشد.
-نیمار: تصمیم به ترک سانتوس خیلی سخت بود اما من خوشحالم چون به رویایم رسیدم. نمیتوانم برای بازی کردن در کنار مسی، ژاوی اینیستا و ... صبر کنم.
-ادمیلسون: من دوست صمیمی پدر نیمار و ایجنتش هستم. من برای کمک به جای گیر شدن نیمار سپتامبر به بارسلونا خواهم رفت.
کفشهای جدید فابرگاس